Bebelusi de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Of, Andreea! In ambele picioare? Dar nu putea sa-l amestece cu celelalte si sa-l intepe numai o data? Asa fac alti doctori. Pune-i supozitoare fara nici o problema (paracetamolul imparte-l in doua ca e prea mare doza, dar probabil stii asta )si asteapta-te sa maraie si sa nu doarma toata noaptea. Tine-l in brate sa-i alini durerea. Si pupa-l ca e caldut de la febra.
De la ce farmacie ai luat vaccinul meningococic si cat costa?

Laura si bebe Cristina

Mergi la inceput

Fran ce ma enerveaza chestia asta cu luatul din spital! Doctorii astia cand nu stiu sa iti spuna ce si cum o baga repede pe aia cu luatul din spital.

Voi cum va curatati bb-ii in urechi? Eu, dupa fiecare baie, o curat cu bete din alea cu protectie. Si cand s-a uitat pediatra in urechile ei cu un aparat, nici nu i se vedea timpanul de cata ceara avea. Ce-o fi zis, ce jegoasa e si asta! Si mi-a zis ca seara cand o culc sa ii pun in urechi cate o picatura de apa oxigenata calduta si sa pun vata. Si se dizolva ceara. Am inceput sa pun. Sa vedem, strangem de o lumanarica pana la tortul de 3 luni?

Laura si bebe Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Da, saracutul, in ambele picioare... Daca stiam ca se pot amesteca, ii spuneam eu!.. Vaccinul l-am luat de la Sensiblu si a fost in jur de 500 de mii cred. Celalalt a fost 900.
Paracetamol i-am pus 1/2 si o sa ma duc sa-i iau si Eferalgan. Ne-a zis ca putem iesi in parc, asa ca o sa incerc sa-i mai alin durerea si asa. In rest il tin in brate.

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Fetelor cu uimire si durere in suflet am citit despre nenorocirea Nataliei.. Dzeu s-o odihneasca pe Mellisa si sa-i lumineze calea. Am fost stupefiata cand am aflat ce s-a intamplat,desi nu inteleg cum de a avut saracuta capul zdrobit(dupa spusele Corneliei) si cum de ceilalti adulti n-au avut mare lucru. Oricum astea sunt detalii neinteresante in momentul in care viata unui ingeras, a fost curmata.
Aseara am mers acasa si mi-am strans fetita in brate si uitandu-ma la ea,m-a apucat plansul din senin, doar gandindu-ma cum as fi reactionat eu la o asemenea nenorocire.. Voi aprinde si eu o lumanre in memoria Mellisei si ma voi ruga ptr Natalia si sotul ei, sa le dea Dzeu putere sa treaca peste asta...Stiu ca e usor de vorbit,dar in situatii dramatice ca aceasta, nu prea stim ce sa spunem...
Daca nu-s exagerata si nu va cer prea mult as vrea sa-mi apuneti si mie unde se afla fotografia Nataliei in parc cu Mellisa ,aici la voi pe site. Am citit la mamici de mart-apr, ca aici la voi cineva a pus o poza recenta cu ele..
Pupici tuturor mamicilor..Si aveti grija de bebeii vostrii...

Coca si dragalasa Teodora (7 luni) http://community.webshots.com/user/cocolino131 si http://pg.photos.yahoo.com/ph/anutabulinuta_99/album?.dir=264f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

fran, m-ai zapacit de cap. am citi mesajul cu sufletul la gura.n-am inteles chiar tot..dar esentialul, ca patricia n-are infectie, l-am prins. asta e bine. te-au cam purtat si imi inchipui cum ti-a fost, dar e bine ca pana la urma n-are infectie...dr noastra a zis ca nu e sigura. a mirosit-o si de aici a tras concluzia ca ar avea. :O
mi-au dat doar 2 pungute si asta dupa ce mi-au explicat cat de greu este sa iei pipi de la o fetita. si mai si vrea sa-mi iasa din a doua ca luni sa ma prezint cu punguta. in fine, nu stiam ca ar urma tratament injectabil cu antibiotice. m-ai cam speriat. sper, totusi, ca n-are nimic, si este deja obisnuitul exces de zel al pediatrei.acum ca ai spus, am urmarit si eu daca se stramba cand face pipi.nimic.iar in greutate a luat bine. 1 kg in ultima luna.

adina

o minune

Mergi la inceput

Andreea, just a moment ca nu inteleg! la 2 luni se face vaccinare antihepatita, antipoliomielita, antidifterica, antitetanica si antipertussis care sunt gratis. Plus meningo contra cost si optional. Tu pe ce ai dat 900.000. lei?

Laura si bebe Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Eh, mie mi-a zis sa cumpar vaccinul ca da reactii mai usoare decat cel de la stat. Si eu, fraiera lumii, asa am facut. Am luat Engerix B si Pentacthib sau asa ceva. Stau si ma intreb daca a meritat efortul..

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Cocolina uite aici: din albumul Oanei...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/album?.dir=3d66&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/my_photos

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Adina, n-am vrut sa te zapacesc si nici sa te ingrijorez mai rau...Vroiam sa zic ca la noi dupa primul set de analize parea ca e infectie urinara dar al doilea set a iesit ok.
La noi in ambele dati cand am pus acasa punguta a curs destul de mult din ea in pampers, dar ne-au zis ca 5-6ml daca reusim sa "obtinem" e de ajuns ( pe punguta mie mi s-au parut aiurea marcajele, sau nu erau in ml- nu mai stiu). Noua ne-au dat si o sticluta sterila, din alea ca pentru adulti in care sa varsam punguta, cum sa o duci in punguta?
Androix- saru'mana pt. pontul cu scutecele Fixies, le-am folosit cu mare succes la munte cand schimbam kupilu iar acuma sta pe jos in fata oglinzilor de la dulap, pe un prosop si scutecele din astea, in fundul gol...bine, e impropriu zis STA, ca ea se intoarce pe burta cum o pui jos si exerseaza tararea- culmea ca ii si reuseste- am fixat scutecele , ca le tragea sub ea...E in extaz de jumatate de ora...
Mey, deci se misca CONTINUU cat e treaza, io obosesc doar uitandu-ma la ea, acu' a mai prins o smecherie, daca se intoarce pe burta si ii ramane mana sub ea, se lasa sa cada inapoi pe spate si reia procesul, pana acu' claxona si venem eu sa-i scot manuta...ei si cum ajunge pe burta, daca fojgaiala ca sa avanseze...ar tine-o asa cu orele...Cum sa se ingrase?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Andreea, scuza-ma, poate nu se cade, dar doctorita ta e nesimtita ! Ce, crede ca te dau banii afara din casa?
Mamicilor, sa cititi ce a patit Andreea cu vaccinul de 2 luni : a pus-o sa il cumpere ce 900.000. lei cand el e gratuit! Cica asta cu bani da reactii mai usoare!

Laura si bebe Cristina

Mergi la inceput