Bebelusi de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

elisor incearca fara pauze intre paranteze

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Cred ca e normal sa avem temeri, e normal cand auzim de o tragedie sa ne gandim ca puteam fi noi. Intrucat am vrut cu disperare copilul asta, am avut 9 luni frumoase dar si cele mai pline de ganduri negre. Ma temeam sa iasa copilul cum trebuie, sa fie sanatos, asta dupa ce citisem povestea lui Felis. A trecut, am un copil ok dar temerile continua, cu si mai mare amploare pentru ca acum il cunosc si-l iubesc ca pe ochii din cap. Acum stiu ce pot sa pierd. Dar incerc sa controlez totul si sa mi-l imaginez mare, frumos si fericit. Zic ca e foarte important sa-ti imprimi in suflet si in minte lucruri frumoase ca de rele e plina lumea. Oricum chiar daca te gandesti la rau tot nepregatit esti in fata unei tragedii.
Mama mea a murit cand aveam 18 ani si am ramas singura cuc pe lume, asa ca stiu ce e tragedia. Faptul ca am plans toata copilaria gandindu-ma ca moare mama nu ma ajutat sa trec atunci peste durere. Fiecare are destinul lui iar daca am sti ce urmeaza viata toata ar fi inutila. Atunci cand luam fericirea luam si o parte de nenorocire … Asta e pretul. Concluzie, ma doare tare sufletul pentru ce I s-a intamplat lui Nati si incerc cu disperare sa nu-mi imaginez ca se poate intampla ceva rau lui Tony.
Cat despre Al-Qaida, Nelia, cred ca pe lista lor e toate lumea. Deocamdata Canada e o tara foarte linistita si fara mari probleme legate de violenta. Sa speram ca ramane asa. Poti muri pe strada in timp ce-ti cade un ghiveci in cap. Bunul Dumnezeu stie fiecare cat avem. Fi optimista si bucura-te de cele doua printese ale tale.
Voi toate sunteti pentru mine luminita de la capat, exemple si inspiratie. Va multumesc ca existati si ca ma ajutati sa trec peste fiecare greutate mai usor. Pastrati-va optimismul si hai sa ne sprijinim una pe alta in continuare si sa ne rugam pentru copii nostri.
Va pup.

Olga
http://ca.geocities.com/sthoalga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

elisor, lucas, multumim pt complimente. uneori ma si tem ca o iubesc prea mult.

loreen, beatrice, multumim pt "la multi ani!"

paturica cu zmeu si soare este aziz baby si am cumparat-o de la miniblue

fran, multumesc pt info. pana la urma am primit un scaun de masina cadou. e brevi, nu chicco cum vroiam, dar ne-a scutit de 5 milioane.

micky, e normal ceea ce simti tu, dar nu este normal sa tina prea mult ACEEASI obsesie in mintea ta.

despre melissa...nu imi gasesc cuvintele acum. am cunoscut doua mame ce si-au pierdut copiii mici si imi erau apropiate.. le admir ca traiesc. eu daca n-as fi inebunit, as fi murit de durere. ce a scris cornelia ca a spus naty este incredibil. eu n-as fi fost in stare sa gandesc astfel.

atat azi. am avut o zi teribila si multe vesti rele. revin cand ma mai pun pe picioare. prea multe vesti rele ca sa mai aduc si eu o nota de tristete.

adina

o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Elisor,cam pe unde locuiesc parintii si sora ta?.Cind mai vii in Olanda?.Hai si pe la mine.Daca vrei iti dau nr. de tel. si da un semn cind esti prin zona.
La Multi Ani !,tutuor bebelusilor care au implinit 3 si respectiv 4 luni

Numai Bine

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

Hai sa va spun una tare de tot pe ziua de azi...
De dimineata dupa masa de fructe am luat copchilu' mic sa mergem in parc la intalnirea cu Alexandra si Oana(Mygirl).Am luat-o si pe Bianca cu rolele sa mai arda gazul pana incepe scoala.Si cum stateam noi pe banca si disecam toate probleme existentiale vine un handicapat,la propriu,si se aseaza pe banca langa noi.Pana nu s-a ridicat Oana de pe banca nu bagasem de seama da' apoi am incremenit...individul cu mana in panataloni avea o miscare tare "cunoscuta" si cu ochii cand la fii-mea cea mare cand la noi...Am simtit ca mi se urca sangele in cap cu viteza luminii...M-am umplut de draci da' ce sa deschid gura ca eram cu Delia in brate,Oana cu Alex la fel si in rest plin parcul de copii si mosi cu babe...Ne-am mutat pe alta banca...a plecat.Am revenit ..a venit din nou si facea la fel...Am pus amandoua mana pe telefoane sa ne chemam sotii si vreo trupa de antiteror ca doar suntem din domeniu...
Tipu si-a dat seama ca i se pregateste ceva si a taiat-o...
Dupa ce ca era handicapat fizic mai avea la cap probleme...Nesimtitu naibii...mai ales ca era si Bianca la mijloc...saracu copil nu intelesese de ce l-am sunat pe ta-su sa vine cu un echipaj de politie...Multi tampiti pe lumea asta...

Da in rest progresam cu lapticu in jos...adica am trecut iarasi pe Humana ca Similacul vad ca-l mananca din ce in ce mai putin...Sa vad cum o face de la asta...
Fetele care da-ti laptic cu preobiotice cumva se modifica culoarea scaunelor si consitenta?
Vaccinul il fac abia pe 6 septembrie ca dr. pleaca in concediu si vine abia pe 5...De data asta il fac si eu pe cel cumparat ca mi-a zis de vaccin contra meningitei,iar eu la cate bazaconii am prin cap,stolurii stoluri si nu sunt calatoare,as vaccina-o contra la toate,si dureri de dinti daca ar fi ...Ca sa vedeti ca nu sunteti singure cand va ganditi la tampenii...Eu la 2 zile dupa nastere am sunat-o pe nasa Deliei sa o intreb daca nu cumva Delia are semne de autism,apoi a treia zi am venit cu sindromul Down,iar cand am venit acasa a zis ca-mi face gratis consiliere psihologica,fiind psiholog de meserie,numai sa las copilu' in pace...
Nu exista mama care sa nu se gandeasca pentru o clipa "ce s-ar intampla daca..." si de aici se naste un intreg scenariu...Dar in secunda urmatoare ne bucuram ca sunt doar scenarii si mergem cu Dumnezeu inainte...

O noapte linistita va doresc...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inainte mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe micuta Demi am citit de ieri ce ati scris dar nu am avut puterea sa scriu

Am primit si noi vaccinul de 2 luni marti - afost putin agitata dar a trecut
Am scapat si de pansament si de mersul in fiecare zi la spital acum suntem bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

pt. micutele Delia (Loreen), Carina Emilia
(CrisDun), Teodora Maria (Cloreta),
Georgia Maria
(Luluku) si micutul Eric Christian
(isto2005) care azi fac 2,3 si 4 luni, sa fie sanatosi, sa creasca mari si aduca parintilor numai bucurii!
La multi ani, copilasi!

Olga, randurile tale m-au coplesit, ai scris foarte frumos!

Anca, parintii mei locuiesc in Utrecht, am fost anul trecut, dar acum Bianca fiind mica nu cred ca vom ajunge pana implineste 1-2 ani. Multumesc! Te voi cauta cu siguranta, cand voi fi prin preajma, eventual poti prin e-mail sa-mi dai nr.

Loreen, sunt multi nebuni pe lumea asta, cum ai zis si tu, si te revolta, dar din pacate asta-i lumea in care traim si speram doar ca, copiii nostri sa fie feriti de astfel de cretinoizi!
Daca Delia ar fi avut ce-ti imaginai tu ti-ar fi spus chiar din maternitate, cel putin sindr.D e depistat chiar la nastere, asa ca stai linistita si nu te mai stresa, ai o fetita sanatoasa si incarca-ti gandurile cu lucruri frumoase ca sa poti sa transmiti si fetelor tale acest lucru.

Bianca e bine dupa vaccinul de ieri, temp. in fundulet era de dimineata 37.99 C, sa-i pun supozitor preventiv sau numai daca creste mai mult? Voi cum ati facut? N-am retinut partea asta cu preventivul.

Gata, mi-am baut cafeaua asa ca las pc-ul sa se odihneasca si imi incep activitatea in forta ca maine e 'big day' pt. Bianca.

Eli mamisor de Bianca & Andreas

[ url="http://community.webshots.com/user/1972e" ] Poze cu Bianca [ /url ]

[ url="http://community.webshots.com/user/1972e" ] Poze cu Andreas [/url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cred ca mi-a iesit fugura cu pozele!

Eli mamisor de Bianca & Andreas

Poze cu Bianca
Poze cu Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost ieri dupamiaza la controlul de 3 luni. Avem 6,600kg si 63cm. Are acum exact dublul greutatii pe care a avut-o la nastere. Deja ma rupe de spate, in fiecare dimineata aproape pling de durere cind ma dau jos din spat, parca imi infige cineva un cutit intre omoplati. Nici nu stiu ce sa mai fac, pe ce parte sa mai dorm. De citeva zile incepusem campania anti-luat-in-brate. Incepuse sa dea roade, dar duminica avem botezul si a venit sora-mea de la Constanta, ea o sa fie nasa. Nu pot sa-i zic sa nu il ia pe baiat in brate. Si el e smecher si profita, ii place in centrul atentiei

Doctorita a insistat sa-i facem decalotarea, putin cite putin in fiecare zi, ca sa nu-l doara si sa nu se ajunga la chestii mai nasoale dupa aceea. Si ca sa-i fie lui usor si sa nu-l doara, sa-i punem putin unguent oftalmic pe putzica, cam cu 2 ore inainte de baie, ca sa inmoaie locul acolo, iar dupa baie sa facem operatiunea. Si sa-i pun un tamponel cu rivanol acolo dupa aceea.

Cum va spuneam, duminica vom avea botezul. Tortul e comandat, asa si luminarea, la restaurant e aranjat, am aranjat si cu muzica. Practic totul e gata, dar eu tot am emotii. Mai am de cumparat fructele, vinul si taria pentru masa.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neata la fete

Astazi 26 August îi sarbatorim pe: Delia (Loreen); Corina Emilia (ChrisDun); Teodora-Maria (Cloreta); Georgia Maria (Luluku); Eric Christian (isto2005) LA MULTI ANI copii frumosi, sa cresteti mari si sanatosi...

Ce ziceti voi ca azi-dimineată m-am urcat pe cântar si aveam mai putin cu 1 kg. Miracol! Ca de 2 luni mă chinuiam cu 5 kg in plus si acum incep mititelele sa se desprinda după mine... Off, ce-mi place măi, măi...
Alex este un cumintel ca să zic asa ca, l-am dezvătat de luatul in brate, toata ziulica stă la el in scăunel si-i place, ca se joacă cu un catelus... Cand oboseste imi da alarma, mami il ia in brate si în 5 minute adoarme pe umărul meu rupt de oboseală...
Astazi pe la ora 18.30 ora noastră este petrecere in parcul mare al Danemarcei, ca tine un coleg de-al sotului meu un concert rock cu melodii din alea vechi de zici ca este Bănică, nu glumă!... Sunt curioasă cum s-o comporta Alex in gălăgie...

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput