Cat de mult conteaza aspectul fizic?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
kisstherain999 spune:
Mioara, cred ca esti o adevarata prietena. Asa ca tine ar trebui sa-i vada toti cei care le sunt cu adevarat aproape.
La inceputul relatili mele cu viitorul sot toata lumea imi spune a chestii de genul "nu ti-e rusine sa mergi cu el pe strada?", "tu chiar nu vezi cum arata?" Adevarul e ca sufeream ingrozitor desi cred ca nu ar fi trebuit, dar cu timpul toti prietenii mei au ajuns sa-l aprecieze datorita calitatilor interioare si nu datorita aspectului fizic.
Prietenii tai nu ar trebui sa intrerupa relatiile cu "prietenii", ci ar trebui sa le continuie si poate cu timpul ceilalti isi vor schimba parerea. Chiar daca spunem ca parerea celorlalti nu ne intereseaza traim intr-o comunitate si vrand nevrand trebuie sa interactionam cu acestia.
Prietenul tau a mai avut si alte relatii? A mai fost casatorit? Dar ea?
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mioara f spune:
multumesc kisstherain... acum am vazut postarea ta.
El nu a fost casatorit, ea insa da, si are si o fetita din prima casatorie, cea cu ruptul din soare de care vorbeam mai devreme.
Poate asta si apreciez eu atat de mult la prietenul ei, faptul ca o iubeste enorm si mai alea ca iubeste enorm si fetita, ca le protejeaja pe amandoua si le poarta de grija.
In ochii mei asta face din el un barbat mult mai "mare"!
Si la fel cum ai zis tu, o vad ca sufera din cauza remarcilor sarcastice...
puskin spune:
Subscriu la ceea ce a scris Sanziana.
Apropo de chestia asta: pentru mine sotul meu este cel mai frumos barbat din lume, si spun asta cu mana pe inima, eu asa il vad.
Ruxandra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Chiar daca vorbiti de punctul vostru de vedere (feminin), indraznesc sa va spun ca la mine conteaza aspectul persoanei de langa mine, chiar foarte mult. Imi pare rau de cei dezavantajati de aspect, dar hai sa recunoastem ca ne uitam dupa o pereche frumoasa, pana sa cercetam interiorul. De cele mai multe ori.
http://community.webshots.com/user/tora97
Veve spune:
quote:
Mai este o vorba,adevarata si verificata din pacate:"Un barbat frumos nu este niciodata pentru nevasta lui".
Cu alte cuvinte barbatii frumosi nu are caracter,dom'le.Adevaruri esentiale,ce mai?!Ntz-ntz-ntz!
![](alcool.gif)
Irina,veve & croko
![](hi.gif)
poze,poze,poze si iar poze
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by Vevequote:
Mai este o vorba,adevarata si verificata din pacate:"Un barbat frumos nu este niciodata pentru nevasta lui".
Cu alte cuvinte barbatii frumosi nu are caracter,dom'le.Adevaruri esentiale,ce mai?!Ntz-ntz-ntz!
Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze
EU SPER Sa am un barbat SI FRUMOS SI DESTEPT SI PENTRU MINE! ...:)
POATE SUNT IDEALISTA..:) DAR...asta sunt...si NU AM cum sa ma tratez!
kisstherain999 spune:
quote:
Originally posted by Ana68
MioaraMai este o vorba,adevarata si verificata din pacate:"Un barbat frumos nu este niciodata pentru nevasta lui".
... e pentru tot satul!
In situatie de fata cred ca e valabila zicala "nu-i frumos ce-i frumos, ci-i frumos ce-mi place mie"
Si am mai gasit ceva dragut
nu l-a luat pe armasar
de sot camila trufasa
zicand că-i deficitar
la capitolul cocoase
![](pupic.gif)
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
ralualexandrei spune:
Eu cred ca atunci cand iubim pe cineva,persoana respectiva e cea mai frumoasa in ochii nostri.De o gramada de ani stau langa un barbat minunat si daca ar fi sa spun de e frumos sau urat n-as sti sa spun decat ca pt mine e cel mai frumos din lume.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nepotzica/nepotzica.jpg)
nepotzica spune:
intr-o casnicie sau o relatzie nu-i neaparat nevoie sa fii Uma Thurman sau Charlize Theron. Slava domnului, am cunoscut destule babe-cloantze care au avut casnicii reusite si fericite.
dar daca vrei sa ai un job bun si bine platit, in Romanica trebuie sa fii frumoasa!!!
precizare*** nu-i valabil pentru grasele cu mustatza si tupeu, care au doar un tata darnic si cu epoletzi.
KUKI spune:
Aspectul fizic conteaza poate la prima vedere sau in tinerete cand inca mai credem in Fat Frumos, pe urma, pe masura ce incepem sa aflam ce vrem de la viata, chestia asta cu frumusetea cade cel putin pe locul doi daca nu mult mai jos. Eu am fost casatorita 14 ani cu un splendid exemplar masculin, inalt, brunet, par ondulat, usor grizonat...eu, nu ca ma laud dar inalta , blonda, ochi albastrii, par lung si ondulat....intorcea lumea capul dupa asa o pereche frumoasa, "vai ce potriviti sunt"...Ce era de fapt intre noi, numai noi stiam. Divortul nostru a surprins pe toata lumea. Acum fiecare dintre noi avem pe altcineva, mai putin "decorativ", dar amandoi suntem mai impliniti si mai fericiti.
Corpul nu e decat un ambalaj pentru suflet.
Iulia, mama lui Cristi (13)
Unii cauta fericirea, altii o creeaza.