Scorpiutzele - pe unde sunt ? (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna dimineata!

Capul sus , Monica, nu esti mama iresponsabila. Se mai intampla. Vizigotul meu a cazut din pat in prezenta mea, in 5 min cat s-a dus tati la bucatarie sa faca bibe am adormit si m-am trezit in urletele cupilului care cazuse intre pat si calorifer!!!! Ceasul rau.... Ce sa mai zic ca acusi cand am fost la mare, nu am apucat sa va povestesc, am cazut pe strada cu cupilul in brate. Mergeam catre apartamentul in carre urma sa fim cazati, eu cu bebu in brate, soacra-mea cu ceva bagaje usoare iar socru-meu era in masina cu gazda care ii arata drumul. Si la un moment dat mi s-a dus in laterala glezna dreapta si am cazut cu genunchiul stang sub mine, a facut rotula un pooooc pe asfalt de am zis ca acolo raman. Evident ca bebu nu avea nimic, caci pe el l-am protejat bine.

Bine ai venit Gabriela!

Puiul meu mai are putin si face un an, sunt asa emotionata...

Va pup ca tre sa fug la serviciu insa mai trag cu ochiul azi pe aici

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

neatza fetelor!!!
elena,m-ai cam intristat,dar o inteleg nitelus pe iri.i-o fi dor de mandra si...sotior!!!bine macar ca v-ati intalnit voi doua.
cat despre drumul tau,imi inchipui ca de-abia astepti sa te intalnesti cu prietenele tale,asa ca te iert.treaca de la mine.
mina,scuze ca te-am botezat luminita,data trecuta.asa sunt eu mai nauca.si-asa imi sta gandul numai acasa.cum s-o descurca mama cu pregatirile.
monica,hai mai!!!!mama a lesinat cu daria in brate.nu-i un capat de tara.deja m-am obisnuit cu cazaturile ei artistice.
va pup .sper sa am azi o zi usoara la serviciu,caci am un gust amar.iar m-a sunat socru-meu dimineata sa-i spuna "la multi ani" mandrei.parca ar fi avut deodata 3 ani,la 1 an si 2 ani au uitat.c'e la vie!!!

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

yrys,pana la urma despre ce culoare e vb????oricum tu esti miresica,tb sa te menajezi un pic.
gabriela,sa intelegem ca avem o alta domnisoara printre noi??????sau femeie la casa ei,pregatita de bebe????

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Gabriela,bine ai venit printre scorpiute!
Dragelor,m-am tot invartit ieri prin subiectul nostru si ba l-am deschis,ba l-am inchis.....Va rog sa ma credeti ca,sincer,nu am avut puterea sa postez nimic dupa ce am citit postarea Adrianei....E cumplit!M-am tot gandit la drama acelor oameni si,cum imaginatia mea este debordanta,aveam numai scenarii de om nebun in cap....Va rog sa ma credeti ca inca sunt marcata de asa veste groaznica!Nu stiu ce sa zic;dupa mine cuvintele sunt de prisos!
Fetelor,am intrat olecuta sa va salut si sa va pup pe toate....
Vorbim mai tarziu....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

stiu, ana, , si eu am fost intoarsa ieri pe dos.parca mi-e si frica sa mai plec la drum.nu stii ce-ti rezerva viata.ieri parca spuneau fetele din constanta ca au inmormantat-o.nu pot sa-mi revin.

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Nu-mi iese din minte tragedia de la Constanta! Nu am avut altceva mai bun de facut si m-am uitat la pozele cu Delia Melissa, asa ca acum sunt numai buna de dus la psihiatru. Practic, imi dau lacrimile tot timpul. Si m-a palit frica de condus masina, chit ca am carnet de 8 ani si masina pe care o conduc doar eu. Chiar nu-s mai buna de nimic...

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

de ieri ma tot gandesc la asta.... as vrea sa pot, sa stiu, sa reusesc sa-l protejez, sa nu i se intample nici cel mai mic rau, si imi dau seama ca nu se poate si aproape ca ma apuca disperarea.... oricat de viteze suntem, putem fi atat de vulnerabili in fata destinului...si tocmai acolo unde ne doare cel mai mult...viata si siguranta puilor.
Trebuie totusi sa ne amintim ca viata, asa vulnerabila cum e, e un dar, si sa tinem fruntea sus cu incredere pt ei.

... sunt cazuta-n borcanu cu tristete, da' voi ma 'ubiti asa cum sunt....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

sunt mamica
am un bb frumos care face saptamana viitoare 9 luni
sunt tare mandra de el!multumesc de urarile de bun venit

gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Mina, capul sus!!! Si pe mine cand ma paleste tristetea nu ma scoate nimeni din ea, ies singura, a doua zi...insa in rest nu vorbesc, sunt varza...Insa trebuie sa ma mobilizez, sa discut sa socializez...Asta e viata.
Emma, mai am un pic, ce a fost greu, a trecut, am gasit o minunatie de culoare - un orange foarte placut. Azi am fost sa iau si o perdea superba...V-am spus ca euu la cat sunt de nebuna, sunt in stare sa pozez camerele.
Adriana, inca nu mi-a iesit din minte drama de care vorbeai...am momente in zi cand fac ceva si imi inchipui imaginile de care spui tu...Crunt....Toate grijile palesc in fata unei drame de asemenea proportii.
Gabriela, sa iti traiasca micutul!!!
O zi buna, fetelor!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna dragelor!
am cam pierdut firul evenimentelor aici,ca nu am prea avut nici timp ,nici dispozitia necesara si eu sunt cu psihicul la pamint.l;a munte a fost oribil,ne-am certat intr-una eu cu al meu sotz si pina la urma a reiesit ca eu nu-s data cu lumea!pai s-au distrat pina la o bucata de noapte in urlete si muzici si n-am zis nimic si a doua zi eram luata in ture ca vorbesc cam tare sa nu-i trezesc si pe mine nu m-a intrebat nimeni nimic de sanatatate.de fapt aveam pretentii la sotul meu nu la ceilalati.am stresat copilul,asta am facut,asa concediu urat n-am avut de cand sunt.
singurul lucru de care ma bucur e ca Anda e mai bine si cred ca i-a priit aerul c-a inceput sa se ingrase un pic.si sotul meu imi reprosa de ce am luat-o!
mai fetelor eu nu -i mai inteleg pe barbatii astia,cum devin asa de insensibili dupa ce se casatoresc?trebuie sa le desenam:acum imi aduci flori,acum ma pupi,acum ma inviti intr-un week-end romantic?al meu a zis :"dar ce mi-ai spus?"
pai cum sa-i spun sa ma surprinda si unde-i surpriza?ooofff!
bine ca e bb sanatos,asta e cel mai important,am auzit ceva de o tragedie aici cu un bb,nu vreau sa ma gandesc la bietii oameni!mi se face rau si aud din ce in ce mai multe lucruri rele in ultima vreme,ca mi se par problemele mele lipsite de importantza!Doamne fereste!
va pup ca fug la medic ,sper sa -mi fac timp mai des de forum,dar abia citesc seara pe fuga ce ati scris si apoi uit cand sa mai scriu.as vrea si eu cura de slabire dar asa ma ustura stomacul!
bun venit noilor membri!
pupici si sa suzi de bine!

Mergi la inceput