Scorpiutzele - pe unde sunt ? (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragele mele!
am ramas singura cu Anda si nu am voie nici la baie sa plec ca stie tot blocul.
Monica ,si eu am modificat patutzul,se pare ca Anda e incantata,dar eu tot n-am voie sa parasesc camera.ea adoarme linga mine pe pat si apoi o mutam in patutz.
fetelor iar n-am noroc ,ma miriie copilul nu stiu de ce nu-i place ca scriu si se catara pe mine.
va pup !
we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Adriana, am batut ieri orasul si am vazut cred ca la Bricostore jaluzele, dar nu de-alea cu lemne care se rulau ci de-alea chinezesti de le poti lua si pe post de rogojina la plaja...din paie ceva...Am mai vazut si ne-am adus si noi de la Ghermania o treaba care e din panza si face falduri orizontale...e usor de intretinut. Ii scot betele si o bag in masina la spalat. Acolo era super ieftina, insa aici am vazut ca e destul de scumpa pe la Bricostore si Praktiker. Te pup
Azi merg sa imi iau perdeaua si am zi de smotru asa ca va pup pe toate ca vin baietii (tata si husbandul) si nu m-am apucat ...Weekend placut si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

yrys, stiu de care zici tu.vorbeam singura cand am fost in germania cate gasesti acolo pentru casa.stiu de care zici si fac falduri la noi le zice altfel, dar imi scapa acum.sau cum sunt la noi storurile.oricum mersi pentru informatie.spor la perdea.te pup

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

am adaugat un album de la Sucevitza,dar nu stiu cum sa fac sa nu apara adresa ,poate imi explica si mie cineva cum apare la voi numai titlul.
Ema ,am vazut pozele de la ziua Dariei,superba!de abia astept sa creasca si Anda s-o motzez !e o dulce pisicutza ta!
n-am reusit sa vad pozele Gabrielei!
Danitin,daca sunt eu nervoasa pe al meu sotz nu inseamna ca totzi sunt rai,dar zic eu ca fiecare are cate o pasarica cu tot cu cuib.al meu are de cand a revwenit din misiune ,dar nu stiu daca de la razboi i se trage sau il enerveaza copilul ca necesita prea multa rabdare.el ar vrea sa stea bb unde o aseaza si sa se joace cu ea cand are el chef.cum ea e spirtuletz....face numai ce vrea ea.
ieri am fost la medic cu Anda si e foarte bine,mai ia in greutate si mi-am dat seama ca a implinit 10 luni si eu habar n-aveam,noroc ca m-a intrebat doctoritza!mama nebuna!
Ana ,asa sper si eu sa-i treaca repede dorul de libertate ca doar nu l-a fortat nimeni sa se insoare.si de bb nu mai zic ca i-a luat ceva timp sa ma convinga.acum a cam dat de greu.
,pina la urma te descurci ca n-o sa ramina bb neinnoit.mi-ai facut pofta de citit,ca eu nu mai am timp nici de mine!
pupici dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

neatza de la o fata muncitoare!!!
noi am fost aseara la circ.nu va spun ce emotionate erau fetele.asa de cuminti au fost,de m-au socat.insa intram pe minus deja,cu circul lor cu tot.mai ce preturi!!!pai cu aproape 600 mii,mancam jumate de saptamana.elena,primeste-ma si pe mine in club.si cica azi sotul vrea la meci.poci sa spui nu ai voie,cand eu m-am desfatat la circ???le-om rezolva noi incet-incet.
elena,eu inca nu i-am luat cadou dariei.oricum ea isi dorea prostii.i-a luat taica-su ochlari de soare si gentuta cu barbie,toate albastre.niste tricouri si nelipsitul ou kinder,huba-buba.am uitat de ceapa si usturoi.eu insa tot vreau sa-i iau un minicort,dar cand oi ajunge pe la tg mures,caci in metro e mult mai ieftin.am vazut unul in vatra dornei,dar nu as fi dat 800 mii in ruptul capului.iar laptopul de jucarie,nu m-a mai impresionat.asa ca dc nu ai acum finante,fa-i un tort sucar.tb sa fie si in suceava din astea cu poze.fa-i unul cu personajul preferat. aaa,si intreaba-l ce-si doreste,caci poate scapi ieftin ca mine.vezi totusi ca sunt scumpe cadelnitele.
yrys,nu-ti face griji.esti iertata.mamaaaaa,ce galantoana sunt!!!eu tot nu am inteles chestia cu faldurile.tot astept poze.aa,spuneai ca esti nebuna ca fotografiezi casa,sa stii ca mai exista una.fiecare ungher,ca sa vada sotul in irak,cum decorasem.cat mai dureza tambalaul,caci faza cu cumparaturile sunt adevarata relaxare.
ana,pai inseamna ca faci niste super eclere, de le-au devorat asa.problema e ca at cand prajituresc si eu,tot eu le dau gata,asa ca merite nerecunoscute....bai,ce pofte m-au luat si sunt la cura.ptiu.....ghinioane!!!
adriana,chicoteam de una singura la servici.mai,tu faci cu puiul tau,cum ar tb sa fac eu cu papagalii mei.lasa creste el,isi scoate papara.
monica,chestia asta cu bormasina o am si eu.cand lucreaza un vecin,ma uit la perete,sa vad dc nu iese vreun piron ceva.
carmen,adu-ti aminte de momentele cand iti doreai sa fie iubareata tare.stai sa vezi cand incepe sa te parasca lui tati ca stai la calculator si nu faci treaba,cum face a mea.

Ema

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput

carmen,multumesc.o sa mi-o iau in cap.ti-am trimis un mail cum sa faci cu pozele.
aa,am vazut pozele.mai,ce pui de moldovean autentic e micuta cu cusma pe cap.imi vine sa-i mananc ochisorii.
Ema

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput

emma, cam asa arata jaluzelele cu falduri despre care vorbeam cu yrys.uite intra aici:www.rollexpert.ro/Roman%20Shades%203.jpg.
cred ca o sa-ti placa.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

emma, am gresit adresa.asta e cea buna:http://www.rollexpert.ro/Roman Shades 3.jpg

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

iar am gresit-o.nu-mi iese.emma, intra la www.rollexpert.ro si cauti la roman shades sa vezi cum arata faldurile.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

ce ma distrezi!!!le-am vazut.sunt ca niste storuri.credeam ca sunt faldurile mult mai mari.

Ema

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput