cine poate sa-mi dea si mie niste explicati ,cum este cu acest contract de prestari servici ,am auzit ca este ,cum erau inainte Conventile Civile ,,pe ce perioada se poate incheia acest contract,,care este pedioada de proba, ,dupa care se incheie Contract individual de munca,,Ma refer contract intre persoana juridica si persoana fizica,
Si daca se inregistreaza la camera munci,, dupa cat timp,
Sau daca se inregistreaza in Registrul General cu Evidenta salariatilor,al societati va multumersc
Poti fi salariatul unei societati comerciale numai in temeiul unui contract individual de munca, fie el pe perioada determinata, nedeterminata, cu timp partial sau cu munca la domiciliu.
Sub orice forma ar fi se declara la camera de munca.
Da asa este, au reintrat contractele de prestari de servicii. Nu stiu insa prea multe detalii, dar nu mai intra in competenta camerei de munca. Raman strict contracte intre parti. Poate stiu altii detalii.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Mi-se pare ca se inregistreaza la Circa Financiara,dar nu sunt sigur
Si se plateste un impozit de numai 10% ar fi avantajos pentru Beneficiar,
Contractele de prestari servicii pe codul civil NU se inregistreaza nici la ITM nici la Circumscriptia financiara, este obligatia persoanei in cauza sa-si declare la fisc veniturile iar angajatorul retine si plateste doar impozitul