Bebelusi de martie - aprilie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
andira spune:
Dana, La Multi Ani, imi pare rau ca nu ne putem bucura cu toata inima de aniversarea ta!
Sa fii sanatoasa si fericita!
danna_J spune:
Marox, Ninocikap, Andira, va multumesc pentru urarile facute... Toata ziua am fost si sint inca trista si cu gandul la mamanati si la Demi. Ma gandesc ce e in sufletul parintilor si nu pot sa-mi inchipui prin ce trec, ma rog la D'zeu sa le usureze suferinta
!Noapte buna dragele mele!
Cornelia spune:
Imi cer scuze ca nu am mai scris nimic.
Am reusit sa vorbesc in dupaamiaza asta cu Nati si am aflat ca inmormantarea a avut loc azi. Aseara nu am avut curaj sa intreb nimic si ea nu mi-a spus. Nu pot sa reproduc tot ce mi-a zis, dar exista atata suferinta si in acelasi timp atata caldura in vocea ei. A zis ca dupa inmormantare a inteles totul, a adunat toate bucatelele si stie ca Dumnezeu le-a dat un ingeras care sa ii ocroteasca. Le-a dat cea mai mare fericire si cea mai mare suferinta, dar ea spune ca totul are un sens. Le doreste tuturor copilasilor zile multe si fericite si se roaga sa nu mai treaca nici un parinte prin ce au trecut ei.
In momentele astea s-a gandit si la noi si m-a sunat pt. ca a crezut ca trebuie sa aflam si noi, nu sa plece pur si simplu...
Sotul si fratele ei sunt inca in spital cu fracturi. Doar parintii ei au fost langa ea in momentul asta. Sotul ei nu a putut sa paraseasca spitalul.
Micuta Demi a luptat doua zile in spital, a respirat singura, dar avea capsorul zdrobit si toate sperantele lor au fost in zadar.
Ne-a multumit pt. faptul ca suntem alaturi de ea cu gandul, dar chiar nu o putem ajuta cu nimic. Maine pleaca la Galati si de acolo nu mai stie nimic.
Nu stiu daca au consolat-o macar putin cuvintele mele, dar a vrut sa isi descarce sufletul.
Nu mai stiu ce sa zic, incerc si eu sa imi revin.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
tnicoleta spune:
Doamne mi-au dat lacrimile. Eu sunt de la copilasi de mai-iunie 2004.
Imi pare nespus de rau de ce s-a intamplat. Ma rog pentru sufletul micutei Delia.
Dumnezeu sa aiba grija de sufletul ei
Nici un parinte nu ar trebui sa treaca prin asa ceva.
Nicoleta si
Alexandra Bianca
Delta + Mare
Nepoteii mei
adrianafedorca spune:
azi nu am fost in stare de nimic, am plans intruna, ma gandeam la Nati , la Demi, si nu puteam sa pricep de ce trebuie sa se intample asa ceva....acum am intrat sa ...nici eu nu stiu...speram la o minune...si am citit mesajul Coreneliei .....si iar mi-au dat lacrimile....saracuta Demi prin ce a trebuit sa treaca...mi se rupe sufletul....mi se rupe sufletul prin ce trebuie sa treaca acum Nati, ma rog la Dumnezeu sa-i dea putere si curaj sa mearga mai departe,
azi l-am tinut in brate pe Cezar mai mult ca oricand , parca imi era frica sa nu se intample ceva cu el, l-am pupat , l-am alintat , i-am spus si sotului despre Demi si s-a ingrozit , l-a luat pe Cezar in pat langa el , a stat toata ziua cu el parca ii era si frica sa mai plece de acasa....
aveam si eu atatea sa va spun dar nu mai pot... mi-e inima sfasiata si indurerata si parca mi-e si frica sa ma mai bucur ....
maine merg la biserica sa aprind si eu o lumanare pt sufletelul lui Demi, sa se odihneasca in pace
Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
gabrianah spune:
corneliaiti mutlumim ca ne-ai scris.
si eu azi m-am gindit mult la mamanati si la starile prin care trece..parca asteptam si eu sa vad ca de fapt e doar un vis urit..saracii parinti.. Dumnezeu sa va mingiie in suferinta cumplita prin care treceti , sa va aline durerea inimii. Demi e acum sus la El..
va imbratisez , ana
Madisor spune:
Suntem alaturi de Mamanati, de voi... Ne rugam pentru sufletzelul micutzei! Cuvintele sunt de prisos...
O alta mamica de la copilasi de mai-iunie 2004
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160
ocrainic spune:
Va scriu de la Sovata. Nu-mi vine sa cred ce am putut citi in seara asta!!! Credeam ca nu vad bine, nu-mi putea da crezare ochilor!
Mesajul Corneliei m-a lasat fara grai si in lacrimi amare.
Doamne Dumnezeule, de ce lasi sa se intimple asemenea tragedii?
Draga noastra Nati, mi-e sufletul plin de durere pt tragedia ce ti s-a intimplat. Nu pot sa uit cum ne sfatuiam una pe alta inainte sa nastem, cum ramasesem putine fete spre sfirsitul lui aprilie. Mi-erai asa de aproape si mi-era dor de tine si mica Demi. Si acum...Doamne odihneste in pace sufletelul ei blind!
Nu, cuvintele nu au deloc cum sa exprime ce simt eu in clipa aceasta!
In rest, parca nimic nu mai are sens! Tot ce ar fi de spus e neimportant.
Oana si David
http://community.webshots.com/user/ocrainic
http://community.webshots.com/user/ocrainic1
andira spune:
Si eu m-am gandit ieri toata ziua la Nati. Si citind azi mesajul Corneliei, mi-au dat lacrimile iar. Nu-mi vine sa cred cata durere le-a fost dat sa indure...
Mamacita, sa te bucuri de Alex si sa-i fii toata viata cea mai buna prietena !