Copilasi de Mai-Iunie 2004 (53)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Bertha, felicitari!!!
Felicitari si celor care se aniverseaza zilele astea!!!
Felicitari si celor carora le-au iesit dintisori!!!
Felicitari si celor carora li s-au facut bine copii!!!
Si acum incep sa ma vait: a facut-o si Cata. e racit cobza si nu dormim noaptea ca se infunda si numa lasa sa-i pun picaturi. de pompita nici numai spun. Azi vine si tati ca i-o fii ajuns simpozionul de la mare. eu ma lupt aici cu toti si el o sa vina obosit ca deh, e de pe drum. sunt un pachet de nervi. si mi-e ca o sa incep sa tip cand vine (macar poate ma stapanesc si eu panma maine). Si ma enerveaza si Andu ca nu vrea sa-si faca lectile si nu pot sta de capul lui si fuge la mama alaturi ca zice el ca si le face cu ea (de i-am recunoscut scrisul pe cartea lui Andu la raspunsuri la matematica si la niste integrame pe care trebuia sa le faca el)!
si cum sa nu o iei razna???

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor! Pupici la nazdravani!

Bertha, ma bucur ca "s-a rezolvat" problemuta si ca sunteti iar ca doi porumbei indragostiti! Tineti-o tot asa! Pupici dulci si nopti fierbinti in continuare!

Madutza, vezi ca in dreapta paginii gasesti albumele, cele de august si iulie sunt chiar primele, deci in dreapta sus ... probabil ca ai ecranul mic si nu se vede toata pagina (o sa-i comunic lui Boby problema asta), asa ca trebuie sa scrollezi (asa se spune?). Faci click pe album, dupa care iar click pe next ... si tot asa.
Bine ca m-am uitat la copii s-o caut pe Ana ;) ... la hainutze nici n-am bagat ochisorii ;)
Sanatate multa puiului, pupici sa-i treaca!

Nally, insanatosire grabnica si voua! Si "casa de piatra!" in continuare ... lasa sa vezi ce repede trec anii.

Mammy, tot e bine ca-i cald la voi ... aici mai si frig dupa ce ca ploua ... azi chiar n-am iesit din casa, cu toate ca mi-am dorit o inghetata ... dar pe ploaie n-are nici un farmec.
Nici Cris nu mai baga tot in gura ... cand ii dau dintii baloseste doar, deci suntem niste balosi, tot timpul uzi la gat :(

Vanessa, insanatosire grabnica si lui Cata! Si tie multa putere sa rezisti ... sa nu tipi la tati ca-i si el saracutul obosit ;) Ce lectii mai, n-au inca vacanta copiii? Pupici!

Am fost harnicuta: ieri am calcat un munte intreg, dimineata am gatit ptr. saptamana viitoare (trei feluri, sunt mare ;)) ... am reusit si o baita cu spuma si o carte (nu prea buna), acum il astept pe Boby sa termine snitelele (ca el e maestru) ... si dupa-amiaza ne vine puiul. Mi-e dor de el si de abia astept! Maine ne intalnim la mine cu mamicile si bb-icii... si cam astea-s noutatile noastre. Pupici si o zi faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

na, ca m-am dus la subiectu' vechi si vad ca s-a deschis unul nou si voi ati scris, nu gluma. mai ales irinusha!:)
n-am apucat sa citesc scrierile voastre, o voi face dupa ce termin curatenia in casa. vroiam doar sa va spun ca ieri am fost ca moarta: nu stiu de la ce mi s-a tras, da' am avut o indigestie grozava la stomac, cu crampe, de-am zis c-acuma nasc. chit ca ar fi fost muuuuuuult prea devreme pentru scumpa mica. asa ca, nemincata toata ziua, cu stare febrila io stiu de la ce, am zacut de pe un pat pe altul. norocul nostru ca liuta a fost la ai mei si-am putut io geme in liniste:). m-am trezit azi dimineata ca noua! nici nu stiu cum sa mai multumesc cerului......
noa, maninc o pitutza prajita si un ceiuc si m-apuc de curatenie.
pupici tuturor.

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (29+)

www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST
www.seansimon.com/atlanticcity2005.htm" target="_blank">ATLANTIC CITY 2005
www.seansimon.com/july2005.htm" target="_blank">JULY 2005

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor,
Nally, Irinusha, la muti ani fericiti in casnicie.
Si noi vom avea 6 ani de cand ne-am casatorit in 4 septembrie.

Bertha, ce frumos se aranjeaza uneori lucrurile. Si e mai frumos ca a avut el initiativa, si ati discutat despre problema. Sa dea Domnul ca sa nu fie ceva trecator si sa fie chiar mai bine.

Vanessa, multa sanatate la Cata. Si Alex a fost racita si nu mai putea sa respire atat era de infundata. Am avut probleme vreo saptamana pana si-a revenit. Dar trece. Multa rabdare

va las acum ca s-a trezit Alex
va pup pe toate

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudiafilipescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele. Ne-am intors si noi acasa aseara. Dupa ce am culcat-o pe Bia am intrat pe aici, da cind am vazut ca ati scris romane m-am dus sa-mi ibesc sotul.

Cam scurt concediu da ne-a prins bine. Eu nu prea m-am relaxat. Bia a fost un copil super cuminte, toata lumea se mira de ea cat de cuminte poate sa fie. Chiar si pe drum (care a fost cam lung) a fost cuminte. La noi n-a functionat in schim formula "aer mult si pofta de mancare". Pentru Bia a fost "aer mult si somn cat cuprinde" a papt mai mult lapte si s-a hranit prin fotosinteza. Cel mai mult m-a omorat faptul ca nu a vrut sa mearga pe jos ci numai in brate si numai la mine.
Din Delta am fugit si 2 zile la mare, da n-am stat la plaja decat 2 ore ca a inceput sa ploua .
Cred ca cel mai bine dintre noi s-a simtit Bia pentru ca a facut tot ce a vrut. Plus ca facea ture intre mine si tati tot timpul. Si tati s-a jucat mai mult cu ea.
Si cat am fost plecati am crezut ca uita pestii de pe calculator, da cum am intrat in casa s-a dus direct la el si a inceput sa planga ca vrea la pesti. A invata sa spuna "apa" si zice la orice baltoaca "apa" si atunci cand vrea sa bea.
O sa pun si poze da poate diseara ca acum trebuie sa plec la servci.

Berta ma bucur ca te=ai impacat cu sotul. E foarte bine ca el a fost cel care si-a dat seama de acesta situatie. Hai capul sus. Se intampla la toata lumea chestii deastea. La noi noi eu sunt cea care sare , sa imi dau seama ca sotul nu merita sa imi asculte toate tampeniile. Cand nu mai pot incerc sa-i spun cat mai calm ceea ce vreau. Partea proasta e ca Bia vrea mereu cu mine si cu tati mai putin. lui Darius. Si nu-i mai da paste daca nu ii face bine. Nu cred ca ar fi o problema daca amanati mai mult introducerea lui.

Irina Felicitari. Sa fie intr-un ceas bun. Sarcina usoara.

Mammy tu ziceai de viermisori? Pai la giardia cam asa e: se scarpina la nasuc, lipsa poftei de mancare si dureri de burtica. Ne e nevoie de toate simpomele astea. La analize se fac treo recoltari la distanta de 2-3 zile intre ele. Cand recoltezi trebuie sa iei proba din 3-4 locuri din scaun. Giardia nu se vede in scaun ci numai la micriscop pt ca se elimina chisturi (oua) de virmisori.

Irinusa Lui Crisu nazdravan si tie sa te faci repede bine.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,
Ehe, vad ca multe fete si-au sarbatorit aniversarea casatoriei. CASA DE PIATRA IN CONTINUARE, INTELEGERE SI RESPECT !!!!
Uite ca si eu ma numar printre cei care au aniversat. Si noi am facut ieri, 21.08, 6 ANI de la cununia religioasa.
Ne-am trezit cu prietenii pe capu'nostru si uite asa s-a incins gratarul si .
Ne-am culcat pe la 2 azi-noapte, asa ca sunt chiauna. Noroc ca Amalia este la bunici si o luam de abia azi. Si mi-e un doooorrrr de ea.....

Bertha, ma bucur ca lucrurile incep sa se rezolve, ma bucur din suflet !!!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Gata, sunt la servici. Va invit sa vedeti pozele. O parte din ele. Mai avem facute pe fim da mai dureaza pana le scoatem si sa le scanez.

Delta + Mare

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
multi ani fericiti celor care si-au aniversat casatoria (si noi vom sarbatori 2 ani de la casatorie pe 30 august)!

daca aveti putin timp, va invit sa vedeti ceva aici

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Maaaai ce mandru frumos are mami!!! E un scump Sebi!!! Si ce mandru mai e si bunicu de el!!! Mai ca nu plesneste de mandrie cu nepotul in brate! Are si cu ce mey!!!

Si mami arata de milioane! Ai mai slabit Camelia sau imi pare mie?!

Acris La multi ani! Si casa de piatra in continuare si voua iubita!!!

Nicoleta super pensiunea unde ati fost! Nu ati luat carutul cu voi? La noi a prins foarte bine carutul! Altfel m-ar fi cocosat si pe mine la mare Sebi cu statul in brate! Am vazut ca si Bia s-a distrat de numa pe unde a fost!

Irinusha trimite si la mine harnicia aia bat-o vina sa imi calce lenjeriile de pat! Alea au mai ramas necalcate ca imi sunt tare nesuferite la calcat! Pupa Criss scump! Nici eu nu vad pozele deloc cat as da si as cauta pe pagina! Doar Poza cu manuta si cartea de oaspeti!

Sebi se simte mai bine de ieri! Nu ii mai curge nasul iar aseara nu mi-a mai facut febra!

Va pupic ca vreau sa ies un pic cu el pe afara ce frumos!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Anacami mey da ce cavaler are mami. Tare mandru e de el. Un adevarat Fat Furos. Sa-ti traiasca.

Nally n-am avut carutul. Cred ca ma batea sotul daca mai trebuia sa-l luam si pe el. Desi eu am insistat mult. Pensiunea e super, pacat ca puntin cam scumpa. Cel putin masa ne-a rupt. Era 150.000 de persoana si mancai cat vroiai. Da in afara de ciorba de peste si peste, pajit sai pe gratar, nu primeai nimic. Practic pueati sa mananci mai multa ciorba. Asta a fost si motivul ca am plecat la mare. Ne saturasem si de peste.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Nepoteii mei

Mergi la inceput