Copilasi de Mai-Iunie 2004 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor! Pupici la banditi! :)

Mammy,femeie maritata ce esti :), zile faine impreuna cu sotiorul! O revedere faina si nopti fierbinti! :) Cat sta? Mai pleaca? Si chiar, unde a fost?

Carmen, bine ai revenit!
Mai, n-ai facut nimic gresit, sunt copii si copii ... fiecare cu norocul ei :) Nici eu n-am avut d.p.d.v. al somnului. A inceput iar sa doarma agitat, cred ca de la dinti ... de doua nopti ii pun Vibucol in fudulet (se pare ca ajuta cat de cat ... cu toate ca atunci cand era mai mic si mai groaznic la dormit n-a ajutat deloc). O data si o data o sa doarma si ai nostri linistiti ... cand s-or insura sigur ... mai ales ca n-o sa mai fie problema noastra :))
Cris doarme doar o data pe zi ... n-a fost ideea mea, ci pur si simplu asa cere el. Doarme in jur de 1-2 si cam 2-3 ore ... mi-a dormit de vreo 2-3 ori si 4 h de m-am speriat ... Seara il bag pe la 21.30.-22 in pat ... se scoala de la 6.30 - 8.30 ... de obicei prea devreme :( Lasa-l si tu sa pice el de somn, si atunci ai sa vezi de cate ori trebuie sa doarma. Poate are nevoie doar de un somnic, cine stie.

Cris, bafta sa rezolvi intr-un fel cu cresa! Ma oftic eu, dar tu! Ai naibii, probabil ca au pierdut-o sa vi tu cu "atentii", ceva!

Lauraa, cred ca cu Atlasib e cea mai buna varianta.... si cred ca si mai sigur. Am tot vazut la avioane cum se arunca bagajele, sa nu ajuga zandari :) Si eu tot asa vroiam sa-ti recomand: sa cumperi unul second si sa-l lasi in tara ... mai ales ca mergeti asa de des.
Eu am vazut in Ploiesti unul nou-nout cu 4 mil (nu stiu ce firma) ... oricum, bine ca ai rezolvat!

Diana, sunt de parere cu tine! Si nu ai fost deloc dura! Consider ca nu trebuie educatie rutiera ca sa-ti dai seama ca, atunci cand ai facut copilul, ti-ai luat si sarcina/responsabilitatea sa-l ocrotesti si sa-l cresti. Asta include si ca ai grija de siguranta lui . Bine ai zis ca majoritatea isi cumpara alte tampenii mai degraba decat un scaunel. Vara de care povesteam are masina noua (Chevrolet), plus ca-si construieste casa ... dar scaunel nici nu avea de gand sa-si ia, noroc ca a venit fraiera de mine cu propunerea ... zau daca nu ma oftic cateodata. La noi a fost printre primele lucruri ptr. bb cumparate ... insa masina noastra are deja 14 anisori! Si cred ca asa as fi gandit si daca as fi trait in tara!

La multi ani sarbatoritilor!!! Pupici dulci!

Madutza, multam de mail ... nu cred ca mai apuc sa-ti raspund. Petrecere faina la mare ... suna bine rau de tot! Si bafta si la homeopat! Pupici vorbaretei mici! :)

Camelia, concediu fain in continuare! Vreme buna si un Sebi cuminte!

Eu sunt doar cu gandul la concediu ... am inceput deja sa-mi scot informatii si sa-mi notez ce trebuie vizitat. Si timpul asta nu mai trece ... si avem si o groaza de treaba pe cap. Tampenie si ca am vadut un ceas de perete online, care cica a ajuns tandari ... ma oftic si fac aici minus, de parca am face plus :(
Cris tot in greva de foame e ... papa doar paine (cand il mai pacalesc si cu unt pe ea), aseara l-am pacalit sa pape putin cascaval. Era la noi ca la teatru ... ii aratam amandoi cum se mananca si, vezi Doamne, ce bun e ...
Mona, ca uitam. Saru-mana de reteta ... e exact asa cum ii fac si eu, doar ca eu pun ulei de masline. Vad ca-i plac si asa ... asa ca-i fac la cuptor, ca presupun ca-s mai sanatosi decat cei prajiti.
Mai tot sper sa fie doar o faza si ca-i trece ... cum a facut si cu laptele ... sau sa gasesc eu o alternativa. Soldatei am incercat, ii arunca pe jos, nu ma las si-l si testez mereu cu mancare gatita. Si asa ne "amuzam" noi pe aici. Poate isi revine in Spania de la aerul de mare ... sau poate il fac spaniol si-i dau melci si scoici :)
Va pupic si poate si pe maine! O zi faina! Aici e cald si frumos ... trebuie savurat ca cica la week-end se face iar frig ... brrr! Pupici!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Irinusha,distractie placuta si voua!
Aseara l-am tuns pe Sebi ZERO: l-am mai tuns o data dupa 1 an, dar nr. 1.Oricum am hotarat ca este prima si ultima data cand il tundem asa fara vointa lui.De acum el va decide cat de scurt (am niste colegi de serviciu care se fac zero periodic...)

La 15:00 se va tine un moment de reculegere pt. fetita moarta in accident; daca puteti, nu uitati sa participati...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Irinusha, iti dai seama ca am dat "darul" cui trebuia pentru deja numai erau locuri libere din iunie. Asa ca am intervenit sa se mai faca un loc. Si uite acum, de trei zile caut pers. respectiva, care un post de conducere in cadrul gradinitei,si nu o gasesc. Ba are treaba nu stiu unde, ba ca nu stiu ce...
L-am innebunit si pe sefu meu tot spunandu-i ca ma duc sa rezolv o treaba.....
Azi am alergat dupa el sa-mi semneze niste ordine de plata ca, de eu eram plecata cand a venit el la birou...DAca ma vedeati ziceati ca sunt nebuna....alergam cu op-urile in mana dupa el, in parcare...hihihi

Numai am somn pana nu rezolv si "problema" cresei...

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vanessa, daca tie asa ti s-a parut, mai bine sterg ce am zis, desi nu cred ca cineva direct implicat mai are dispozitie si chef de stat pe DC...

Irinusha,

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetile!

Am deschis subiect nou!Merge forumul asa de prost la mine si am deschis cu nickul meu! Sper sa nu fie cu suparare la cineva!

Uitati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56410" target="_blank"> aici!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput