Bebelusi de sept-oct 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
anielas spune:
Doamne..e infiorator..nici nu pot sa ma gandesc la o astfel de tragedie..si cand ma gandesc ce terminata eram eu ieri ca s-a lovit Ina de marginea patutului si a inceput sa-i curga sange din guritza...ufff
Naty spune:
Fetelor, sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva! Nenorocire mai mare nu exista.
Nici nu stiu cum de aveti puterea sa cititi, eu una nu am si nici nu-mi propun, ultima oara cand ne-a povestit una din voi (parca daaniver) de o asa nenorocire n-am mai fost in stare de nimic cateva zile, ma gandeam numai la bietii parinti.
Eu sunt foarte panicoasa si ma apuca imediat ganduri negre ... nici nu mai zic.
Nature nasoala situatie, dar cred ca ai procedat bine concediind-o. Cum sa-si permita sa zica asa ceva? Apoi, eu cred ca o bona nu numai ca trebuie sa fie buna cu copilul si sa-l ingrijeasca , dar sa-l si invete diferite lucruri si sa aiba principii de viata corecte (sau ma rog, ceea ce consideram corect fiecare din noi, adica sa-i invete cam ce i-am invata noi).
Din pacate nu te pot ajuta, nu stiu pe nimeni, incearca la o agentie. Prietena mea a angajat o bona prin agentie pentru gemenii ei si e foarte multumita.
Si, daca -mi aduc aminte corect, mama ta sta impreuna cu bona si o supravegheaza.
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
mina spune:
Salut
Nature, foarte bine ai facut. Eu cred ca o dadeam si cu fundu de scari.... ca-s mai rivulutionara de felu' meu.... Din pacate nu te pot ajuta cu bona, ca si eu sunt in cautari.
Naty, ce agentie a folosit prietena ta? Ca am inteles ca si agentiile sunt bune si mai putin bune.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
tyaa spune:
Elyanne, m-am prins si eu de faza cu userii. Merci
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
ana_a spune:
Salut!
Cu intarziere :
"La multi ani" ARMIN! Sa fi sanatos voinic si sa aduci numai bucurii parintilor tai!!!
Eu am lipsit o vreme de pe aici...de vina e copilul curios si care vrea numai in picioare dus de manutze prin curte!Zau fetelor...nu mai am timp de stat pe DC
Da nu-i nici un bai!Ca recuperez eu!
Poze de la ziua lui Stefan inca nu prea am...ca tati a facut niste poze tare aiurea...io fi tremurat mana de emotii
Noroc cu cumnata mea care a facut si ea poze dar inca nu le-am luat de la ea.
Oricum, am sa pun cateva asa cum sunt sa vedeti macar tortul![]()
In rest...cheful a fost cam nasol...cu 2 copii urlaciosi care s-au cam incaierat
. Eu nu am reusit sa termin totul la timp...a venit nasa lui Stefan si eu nu eram gata cu toate cele...asta este, e tare greu cu Stefan intre picioarele mele prin bucatarie, tati fiind la munca
Noroc ca nu am avut musafiri mai multi ca nu stiu zau cum ma descurcam...si asa sunt o organizatoare dezastuoasa
Nu am apucat sa citesc tot din urma, am vazut ca povesteati despre mancatul singurei, Stefan mananca miez de paine fara probleme, biscuiti, banana, daca cumva nimereste o bucata mai mare o scuipa afara
A primit de la neamurile din America niste "croante" - asa le-am numit eu, seamana cu papa de pisici
sunt ceva cereale in forma de stelutze si floricele si am crezut ca se va ineca cu el dar ii plac foarte mult, le rontaie ca un iepuras!Nu stiu daca sunt si pe aici, tre sa caut, tare mult ii plac.Pe cutie scrie ca sunt pentru copii care invata sa manance singurei.De cand le are nu mai am treaba cu el in carucior, ii pun in tavita un pumn de "croante" si sta linistit si papa![]()
La multi ani Lorena!!! Multa sanatate!
Gata romanul...revin dupa ce mai citesc din urma!
Pupici la bebici!!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Stefan - primul an din viatza mea
Mada spune:
buna gagici
n-=am spor deloc sa scriu
4 zile nu mi- a mers tastatura, 2 zile a fost netul cazut si de alte 2 zile nu reusesc sa ma loghez, acum sunt la alt pc
fetelor imi pare sincer rau ca nu am avut cum sa felicit si eu bebeii care au facut deja un an sper ca mamicile lor sa ma ierte, dar am fost alaturi de voi si va urez acum
La multi ani! tot ce e mai bun pe lumea asta, sanatate si numai bucurii sa va aduca! Stefan si Armin!
Vin tare din urma Alexia si Marc!
noi am fost la dr azi, dupa ce eu de o spatamna o trag cu criza de fiere nasoala si o raceala zdravana.
fata de 2 zile cam tuseste dar numai seara dupa ce adoarme siu cum o nepoata de a mea a facut pneumonie, m-am stresat rau ca daca are ceva fata la plamani , asa ca am luat drumul policlinicii
nu are nimic grav, o simpla tuse, mi-a zis sa-0i dau eurespal
mi-a zis ca desi are gingiile la maselute umflate nu vor iesi curand
a recuperat greutatea, are 9600 gr ajunsese la 9000 dupa diaree, exact cat a avea acum o luna,
va pup m,a duc sa mai citesc in urma
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
anamari spune:
la multi ani, Armin!!!
noi cautam acum casa de inchiriat si suntem cam dati peste cap...asa ca va citesc dar n-am timp sa postez...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-23 
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Naty spune:
mina nu stiu de la ce agentie a luat Alina (prietena mea) bona, o sa ma interesez. Pot sa-ti spun insa ca eu am fost la 2 agentii, dintre care una mi s-a parut foarte serioasa, On Time de pe Regina Elisabeta. Daca nu gaseam bona recomandata, cu siguranta alegeam pe cineva de la ei.
Daca vrei alte detalii despre bone angajate prin ei intreab-o pe Dixie.
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
georgiana.david spune:
Salutare la toata lumea si La Multi Ani sarbatoritilor!
Azi am fost la "revizie" si suntem foarte bine, Dami are 75 cm si 7800 g (cam putin dar asta-i el, ne-am obisnuit). Ne-a zis ca putem manca Almette sau Philadelphia (nu cred ca am scris bine da' intelegeti voi ... ), a zis sa-i pun in spanac si cate putin usturoi pisat iar in rest nu prea ne-a zis de alte modificari in alimentatie.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
pufymic spune:
Branza topita preparata in casa 500 grame branza proaspata de vaci, 1 lingurita bicarbonat de sodiu ,100 grame unt .Se amesteca bicarbonatul cu branza de vaci si se lasa pe masa din bucatarie (la temperatura camerei) timp de vreo 2 ore. Dupa ce te-ai saturat asteptand sa treaca cele 2 ore, iei vasul cu branza si-l asezi frumusel la Bain-Marie. Cand branza a inceput sa se-ncalzeasca poti pune de-acuma si untul si mai amesteci din cand in cand. Se observa ca branza de vaci īncepe sa se topeasca si īncet se va ingrosa capatand consistenta unei creme. O dai jos din baie, o condimentezi dupa gust si dupa fantezia ta si placerile copiilor o poti īmbunatati cu boia, chimen macinat, ciupercute, sunca presata maruntita s.a. S-o mancati cu placere!
...asta in caz ca va intereseaza...
Pupici!
Ioana
&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului