bebelusi nov-dec 04 (72)
Raspunsuri - Pagina 10
miria_cristina spune:
'Neata!
RALUCA.GABRIELA - Multumesc frumos pentru sugestia cu 2 ore!
Daca ai stii de cand visez la ele!! Sotul meu imi zice sa iau lucrurile mai in gluma, ca altfel ajung
, dar nu stiu, bre, cum! Pai, sunt ultima din casa care face dus seara si asta cu incetinitorul, ca nu-mi mai gasesc persoana. In fiecare dimineata ma trezesc ca o masinuta si pana nu m-am dezmeticit incep sa fac automat aceleasi lucruri. Cred ca daca m-ai opri le-as face in gol. Cum fac aia de la Balaceanca. As impacheta aerul.![]()
Visul meu cel mai frumos la momentul asta, la care ma gandesc in fiecare seara pana s-adorm, e sa am timp...la dispozitie si ... sa plec de acasa![]()
! Bine, nu de tot!
Doar asa...cat sa vada si al meu barbat de ce sunt eu
, iar cand ma intorc sa arat ca Angelica Jolica si sa ma plateasca in fiecare minut ca stau cu el.![]()
![]()
.....Saracu'!![]()
![]()
![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
paxela spune:
fetelor mersi de urari si de grija
la servici e ok ,multa munca , dar merge in special ca la 12 rup poarta:D
fimiu se intelege cu soacramea mult mai bine decat ma asteptam
sper sa il tina
dimineata ma trezesc ii fac papa pt ora 10 il schimb, il imbrac si il pasez
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
for2nity spune:
raluca.gabriela, zi si mie care sunt jucariile care merita? Cu greu am ales exact de acolo (de acolo avem 99% din jucarii ) pelicanul, aleksnder si piramida logica.La altceva nu m-a dus mintea, ca sa nu spun ca mi s-au parut aiurea. (dintre jucariile potrivite varstei bineinteles) pentru ca pe majoritatea cum se spune...le-a fumat demult.![]()
Mai cautam.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
for2nity spune:
si despre ce bani vorbiti ca ar fi mai putini?
sa nu-mi spuneti ca s-au aprobat aberatiile despre care se discuta vis-a-vis de CIC?
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
simonacip spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
[
Simonacip, totusi... de ce au venit bani mai putini luna asta? Ai aflat?
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
DIN CAUZA LUI DAVID A inceput sa faca numai boacane, nu ma mai lasa o clipa, vrea numai in picioare(dar nu gasesc incaltari care sa-i intre in picioare
si mi-au taiat astia un milion din salariu.
Daca vom continua asa, ma apuc si eu de cariera, ca nu vom mai avea bani de nimik
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
onitza spune:
COOKIE, am vazut-o si eu pe ZAMBAREATA TA!!!! SABINA, imi aduce aminte de ce imi spunea mama: ca aveam o problem acu mileurile: nu-mi scapa unul!!!
nu stiu cum era inainte, dar mie mi se pare ca are falcute, zau!!!! dar normal, tu stii mai bine!!!! mi se pare ca Paul e la fel !!!!
AM o zi scarboasa rau!!!!!
pozele noastre
aime spune:
quote:
Originally posted by simonacipquote:
Originally posted by raluca.gabriela
[
Simonacip, totusi... de ce au venit bani mai putini luna asta? Ai aflat?
DIN CAUZA LUI DAVID A inceput sa faca numai boacane, nu ma mai lasa o clipa, vrea numai in picioare(dar nu gasesc incaltari care sa-i intre in picioare-baiat sanatos, minca-l mami pe el),se trinteste cu spatele de carut pina da mincarica afara...si tot asa...
si mi-au taiat astia un milion din salariu.
Daca vom continua asa, ma apuc si eu de cariera, ca nu vom mai avea bani de nimik
sorry
, da eu n-am inteles
...de ce ti-au taiat un milion din salariu si ce legatura are cu CIC? Din CIC nu poate sa-ti taie.....nu????...si ai un somnoros fruuuuuuuuuumooooooooooossssssss

mami
de
vladut(15 nov.2004)POZE SI MAI NOI
aime spune:
Cookie
...mey, nu mai barfi fatuca, pe nora mea....are tot falcusoare frumoase si rotunjoare...si e o frumusete de copkila...si ca sa te linistesti si Vladut cat a fost bolnav, nu numai ca n-a pus saptamana trecuta, dar a si scazut 50g...
mami
de
vladut(15 nov.2004)
fulguletz spune:
salutare DC-iste de nov si dec!
evenimente de evenimente zilele astea:
am vazut pozici noi si foarte originale...
: mey..da ce sta Otilia junior in chiuveta
...si cum doarme Davidache in scaunelu ala
...
au aparut adriana si try
..sa ne traiasca
raluca si-a aratat bustul de zana ca sa bage zanzanie intre noi![]()
![]()
na! ..acu nu putem fi cu toatele naomi campbell..![]()
(mey raluca zi meniu preferat a lu mamarutza ca te-o ajuta careva 
)
si despre noi...David cu febra de duminica incoace...are infectie in gat si asteptam sa treaca in 3 zile...Nu are pofta de mancare, e toropit saracu, fara supozitoare nu face fatza.. 

for2nity, David se joaca foarte bine si frumos cu piesele LEGO. Ii fac eu tot felul de forme, pe urma incearca si el sa le desfaca si faca si pe urma , cand se plictiseste de asta, le baga (pe piese) in galetusa de nisip si le invarte , le scoate de acolo..etc..
Oricum, sunt interesata de achzitionarea unor jucarii noi, asa ca spune-mi daca gasesti ceva frumos..
Ionela roxana, mancarea e de fapt cu dovleac din ala mare si galben...parca ii zice bostan???
si e simplu de tot: cumpar borcanelu cu dovleac
, fierb eu cartof si carne de vita(sau iau tot de la borcanel, ca mi-e lene sa fierb atat) si le amestec si le piureez..
va pup!
lui David pushlamelu' (1 dec. 04)
pozitze noi noutze
miria_cristina spune:
Fetele, sunt suparata rau!! ![]()
S-a intunecat atat de rau afara tocmai cand ma imbracasem si eu si fata si vroiam sa iesim.
Acuma ce fac?! O iau de la cap, dar cu dezbracatul! ![]()
![]()
Of, nimica nu-mi iese astazi!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina