dureri inexplicabile

dureri inexplicabile | Autor: gabimihaela

Link direct la acest mesaj

Buna ziua dl. doctor !
Sunt o utilizatoare noua si va rog din tot sufletul sa ma ajutati cu o parere, fiindca sunt disperata! Nu stiu ce se intampla cu mine de cateva luni.Problemele mele au inceput in luna mai, anul acesta.In urma vizitelor la ginecolog mi s-au pus felurite diagnostice.Colpita micozica si in urma unei lame gardnerella.Dupa un tratament cu zanocin , flamexin, cifran, lomexin ovule,polyginax ovule si spasmocalm durerile au continuat sa existe.Durerile mele sunt in partea ovarului stang:intepaturi,fierbinteala,spasme,usturime,parca as avea o gheara inauntru, durerile lasandu-se si pe picior si reflecta chiar si pe fesa.La o luna dupa tratament am fost la control si dr. mi-a spus ca am anexita cronica stanga acutizata si mi-a prescris 14 fiole de 1 milion penicilina cu gentamicina la 12 ore,diclofenac supozitoare si lomexin crema,iar eu suplimentar am facut 10 fiole pe polidin cate 2.Diagnosticul asta mi l-a pus dupa un Pap , in care scria:flora vaginala in schimbare si inflamatie moderata, nespecifica, echivalent Pap II.
Am facut injectiile si dupa 2 zile de penicilina mi-a venit si menstruatia, desi lucrul asta trebuia sa se intample peste 21 zile.Durerile sunt din ce in ce mai puternice ,nici noaptea nu pot dormi.Ma-m programat la alta medic , dar m-a primeste abia peste 10 zile.Nu stiu cum o sa rezist pana atunci,spuneti-mi la ce sa ma astept,ce se intampla cu mine?
Va rog din suflet!!!