Gresie, faianta, parchet
Stiti cumva unde pot gasi gresie, faianta si parchet in afara de Valea Cascadelor si Bricostore?Nu mi-a placut nimic din ce am vazut acolo.Pentru baie as vrea gresie si faianta galben cu portocaliu iar parchetul pentru living si dormitoare sa fie un maro aprins spre portocaliu.Este atat de greu sa-ti amenajezi singur casa!!!!
Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005
Raspunsuri
Androix spune:
Anul trecut pe vremea asta faceam ce faci tu acum. Am cutreierat toate magazinele in cautare de faianta gresie parchet. Din experinta iti spun ca ce gasesti in brico sau practiker gaseti si in valea cascadelor cu o precizare: in brico si in practiker oferta este mult mai slaba decat in valea cascadelor.
Nu te descuraja, mergi de mai multe ori in acelasi loc, incearca toate magazinele practiker si brico pentru ca cce au intr-un loc poate in celalalt nu au si invers, iar in valea cascadelor merita mers de mai multe ori pentru ca sunt atatea magazine si modele incat siguuuuur iti scapa ceva la prima vedere.
Vezi ca in valea cascadelor cum intri de pe iuliu maniu daca mergi pana in capat de tot pe partea stanga este un complex mai mare. Acolo este un magazin cu parket care are multe modele si culori.
Spor la amenajari!
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Anny spune:
Gresie si faianta mai au si la Romstal dar nu stiu daca vei gasi ceea ce cauti. Poti incerca.
Totusi, la Valea Cascadelor sunt cele mai multe magazine de genul asta.
Mai sunt si prin centru magazine cu amenajari interioare (f+g) dar sunt f scumpe. Daca te tine buzunarul.....
Oricum, spor la amenajari
lucas spune:
si eu ca si Androix pe vremea asta eram in cautari. ce iti recomand, cred ca am vazut zeci de magazine. ptr. gresie si faianta DELTA Distribution, ori in Valea Casacadelor ori pe Nerva Traian.preturile sunt acceptabile incep de la 250.000. daca nu vezi modelul care iti place le ceri cataloage si comanzi, sunt foarte seriosi. eu de la ei am luat si am fost foarte multumita. daca vrei iti trimit poza cu faianta eu in baie am portocaliu cu albastru
ptr. parchet, exista de mai multe tipuri:clasic, triplustratificat, laminat, depinde de care vrei. am gasit un magazin cu baieti super! corecti, in 2 zile a terminat 3 camere, eu am pus triplu stratificat, magazinul este in complex Prestige, p-ta Dorobanti, si se numeste COSTAMIT.
Matei 21.05.2005
SIMONABB spune:
gresie, faianta galbena e produsa de SANEX.
Produse Sanex se vind pe Calea Vacaresti, intr-un angro de materiale de constructii, in Piata Delfinului si pe Mihai Bravu vis a vis de Beyler , in apropiere de Obor.
http://community.webshots.com/user/simonabb
ellamiss spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.Sunt intr-o perioada stresanta.Am luat o firma de constructii si au inceput sa ne faca aceasta casa de la 1 iunie si ne-au zis ca o sa dureze 100 de zile la 118 mp.Ei ne-au cerut 260 euro/mp la cheie, numai ca noi trebuie sa cumparam gresia, faianta, parchet, usi si geamuri.Dar am avut mari probleme cu aceasta firma, deoarece nu prea au pus materiale de calitate.Acum cautam aceste produse si ne este foarte greu.Ne-au spus , dupa cum scrie si in contract ca pretul montatului(manopera) la gresie, faianta, parchet, geamuri si usi este inclus in suma care scrie in contract.Dar, nefiind in cunostinta de cauza atunci cand am semnat contractul acum m-am interesat si geamurile, usile , parchetul swe vor monta de firmele de la care le luam.Firma asta ne-a tras o mare teapa si tot timpul cer bani,cu toate ca in contract sunt specificate datele in care trebuie sa achitam ratele.Tot timpul mai gasesc cate ceva si mai adauga un pret.Casa nu va fi terminata la data scrisa in contract deoarece muncitorii sunt prost platiti si astfel au program de la 9-17, ceea ce pot sta pana la ora 20 sa lucreze.Acum au de montat acoperisul si m-am interesat si eu si mi s-a spus ca cea mai buna tigla este lindab.Dar patronii firmei ne mai cer inca 30 milioane pentru acest lindab.Si nici tigla metalica nu pun ci de beton.Am facut greseala si oricum nu stiam de la inceput cam ce materiale sunt bune pentru o casa.Acum o luna am mai discutat cu patronii acestei firme si le-am zis ca nu sunt scrise toate materialele in contract si au zis ca sunt toate specificate dar ,pe moment nu mi-a venit sa le dau nici un exemplu si acum cand am ajuns la acoperis ni-l face din ce vor ei.Astept sa se termine odata casa asta ca cu atatea probleme cred ca am imbatranit cu 10 ani.
Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005
danilamonica spune:
firme de gresie faianta: delta, ssab impex( in 13 septembrie sau nerva traian)--eu mi-am luat portocalie si avea si galben pt baie..cu 350 000 mp dar superba....
usi : uranus SA (5-6 mil bucata), pinum SA 8-10 mil bucata
succes.
pozele noastre
lgireada spune:
Gresie versus autocolante. Din experienta pot spune ca is mult mai faine autocolantele. Eu am pe hol, mi le-am lipit singurica (atentie! trebuie sa fie fara valuri suprafata pe care lipesti, caci daca prinzi goluri de aer am inteles ca nu tine), nu tin rece, asa cum tine gresia, nu s-au tocit (sau nu se cunoaste ). In bucatarie am gresie, dar s-a dovedit foarte proasta, desi era atunci de cal I .Din cate stiu eu sunt modele foarte dragutze de autocolante. Incearca sa vezi daca nu-ti place ceva. Acum nu stiu daca in baie sunt potrivite, poate umezeala nu e buna. Eu le am de 9 ani si nu mi s-a dezlipit niciuna, desi mai am cateva cumparate in caz de ceva.
Liliana