As vrea sa sal.casnicia si in acelasi timp nu...

As vrea sa sal.casnicia si in acelasi timp nu... | Autor: oanan78

Link direct la acest mesaj

Totul a inceput cand mam certat cu socrii mei, acum vreo 4 ani sa lasat foarte urat, deatunci si sotul meu a inceput sa se raceasca usor, usor de mine, a inceput sa se ascunda de mine,nu mai vb. cu ei in fata mea, cu toate ca eu nu am nici o vina, ei tot ne controla ar fi vrut sa le spunem tot ce facem in fiecare sapt. sa mergem la ei si tot asa...pana mi/a sarit tandara, si le/am spus ca vrem si noi la sfarsit de sapt.sa mergem la priteni, la un film, intr/un parc etc. numai sa facem prezenta la ei in fiecare Sambata si Duminica...in fine concluzia este pana la urma ca nu mai vb. deloc cu ei, iar pe sotul meu il deranjeaza (pana la un punct este normal,si il inteleg)cu toate astea nu i/am interzis sa isi vada parinti.

In acest timp eu am ramas insarcinata, fara voia mea, pentru el asa a crezut ca daca, voi ramane insarcinata si cand va veni copilul ma voi impaca cu ai lui, dar pasentele nu a iesit cum a vrut el, fetita mea are deja 1 an si bineinteles ca nu ne/am impacat.
Sotul meu daca a vazut ca nu pot sa uit tot ce mi/a facut parinti lui nici macar nu se mai uita la mine, ma jicneste la orice pas, imi aminteste tot timpul ca sunt grasa, ca nu mai sunt fata cu care sa casatorit, iar relatiile noastre sexuale aproape ca nu mai exista...El spune ca nu are pe nimeni,dar nu pot sa cred...
(am vb. de foarte multe ori sa plece si acum tot imi spune ca o sa plece el dar numai cand vrea el)

Oare mai este ceva de facut?
eu vam povestit cam pe scurt povestea mea,
astept orice sfat
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_radu spune:

Nu ar fi un motiv foarte serios ca sa va despartiti .Chiar nu poti sa faci un compromis si sa te impaci cu ai lui, macar asa de ochi lui. Daca este singur la parinti ii este tare greu sa accepte chestia asta. De ce iti zic toate astea ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare si am inteles ca daca ma cert cu ai lui "mi-am dat foc la valiza" asa ca dau si eu un telefon la cateva luni si ma duc pe la ei doar pe la aniversari si sarbatori daca nu avem programul prea incarcat ca sa-si dea seama si el ca nu este rea vointa si pur si simplu nu avem cum. Este foarte greu sa te lupti de una singura.
Gandeste-te bine la compromisurile care o sa le faci dupa ce te voi despariti. Pune in balanta si vezi cum este mai bine sa destrami o familie sau sa faci un compromis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si eu zic la fel daca pe el il deranjeaza asa de tare si zici ca asta e motivul pt care s-a departat de tine, ar fi bine sa incerci sa te impaci cu ai lui. macar sa incerci, daca nu o sa reusesti, asta e, dar macar sa vada putina bunavointa din partea ta.
chestia cu ingrasatul... poate ar trebui sa ai grija sa tii un regim, ca altfel e posibil sa isi gaseasca pe altele si sa nu fie bine.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Dar cu partea cu jignirile cum ramane? Orice s-ar fi intamplat, nu se justifica comportamentul lui!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu am facut compromis doar pt. sotul meu, daca era dupa mine nu as fi vrut sa ma mai intalnesc in veci cu socrii mei.Sant singura intr-o tara straina si am intrat intr.o familie numeroasa de oameni curiosi si barfitori ( sant greci )

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircea42 spune:

Categoric la sfaturi nu ne intrece nimeni!...

Cred ca legatura cu parintii este mai putin... virulenta decit s-ar parea. In general, cind un sot e prea legat de parinti, nu mai sta sa faca reprosuri sotiei ca nu mai e "fata cu care s-a casatorit" (nu iau aici in discutie reprosul privind greutatea). La chestia cu fata care nu mai e ca altada pare sa se afle cheia.
Bineinteles (chestie pe care am mai glosat pe site) se vor gasi colegi care vor vorbi de responsabilitate, de biblie si de alte regulamente. Dar mi-e teama ca nenea cu pricina nu va fi urnit cu asha vorbe.
Daca tot am fost facut curios, o intrebare Oanan-ei: cit de departe esti de fatade altadata, pe care o viseaza sotul? (apropo, el barim e mai aproape de profilul marital?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Cred ca are dreptate Mircea dar mai intai fa un compromis sa te impaci cu socri si dupa aceea vezi ce urmeaza daca acesta este motivul, sa ne ti la curent cu ce se intampla.

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

---------
La chestia cu fata care nu mai e ca altada pare sa se afle cheia.
---------
Trebuie sa fii foarte, foarte naiv sa iti imaginezi ca cea cu care te casatoresti nu se va schimba, ca va fi mereu aceeasi. Nu poti opri lumea in nemiscare sau clipa in loc. Si nu poti impiedica pe nimeni sa evolueze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanan78 spune:

Fata de altadata arata cam asa: 1,69 si cam 58 de kg, iar dupa nastere sau mai adaugat cam 10kg.

quote:
Originally posted by mircea42

Categoric la sfaturi nu ne intrece nimeni!...

Cred ca legatura cu parintii este mai putin... virulenta decit s-ar parea. In general, cind un sot e prea legat de parinti, nu mai sta sa faca reprosuri sotiei ca nu mai e "fata cu care s-a casatorit" (nu iau aici in discutie reprosul privind greutatea). La chestia cu fata care nu mai e ca altada pare sa se afle cheia.
Bineinteles (chestie pe care am mai glosat pe site) se vor gasi colegi care vor vorbi de responsabilitate, de biblie si de alte regulamente. Dar mi-e teama ca nenea cu pricina nu va fi urnit cu asha vorbe.
Daca tot am fost facut curios, o intrebare Oanan-ei: cit de departe esti de fatade altadata, pe care o viseaza sotul? (apropo, el barim e mai aproape de profilul marital?)

mircea42

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Poate problema nu e fizicul, poate esti prea ocupata cu noile responsabilitati, cu copilul si nu-i mai dai aceeasi atentie.Relatia se schimba cu aparitia unui copil, poate ii e dor de viata in 2.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Va zic eu, barbatului sa nu ii vorbesti de rau parintii daca vrei sa faci casa. Daca rupi si relatiile e si mai nasol. Pe bune! Acu' mai sunt si unii pe care ii dai usor de partea ta, dar in general e o idee foarte proasta sa te certi definitiv cu socrii.

Mergi la inceput