Ce credeti despre

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Ea e avocat dar nu-i merge stralucit, are un venit de cca 600 euro lunar net, dar din acesti bani trebuie sa plateasca chirie, doctorii, telefonul, sa manance etc., asadar e clar ca banii nu-i ajung si pt. tratament si pt. un trai decent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Cred ca-ti scapa cam multe amanunte...si, dintre toate, asta cu tratament pentru mentinerea sarcinii de 600 euro pe luna, in Romania, mi se pare cel mai tras de par. Sincer...Am avut si eu mari probleme cu sarcina, luam o gramada de medicamente, dar mai mult de cateva milioane, nu dadeam ... De aici, pana la 20 mi se pare cale cam lunga...Spuneam ca mi se pare aiurea situatia...acum mi se pare aiurea tot subiectul. No offence, dar ce-ti pasa tie ce si cum fac aia in relatia lor? E treaba lor, cine stie ce fire are fiecare si, mai ales, cine stie ce se petrece cu ei doi...Noi nu putem decat sa ne dam cu presupusa si sa vorbim vorbe!

Mergi la inceput

Tratamentul i-a fost prescris in Ungaria si costa 800.000 lei/zi, cel putin asa ni s-a spus. Scopul este de a trata un sindrom care duce la formarea de cheaguri de sange.
Sigur ca-mi scapa amanunte, doar nu sunt langa ei sa stiu tot ce se intampla si nici nu ma intereseaza.
Imi pasa intr-un fel pt. ca e un caz in familie, e vorba de varul si, respectiv de unchiul meu prin alianta care ni se tot plange si ne povesteste. Acum 2 ani ne-a cerut sa-i fim nasi copilului care urma sa se nasca, dar am refuzat politicos. Prevad ca de data asta va face la fel si chiar nu vreau sa ma implic intr-o situatie atat de ciudata. Eu nu pot sa-i spun ca situatia mi se pare ciudata, dar va spun voua ca nu stiu ce sa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircea42 spune:

Daca doamna cu pricina asa vede lucrurile, o eventuala remediere a situatiei (caracterizata de unii drept aiurita - ii voi spune "neasteptata") va trebui sa tina cont de opinia ei.
Pe de alta parte, sarcina dar mai ales nasterea - se spune - modifica nitel nu doar corpul, dar si mintea mamicii.
Laissez faire.
Daca cineva are o solutie mai buna, bravo lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

quote:
Initial creeata de mariamunteanu

... el si ea au fiecare 29 de ani, sunt prieteni de 7 ani, traiesc separat dintotdeauna, se intalnesc doar in w-end, ea e insarcinata in luna a 7-a dar nu vrea sa se casatoreasca deocamdata cu el desi au toate conditiile, ea isi are biroul in apartamentul lui, el locuieste in alt apartament (tot al lui), ea locuieste cu chirie impreuna cu sora si fratele ei, tatal lui (care este foarte generos cu ea) insista sa se casatoreasca sau macar sa se mute la fiul lui iar ea ii raspunde "mai vedem, mai discutam" ...

Cum vi se pare aceasta situatie ?

Maria

Ma intreb..care este problema?
De ce trebuie sa analizezi viata cuiva?

Lasa-i in pace sa isi traiasca viata, de ce trebuie sa diseci si sa discuti ceea ce nu intelegi si nici nu este viata ta? Oare s-au terminat subiectele de discutie?

Fiecare isi traieste viata cum poate si cum ii place si nu e nevoie sa devina publica.

Parerea mea!

Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

poate nu vrea sa se marite cu el sa fie sigura ca nu o ia doar pentru copil,ci pentru ea insasi.Or fi de 7 ani impreuna dar or fi din comoditate,nu din pasiune si iubire ,mai stii?
Poate ea nu mai simte ca ar putea ramane o viata cu el si atunci pt ce sa mai faca atata tevatura cu nunta cand simte ca oricum o paste divortul in cativa ani?Tipul banuiesc ca o sa recunoasca copilul,o sa fie un tata bun,dar nu-i musai sa fie insurat cu ea.
E clar ca tipa nu-i prea inflacarata dupa el si e clar ca trag amandoi matza de coada din diverse motive cu intalneli saptamanale sau mai rar.

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Criss, inainte de a ma lua la rost, mai bine intreaba-te de ce te afli pe acest forum - pt. ca te intereseaza viata altora. In cazul meu, este vorba despre rude apropiate care m-au implicat in viata lor, pe care i-am ajutat cand m-au solicitat si care nu-mi sunt indiferenti.
Fii sigura ca-i las sa-si traiasca viata cum vor, dar am dreptul sa-mi doresc sa-i inteleg, fara a interveni.
Daca nu te intereseaza subiectul acesta, forumul e plin de subiecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by clauditzadennis
No offence, dar ce-ti pasa tie ce si cum fac aia in relatia lor? E treaba lor, cine stie ce fire are fiecare si, mai ales, cine stie ce se petrece cu ei doi...

faza asta cu bagatul pumnului in gura ma enerveaza. de ce sa judecam memebrii ca "de ce ai deschis subiectul asta?"
lasa domle sa deschida ce vrea. nu-ti place, nu citi, nu raspunde.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Eu n-am priceput daca astia doi de care zici tu sint in Ro sau in vestul europei. daca sint in vest atunci cum de ea, ca avocat, nu cistiga 600 euro? Daca sint in vest as mai intelege ca sint multe femei care nu vor casatorie. In Ro, spiritul acesta e mai putin intilnit.... De regula femeile care nu vor sa se casatoreasca sint cele f. ocupate care cistiga f. bine.... si care (zic ele) nu au timp deo eventuala familie. Fata s-a gindit ce o sa faca dupa ce naste? Sta acasa? Plaseaza bebele la mama? Dupa cum a zis Mircea cred ca o sa se maturizeze in gindire dupa ce va avea un copil. ALtminteri mie mi se pare situatia ok. Nici eu (cu mintea de acum) nu m-as marita :-)cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Cei doi sunt in Ro. Cred si eu ca n-are gand de maritat din moment ce primeste multe avantaje materiale de la el si familia lui, fara sa aiba obligatiile pe care le presupune casatoria.

Mergi la inceput