Nunta in Iasi (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am uitat...cum s-au comportat cupele???

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Darria, ma bucur mult ca ai avut o nunta superba. Cum de nu dormi? Nu esti obosita?Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Nushulica nu te-am vazut la biserica, desi m-am uitat dupa voi, imi pare rau ca nu am fost atenta iar cand am iesit din biserica m-i s-a parut ca vad ceva dar nu eram sigura(aveai parul desfacut?). Trebuia sa vii, si ce daca faceam poze? Uite acum imi pare rau da nu mi-a trecut prin cap sa facem poze impreuna Au fost 3 nunti la Orizont(cofetarie, restaurant si bar).
Da, la Carmen m-am zmotocit dar stii si tu ca acolo unde intervine cosmetica si coafura se schimb mult spectul.
Stiu ca va cunoasteti, mi-a zis. Imi pare rau ca nu am facut prezentarile cum trebuie(da, oare le-am facut???) ca eram zapacita.

idei nunta

Mergi la inceput

Aaaaa, "silicoanele" super, nici nu le-am simtit ca le am(abia cand m-am dezbracat mi-am adus aminte de ele), mult mai comode decat un sutien, nici nu se compara. Le-am dezlipit astazi dimineata si gata.
Nu imi este somn, am dormit un pic, nu pot dormi ziua. Cu toate ca spre dimineata picam(nici nu am mai fost in stare sa conducem nasii acasa - la Gorban)) cand am iesit din hotel(pe la 8), la aer, eram fresh.

idei nunta

Mergi la inceput

darria stai linistita nu-ti mai cere scuze acu era nunta doar nu aveai tu timp acu sa te uiti dupa doua nebune(scuze eliza) care oricum nici nu stiai sigur daca vin...cu prezentarile nu mai stiu nici eu ca nu stiam cum sa plec mai repede ma simteam un pic prost ca la cat erai tu de ocupata cu invitatii a trebuit sa iesi sa stai cu noi un pic si nu vroiam sa deranjez daca te-as fi prins la biserica nu mai veneam
silicoanele...buuune??deci mi le fac surori
de ce nu erai trecuta pe listutza cu miresele anului???te-am trecut acolo macar cu felicitari
poti sa-mi zici ce cadou le-ati facut nasilor???si cum a fost cu "dezgateala"???

nunta
noi doi

Mergi la inceput

O mica povestioara: vineri pe la 2 dimineata eu scriam cardurile de masa, am dormit de la 2,30 pana la 6(asta dupa ce cateva nopti am dormit cam 5 ore). Pe la 6,30: jos din pat si...pregatirile.

Pe la 8 am zis hai s-mi scot catelusa afara - aici belea. Era sa mi-o omoare un cretin. Eram pe o alee(nu strada), intre blocuri, in spatele Policlinicii cu plata(Copou), unde se merge cam cu 20 km/h si nu cu 40 cat am apreciat eu si un domn ca avea(soferi amandoi). Catelusa era dezlegata, fiind o alee si nu strada, a alergat spre masina(se ducea sa se joace cu alt catel si nu a fost atenta) iar cretinul a vazut-o cam de la 15 m ca vine spre el si in loc sa reduca viteza(si sa opreasca) el accelera, oprindu-se dupa ce mi-o lovise si mai era vorba de cativa cm sa se mai invarta roata si trecea peste ea(am cockarita, e catel mic). Pt. ca a alergat spre masina(ca nu stie fraera sa se pazeasca) mi-a lovit-o cu spoilerul fata la cap, rasucind-o mi-a lovit-o cu piciorul spate(dreapta) de roata, tarand-o cativa cm - daca nu se oprea se urca cu roata pe ea si adio bombonica lui mama. Sa va mai spun ce am simtit atunci....desi totul s-a petrecut repede, pt. mine a fost cu incetinitorul si parca nu se mai termina. Nu are nimic zuza(cel putin care sa se vada), se joaca, papa, face scandal dar maine o duc la doctorita sa mi-o vada. M-am speriat tare, mai ales cand am vazut ca i se umfla nasul in nici 10 minute de la lovire. In acele momente nu-mi mai trebuia nimic, doar sa-mi fie urecheata sanatoasa. Si mi-a trecut prin cap o idee, ceva in genul ca o sa mi-o loveasca - o presimtire dar nu am dat importanta. In aceasta zona toti merg incet dar cretinul asta era sa calce o femeie altadata si are o boala cu viteza.
Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a pazit-o ca nu stiu ce ar fi fost in sufletul meu. Eu de obicei nu plang dar cand e vorba de sufletelul(Tara) meu sunt terminata - ieri dimineata trebuia sa plec la coafor si eu plangeam cu catelusa in brate. M-am mai linistit dupa ce am vorbit cu doctorita ei si mi-a zis ce trebuie sa fac si dupa ce am vazut ca nu are nimic rupt.
De cand am hotarat sa nu mai traim in pacat numai piedici am avut din partea celui cu cornite si ne-a fost frica sa nu se intample ceva in ziua nuntii(tata are probleme cu inima si a avut o zi incarcata si cu 2 drumuri Iasi_Roman in conditile unei nunti). Daca Dumnezeu ne-a purtat de grija, cel cu cornite a vrut sa ne faca o "bucurie" in ziua nuntii(pe langa cele anterioare - va zic eu odata si de ele) lovindu-ne acolo unde doare, adica catelusa.

La ora 10 am fost la coafat(nu la Carmen) pt. cununia civila, apoi repejor acasa si am plecat la cununia civila. La ora 12 eram casatoriti. Venit iar repejor acasa, luat hainutele, dus la hotel, plecat la zmotocit iarasi, venit la hotel, imbracat, primit nasi, mers la biserica. la biserica am mers insotit-a de nas iar mirele de catre nasa - preotul a spus ca vom merge impreuna dupa ce ne vom cununa.
De la biserica am plecat la bar si apoi a inceput distractia.

Lume, lume nu ma dezgatit nasaaaaaaaaa
A inteles biata femeie ca sunt sucita si ca nu-mi place - tot respectul pt. ea.
Da, dar am uitat sa arunc buchetul, asa ca a ramas la mine
Pe la 6 au inceput sa plece invitatii iar noi, nasii si parintii pe la 7 si ceva.
Cam atat

idei nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica
poti sa-mi zici ce cadou le-ati facut nasilor???si cum a fost cu "dezgateala"???

nunta
noi doi

Multumesc ca m-ai trecut pe listuta nu am vrut pana acum ca nu m-a interesat listuta ci discutiile cu voi.
Cadou nasilor: o icoana la 2.500.000 din Moll(era si set la 4.500.000 dar sunt 2 cam la fel si am considerat ca una e cel mai bine) si un set se wiskhi din cristal din Metro cam la 2 mil. si ceva. Nu sunt cadouri scumpe pt. ca exista posibilitatea sa ne refuze - nu au vrut cadouri.

Silicoanele: vezi ca sunt si pt. volum(din saten), la acelasi pret: una 490 si 2 buc. 390. Ale mele nu eru pt. volum.
Revin diseara pe Dc, sper.

idei nunta

Mergi la inceput

darria scumpa ma bucur ca nu ai avut probleme cu catelusa ca ti-ar fi stricat ziua stiu cum e...eu ma rog in fiecare zi sa nu am nici o problema in ziua nuntii sa nu fie nimic care sa-mi umbreasca fericirea
deci nu ai facut dezgateala...asta e bine ca te-a inteles nasa ca putea sa fie pentru si tu nu aveai ce face ca nu te poti pune rau cu nasa
sa stii ca m-ai pus pe ganduri cu tortul de la ana in sensul ca si asa eram in dubii din cauza ca nu il pot aduce dimineata cand iti trebuie cum fac alte cofetarii dar acum ca ai mai zis ca nici nu era grozav...nu cred ca ma mai duc la ei
am vazut si eu seturile alea de pahare din cristal din metro si nu stiu cum sa fac as lua si eu un set pentru ei ...mai vad deja le-am luat ceva dar vreau sa le mai luam si alte chestii
in rest alte peripetii de la nunta???unde te-au dus cand te-au furat?

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Miresici m-am hotarit sa scriu si eu povestea nuntii!Asa ca intr-o ora cred ca termin si eu de scris. Mi-am pus muzica buna la casti si ma apuc de scris.Daca saraca darria a scris imediat dupa nunta, sa scriu si eu. Veti vedea de ce am avut unele retineri sa scriu!
Pupici! Ma apuc de scris.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Darria, asteptam cu interes pozici!
Apropo de nasi si darurile pt ei, care-i treaba? Eu stiu ca o sa fie fratele mamei mele, el s-a oferit, dar eu inca nu l-am cerut de nas. Cum se procedeaza? Am inteles ca trebe sa ma duc la el cu sampanie... Voi cum v-ati cerut nasii? Si darurile astea cand se dau? Si ce simbolizeaza?

Liliana

Mergi la inceput