Nunta in Iasi (5)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
enderbaby spune:
Bine ai venit Puricoasa!
Stau si ma intreb daca nu cumva e prea devreme sa ma apuc de interesat de nunta....ca pana in Septembrie 2006 mai mult!
Dar ma mai gandesc si ca va am acuma pe voi proaspetele miresici care mai stiti una alta si n-as vrea sa pierd ocazia sa aflu si eu cate ceva...asa ca o sa va bombardez cu intrebari , sper sa nu va suparati pe mine....
In primul rand as vrea sa va intreb cam cu cat timp inainte tre sa ma apuc de pregatiri: haine, decoratiuni, flori ...etc
Lizuca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
quote:
Originally posted by enderbaby
In primul rand as vrea sa va intreb cam cu cat timp inainte tre sa ma apuc de pregatiri: haine, decoratiuni, flori ...etc
Lizuca
Eu am vb. cu cei de la Preference cam acum o luna, decoratiuni flori acum 2 luni, haine(ale lui cu 3 saptamani, ale mele: rochia aproape 2 saptamani iar costumul cununia civila cu o zi). Dj - o luna, fimare - o saptamana.
Daar un om normal
![](icon_smile_big.gif)
idei nunta
enderbaby spune:
Mersi mult de raspuns Darria, eu momentan nici nu stiu ce bani o sa am....asa ca pana si cu decorarea salii am semne de intrebare, la tine cam cat a costat?
Lizuca
Puricoasa spune:
multumesc tuturor de urarile facute iar sa raspund pentru Nushulica ,nunta cred ca va fi la restaurant "Avantaje" fatza in fatza cu Pompierii Copou in ca ca arede ceva
Mereu e loc de mai bine! :D
Puricoasa spune:
scuze pentru scris dar am o tastatura...si...apropo nu am inteles chestia cu marturiile ce sunt alea si la ce folosesc si inca ceva..NU RADETI FETELOR!!
Puricoasa spune:
fetelor care imi zice si mie unde se pot face paharele personalizate pentru miri,nashi si eventual parinti????
Si costurile unei nunti cu 70 de persoane ,o nunta nu foarte simpla dar nici impopotonata.Adica ceva dragut,dar nu prea scump caci nunta o facem doar noi singurisi oricum vrem sa luam in calcul toate detaliile ,ca nu cumva sa lipseasca ceva
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
fetelor, ma mai bag si eu in seama pe aici pe la voi, desi nu-s miresica deocamdata.
am aproape 27 de ani, sunt cu prietenul meu de 7 ani jumate impreuna, dar deocamdata nici o cerere in casatorie. i-am mai facut eu niste aluzii, acuma el e plecat in Italia, dar vine la inceputul lui septembrie. din ce aluzii a facut si el s-ar putea sa urmeze in curand cererea...
, is curioasa... asa ca s-ar putea sa ma inscriu si eu in curand in randurile voastre...
dar poate pe 2006, ca tre sa-ti planifici cu un an inainte nunta, sa stii sigur ca prinzi sala. va mai tin la curent!
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
enderbaby spune:
Puricoasa, da-ne si noua mai multe detalii depsre restaurant, cam cat a fost meniul anul asta, ce capacitate are...
Lizuca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
quote:
Originally posted by enderbaby
Mersi mult de raspuns Darria, eu momentan nici nu stiu ce bani o sa am....asa ca pana si cu decorarea salii am semne de intrebare, la tine cam cat a costat?
Lizuca
husele, fata de masa prezidiu, decorarea mesei de primire, 10 baloane heliu si artificii interior: 7.265.000.
florile(nu am facut un calcul ca le-am luat o data si pt. decor si pt. , cocarde, buchete, etc.. adica de la a-z)+ manopera + materiale(tul, panglici, plase, etc...): 12 milioane. La acestea nasu a mai platit si lumanarile+florile de pe ele + aranjarea lor(iti spun duminica cat, ca le-am facut la aceeasi doamna).
Lumanari decor: 2 milioane(din Metro). Am luat prea multe, ca nu am stiut exact de cat am nevoie, sau folosit jumatate din ele iar celelalte au disparut in ceata.... asta e, asa se procedeaza, e bine stiut.
Eu am avut nevoie sa intervin cu decorarea.
Dar nu imi pare rau deloc, nici nu mai recunosteam locul.
Editat ca nu explicasem bine.
idei nunta