Voi cum ati proceda?

Voi cum ati proceda? | Autor: alessia105

Link direct la acest mesaj

De curad soacra mea a facut un atac cerebral si vreo 10 zile ne-am cam mutat cu copii si acareturi in spital ..noi si tiganii romani ... glumesc evident....
Familia Sotului meu e f numeroasa ei sunt vreo 11 frati cu consoarte , cu copii , nepoti ,chiar stranepoti...ma rog am mai vb despre ei pe aici pe forum ca sunt cam toti niste cai breji..i-am cauta mult pana i-am gasit...glumesc ..eu tin foarte mult la fiecare dintre ei ..
In lungile ore petrecute la spital am aflat un lucru care m-a socat si care desi poate ar trebui sa nu ma intereseze imi sta ca un cui in inima...
Un frate mai mic al sotului meu tocmai s-a intors din Thailanda unde a muncit in ultimii 10 ani..pana acum noi nu ne-am cunoscut face 2face ci numai pe net ...la o discutie il intreaba pe sotul meu ce ii face fiica?????Am incremenit ...sotul meu are 42 de ani,a fost casatorit o singura data dar nu au avut copii pana acum 5 luni jumatate cand s-a nascut Benny...Am inlemnit ...nu am mai scos un cuvant pana am ajuns acasa ...Ajungand acasa l-am intrebat ...mi-a replicat sec" Ce tu nu ai alt copil asa am si eu "...nu am zis nimic ..dupa vreo doua zile mi-a spus povestea..A avut o relatie cu o bulgaroaica agatata in aeroport in Sofia ..a fost doar o aventura de o noapte..si dupa cateva luni a primit o scrisoare ca e sau va fi tata(nu prea am inteles prea bine)..el zice ca s-ar putea sa nu fie copilul lui ...
SA nu ma intelegeti gresit nu vreau nimic putea sa aiba 100 de copii , nici faptul ca mi-a ascus nu ma deranjeaza ( a avut viata lui inainte e treaba lui ce a facut cu ea)..dar ma gandesc la acea fiinta nevinovata care poate nu isi va cunoaste tatal niciodata...
E un om minunat , un tata extraordinar si ptr baiatul meu cel mare si ptr al lui...nu pot sa pricep cu poate sa fie atat de nepasator ..
I-am propus sa o cautam sa facem testul ADN si apoi mai vedem..mi-a spus ca mama a dat-o spre adoptie in USA ..acuma ma gandesc si la oamenii aia au crescut-o 5-6 ani , au iubit-o si ingrijit-o si vin eu si le ruinez si ii ruinez si ei universul si lumea pe care o stie...
dar daca Doamne Fereste e intr-o famile care nu au grija de ea...
Ma gandesc de atunci la ea ....al meu mi-a zis clar ca asta e ...acum el are fam lui si nu mai conteaza si din puctul lui de vedere subiectul e inchis ..dar cum ramane cu sufletelul acela...daca peste ani ( io si cu Povestea porcului ...ite cade drobul peste copil)Benny se indragosteste de sor-sa?um poate sa doarma noapte a fara sa se gandeasca cum arata ?Daca e a lui ...?Eu nu mai sunt om de cand am aflat ...repet va rog nu ma intelegeti gresit ..fiecare si-a trait viata inainte cum a vrut ...dar e un sufletel care va dori sa isi cunoasca tatal ..ce sa ii spun daca apare intr-o zi fara sa o ranesc?
Si ceea ce ma doare cel mai mult e opinia familiei si a prietenilor...ceva de genul" auzi draga ...lasa ca daca voua va e bine ce mai conteaza si altii mai ales ca e cu semnul intrebarii"
Chair atat de cruzi sa fie in privinta asta .....Adica cum pe SEbi un strain l-au accepta ( nu am cuvinte sa va spun cat de bine e trata copilul meu de catre toti membrii familiei) si pe propirul sange ....

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga mea daca as fi in locul tau as proceda la fel. Cauta copilul acela si fa-i cunostinta cu tatal daca nu poti sa-l aduci sa stea cu tine. Din tot ce relatezi tu imi vine in minte o scena di autobiografia lui Garcia marquez in care mama lui care avea 11 copii (sau 12?) ducea tratative cu amantele sotului ca sa aduca copiii lui (facuti cu amantele) in casa lor pe motiv ca nu suporta ca singele familiei sa curga in alte case... Ei, nu a putut sa-i aduca chiar pe toti si in plus toti barbatii familiei aveau copii nelegitimi asa incit era o familie foarte dar foarte numeroasa....cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

Eu zic sa lasi lucrurile asa cum sunt.Te complici prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Eu as face "sapaturi", dar discrete. Sa nu strici viata unor oameni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Sa vedem daca am inteles bine: s-a nascut un suflet, tatal e departe, habar nu are de ea, mama a dat-o in adoptie, iar ea e crescuta acum de cine stie ce familie, corect? Bietul copil...

E destul de greu sa faci investigatii cand tu esti intr-o tara si copilul in alta tara, nu crezi? In fond, tu ce vrei? Sa stii ca acel copil e pe maini bune? Sa isi cunoasca tatal (DACA sotul tau e tatal), sa faca parte din viata lui, din viata voastra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Nu cred ca m-as baga intr-o asemenea situatie...In primul rind tu nu ai ceva de zis din viata lui anterioara. Au fost deciziile lui si ar trebui sa le respecti.

De ce trebuie automat sa crezi ca daca este adoptata, nu este pe miini bune? Majoritatea copiilor adoptati sint crescuti cu foarte multa dragoste asa cum se cuvine. Eu una nu as putea vreodata sa fac diferente (si nu inteleg rationamentul) intre un copil adoptat si unul natural.

Eu cred ca o faci mai mult pentru tine decit pentru copil. Daca vrei sa ai inima impacata, poti intreba discret, fara sa stie fetita despre acea familie. Mi se pare crud sa faci viata fetitei harcea parcea pentru a impune sotului sa o recunoasca. De unde stii daca fetita stie sau nu ca este adoptata? De ce sa iei o decizie in numele ei cind tu nu ai nici o legatura?

Eu zic sa accepti decizia sotului tau.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

tare complicata poveste...si acel copil merita sa stie ca are un tata totusi..eu nu pot sa mi-l imaginez pe al tau sot k nu vrea sa stie de soarta acestui copil dak totusi mai e in viata sau nu sau macar sa afle dak e fiica lui sau nu..nu pot sa-mi inchipui parinti care nu se intereseaza de un copil.
tu cred k ar trebui sa-i respecti dorinta si sa nu te complici mai tare ca poti avea apoi discutii cu el asa k pt linistea casei tale ar trebui s alasi treburile asa cum sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Sincer nu stiu ce vreau ..Pur si simplu nu imi iese din cap .... Nu vreau sa ii distrug fetitei universul in care traieste ...Nu vreau sa fac rau nimanui ...Ma simt vinovata ca copii mei au parte de un tata minunat si pe ea a abandonat-o ...Eu am incercat sa ii respect dorinta lui de la ultima discutie cand mi-a zis clar ca ptr el subiectul e incheiat nu am mai vb deloc despre aceasta problema si relatia noastra e una buna..Dar eu cu mine nu sunt impacata ..nu vreau sa fac pe eroina ... cred ca am o sechea din copilarie ( tata ne-a crescut pna la 15 ani pe mine si 11 ani pe fratele meu ...cand au divortat a fost ultima data cand l-am mai vazut in viata..dupa 6 ani a murit mult prea tanar ..42 de ani ) am inteles prea tarziu ce inseamna lasitatea barbatilor ...ma doare sa vad ca un copil nu isi cunoaste adevaratele radacini ...eu am judecat-o aspru pe femeia cu care traia tata( poate ii era chiar sotie nu stiu nimic ...) ptr ca nu a insitat ca tata sa ne viziteze si sa aiba un contact cu noi (stiu sigur ca chiar l-a incurajat sa nu o faca )ptr ca si ea avea la randul ei un baiat de varsta cu mine si tata i-a crescut copilul ( va spun ce ne-a povestit unchiul lui tata la inmormantare ..unde am fost tratati ca niste staini ..nici macar la parastas nu ne-au chemat, nu ca am fi avut nevoie dar gestul conteaza enorm ..uite acum realizez ca asta e inca o durere in inima mea ).Poate nu vreau sa mai treaca nimeni prin durerea mea . Poate de fapt incerc sa ma vindec pe mine interesandu-ma de ea...

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

De ce bietul copil? Inteleg ca are o familie, adica si mama si tata. Credeti ca va fi fericit careva, copil sau parinti adoptatori, sa auda povestea unui tip care i-a tras-o o data (pe fuga) unei tipe, care n-a gasit altceva mai bun decat sa-l paseze altora?
Parerea mea este ca lucrurile sa curga in firescul lor, pentru ca dupa o perioada agitata, este prima oara cand acelui copil s-ar putea sa-i fie bine.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

alessia, nu-ti fie cu suparare, insa ori viata ta e plina de intimplari ca in telenovele, ori le infloresti o gramada.
Numai la sectiunea asta cu "in unul sau in doi ..." ai deschis 3 sau 4 subiecte diferite, toate cu cite o poveste de necrezut. Ba un cumnat e insurat cu o panarama de femeie care il joaca pe degete si-l convinge sa faca inchisoare in locul ei, ba altul e insurat cu una din Siberia (!!!!!) si nu mai stiu ce-i face aleia, iar acuma povestea cu fiica adoptata.
Sa nu ma intelegi gresit, nu te acuz de nimic, insa mi se pare de domeniul fantasticului ca o persoana sa fie martora atitor evenimente. E ca si in serialul ala cu o tanti scriitoare (am un lapsus, nu mai stiu cum o cheama) care se nimerea mereu pe unde era cite o crima.
Si eu vin dintr-o familie mare, dar zau de-am pomenit atitea intimplari din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Iubita sincer nu le infloresc ..astia sunt ...iti dau cuvantul meu de onoare si nu stiu cum se face.. dar eu ca o prosta sufletista ce sunt incerc sa le dau o mana de ajutor ...Asa e din 10 frati cati are al meu vreo 3 sunt mai de Domane ajuta ....restul fac numai prostii de parca au 16-17 ani ...si normal ca vin la mine sa se planga ... Uite si acum ...ma supara la culme faptul ca ptr problema mea nu s-a gasit din partea lor un cuvant bun ...ceva de genul" e lasa ca daca tie iti e bine ce te mai intereseaza de aia "Crede-ma ca daca m-as apuca sa postez chiar totate prostiile pe care le fac ei , copii si nepotii atunci ati zice ca am inebunit eu si ca scriu nu o telenovela ci 100...Astia sunt si cu ei defilez...Nu zic unii m-au ajutat si inca foarte mult ( celui cu rusoaica de ex ar trebui sa ii pup si mainile si picioarele ca m-a scos den rahat cu actele ...asa ca nu pot sa ii intorc spatele)
Multi mi-au zis sa nu ii bag in seama si sa le inchid usa in nas ...sincer nu pot ..uite si acum "cel insurat" cu o panarama a sunat ca vine la o cafea ca nu stiu ce are de zis ..
Am vb de mii de ori cu al meu sa o rarim si sa ne detasm de toti dar cand suna le spune ...da de nu ..si cand ii vad ....
Asta sunt o nebuna sentimentala care intinde o mana de ajutor oricui ...si oricare din voi ar avea o problema si mi-ar cere sfatul as incerca macar cu o vb buna sa ajut ...asta sunt ..stiu ca nu e bine dar nu stiu cum as putea sa ma schimb si crede-ma ca nu odata am fost dezamagita si umuilita de persoanele pe care le-am ajutat ....si nu m-am invatat minte ..Poate o sa imi mai iau un nick si o sa postez micile mele probleme si pe acela sa nu ma ia lumea de nebuna ...VA JUR CA TOT CE SCRIU E ADEVARAT !!!!

Mergi la inceput