Mamici de ianuarie-februarie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cred ca v-am mai povestit, o sa reiau ca sa vedeti ca nu intotdeauna e rau...

Eram insarcinata cu Oana in 7 saptamani.
Am avut o mica hemoragie (cateva picaturi - sange rosu ca focul).
Speriata la culme, am mers la policlinica care era vis-a-vis de mine pentru ca acolo era cel mai repede de ajuns. Am intrat, am povestit ce mi s-a intamplat si doctoritza m-a controlat vaginal si mi-a spus cu nonsalanta ca am pierdut sarcina.
Apoi a completat ca ar fi bine sa vin peste cateva zile la chiuretaj.
Am ajuns acasa intr-o stare groaznica, disperata.
Dar nu m-am dus la chiuretaj, fiindca nu m-am simtit rau (vorbisem si cu dr. de familie si mi-a zis sa ma linistesc si sa merg doar daca imi e rau).
Apoi am trait o luna de zile cu certitudinea ca am pierdut sarcina (doar asa imi spusese un medic, nu ???).
Dupa o luna de zile, timp in care imi era tot rau, am mers la un ecograf sa vad ce este... ei bine ! Sarcina era bine-mersi, dezvoltata normal.
Ce era daca faceam ce mi-a spus tampita aia de doctoritza si mergeam la chiuretaj ????
Imi omoram copila !!!!!!!!!!!!

Daniela (15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

irinadum, legat de eco 3D in cta, tzi-am rasp la noi, la mamici de nov-dec. daca vrei mai multe amanunte, te-ashtept pe mess (id-ul meu e andasro).
vorbim,
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Multumesc de raspuns, fetelor. Chestia e ca nu curge sange, doar ca de doua ori scurgerea mea obisnuita, care e de obicei alba, a devenit vag de tot portocalie. De aceea nu stiu daca e cazul sa ma duc, mai ales ca ma duc destul de curand cu rezultatul de la triplutest.
Cu burta, nu stiu cum e la voi, la mine uneori e foarte umflata, alteori nu e deloc! Oricum, am vazut ce burti aveti voi, la mine inca nu se cunoaste ca am BB... doar uneori zici ca sunt balonata.
Incerc sa fiu linistita si sa nu devin isterica din orice. De aceea o sa astept vizita la medic.

J 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Janina, nu te mai speria, la mine scurgerea e alb- galbuie.De o sapt., seara imi curge multa. sa ma vezi cum fug la wc, dar cred ca e ceva normal.
oricum folosesc tampoane zilnice, ca de nu as fi uda toata.

fetelor eu nu am arsuri pe piept.Trebuiau sa apara? asta inseamna ca bebele meu e chel?

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by Giova

Janina, nu te mai speria, la mine scurgerea e alb- galbuie.De o sapt., seara imi curge multa. sa ma vezi cum fug la wc, dar cred ca e ceva normal.
oricum folosesc tampoane zilnice, ca de nu as fi uda toata.

fetelor eu nu am arsuri pe piept.Trebuiau sa apara? asta inseamna ca bebele meu e chel?

poze
gio si bb 19+

Stai linistita, nu trebuie neaparat sa simti arsuri.
Eu la Oana n-am avut si ea s-a nascut cu ditamai claia de par negru.

Daniela (15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Giova merci de raspuns. In legatura cu intrebarea ta: bucura-te ca nu ai arsuri! Ca e foarte nasol cand ai si nu poti sa iei nimic!
Din fericire la mine s-au mai rarit arsurile, dar e pentru ca am tinut regim si nu am ami mancat toate prostiile. Eu tin regim si pentru ca am inceput sa ma ingras aiurea - si nu vreau. O sa manac bine, echilibrat ca sa aiba BB de toate, dar fara pateuri, hamburgeri, etc care-mi faceau rau si inainte!
Oricum, nu s-a demonstrat clar o legatura intre arsuri si parul copiilor si mi se pare ca oricum ar fi prea devreme la noi pentru asta!

J 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am deschis un nou cap. haideti sa continuam la cap. 27.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput