Tratamente pentru par

Tratamente pentru par | Autor: Delia

Link direct la acest mesaj

M-am decolorat recent si as vrea sa un sfat despre ingrijirea parului.
Voi ce tratamente folositi?

Delia si Codrin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXANDRA MUTU spune:

DELIA, AM O MASCA...SPER SA TE AJUTE, DAR ESTE PENTRU LUCIU ...SI NU MAI STIU PT CE CA....AM UITAT! MI-A DAT-O CINEVA DIN DOMENIU, CARE ARE GRIJA DE MINE.... ESTE SIMPLA SI RAPIDA:IN 50 ML.BERE SE PUNE UN GALBENUS DE OU,AMESTECI FOARTE BINE SI TE UNGI CU SPUMA REZULTATA.
SUCCES!
ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Cat stau cu ea si cand o folosesc inainte sau dupa spalare?
Multumesc mult pentru sfat

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Draga mea eu folosesc o masca de care sunt f.f.f.f multumita. Este L'Oreal Elseve - Masca Fortifianta si se gaseste intr-un borcanas portocaliu ( ai grija [u]masca fortifianta [/u]!!!!! nu cea pentru netezire intensa care este tot in borcanas portocaliu si nici cea in borcanas rosu). Succes

P.S. Eu am folosit-o dupa o decolorare care mi-a cam ars parul si pot sa-ti spun ca efectul a fost considerabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXANDRA MUTU spune:

scuze Delia,
acum am intrat si am vazut ce m-ai intrebat: deci stai cu ea un sfert de ora pe capul spalat, apoi mai te speli un picut, inca o data, fara sampon...sau alte cele, doar apa, clatesti bine....ok?
Sper sa-ti foloseasca.... mie mi-a folosit ,mai ales in perioadele de criza financiara....
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

Draga Delia,
Am si eu o reteta pentru par, insa din pacate nu mai imi aduc aminte cantitatile; un galbenus de ou, cred ca jumatate de sticluta de vitamina A si citeva picaturi de ulei de ricin, le amesteci si iti pui masca sata pe par, o lasi 40minute si dupa aceea te speli pe par. cam atit succes.

Mergi la inceput