Copilasi de martie-aprilie 2004 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
georgescu oana spune:
A fost super am inteles ca a plans putin cand a realizat ca am plecat si putin la schimbat ca nu vrea sa stea pe spate in rest am gasit-o vesela multumita ,vioaie,a papatt tot,ciorba de perisoare si cartofi frantuzesti.Mergem mai departe ca prima zi a fost buna fara conflicat si tristete.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
LauraFlo spune:
Bravo Alex ! Esti cu adevarat mare, ce mai domnisoara in toata regula !
Oana cum a fost fara Alex acasa ? Ai stat pe ghimpi ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
georgescu oana spune:
Nu prea am stat pe ace ca am facut curat am spalat si de abia pe la 12 m-au apucat gandurile ce face ,a mancat ,a plans ...mai vedem maine ..
Martie-Aprilie
Claudelu spune:
Uauuuuuuuu Oana ce ma bucur ca a fost bine la cresa! Gata ai fetitz mare!
Codritu, si eu zic ca e cam mare temperatura! Offfffffff saracutu!
Poate ar trebui sa-i dai ceva sa-i creasca imunitatea! Eu acum din septembrie incep sa-i dau Imuno Baby!
Laura ce meseriasi neseriosi
Azi fiu meu in loc sa faca kk la olita a facut pe parchet si pe covor...noroc ca a fost tare
Claudia&Raul (01.04.2004)
georgescu oana spune:

A fost tare baiatul tau Clau ,ai avut noroc de data asta.ia spune-mi Imuno Baby nu se da de la 3 ani nu scrie asa pe prospect?
Martie-Aprilie
Claudelu spune:
Oana sincer habar n-am ce scrie pe prospect, eu i-am dat la recomandarea unui medic homeopat...intradevar i-am dat mai putin decat scire pe cutie, mi-a zis 2 ml seara (parca asa era
) si uite i-am dat in primavara si de atunci nici cea mai banala raceala nu l-a atins...sa nu zic intr-un ceas rau!
Claudia&Raul (01.04.2004)
bebe2004 spune:
Sac, noi am fost la plaja. Cand am ajuns, ziceai ca vine toamna. Batea vantul tare si era frig, dar in juma de ora a venit soarele si a fost super. Nu l-am mai lasat pe Alexandru in apa de data asta, chiar daca el a protestat si cum prindea un moment de neatentie, cum fugea la apa.
Bravo alexandra pt prima zi 'de scoala'.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
LauraFlo spune:
Programul de azi s-a terminat ! Plec la intalnirea cu galatencele ! Sa aveti o zi buna !

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
SimoV spune:
Laura, distractie placuta la intalnire.
Codritu, imi pare f. rau ca Tudor e asa bolnavior. Stiam ca sistemul medical din Canada nu e grozav...Sper ca i-a scazut febra si ca e mult mai bine. Te rog tine-ne la curent. Pupici baietelului bolnavior.
Mirinda, as avea atatea de povestit. Toata ziua se striga unul pe altul, se cearta, se iubesc. Daca as avea timp v-as scrie pagini intregi. Ii filmez cat pot, cand prind faze tari, sa vada si ei cand sunt mari cum erau de draguti. Se provoaca unul pe celalalt. Lucas o pupa pe Mia ( si pe noi toti), ea in schimb nu ne pupa pe niciunul. Il imita pe Lucas cum merge (el a inceput sa mearga mult mai tarziu decat Mia si deci nu are atata stabilitate cata are ea). O intreb: Mia cum merge Lucas? SI se apleaca un pic din genunchi si merge ca o babuta care nu e sigura pe picioare. Ne spargem de ras (si ea rade in rand cu noi, si Lucas la fel), dar bineinteles, ca pe urma o intoarcem in asa fel incat sa nu se supere Lucas (il aplaudam cand merge si ii spunem ce frumos merge).
Oana, felicitari!! Ai o fetita de nota 10! Ai tu esti o mamica meseriasa. EU as fi stat in fata caldirii tot timpul cu urechile ciulite, sa vad daca nu aud vreun planset (eu sunt mai stresata de felul meu
). Bravo!
mamaluiandrei spune:
Buna! Ma mai tineti minte? :D Unele din voi nu ma cunosc...inca! Mi-a fost dor de voi toate si abia astept sa fac cunostinta cu restul lumii...
Cred ca de acum o sa vin des pe la voi, ca taaare v-am simtit lipsa uneori. Oana, iti multumesc ca m-ai convins!
Primul mesaj pe anul asta e scurt, ca m-am dezobisnuit, ce sa zic; dar imi revin io repede!