Copilasi de martie-aprilie 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

O mie de pupici pentru mamici ,multumesc frumos pentru urari si cum zice Kata sa ne gaseasca si pensia tot prietene
Rayu si eu o duc pe Alex joi si am ceva emotii zici ca a fost bine ,sunt mai usurata si de abia astept sa ne mai vedem .

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Oana, sa fii mereu vesela, frumoasa si nimic sa nu-ti umbreasca viata !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Oana,la multi ani!Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!!!
Vad ca petrecerea a inceput de azi-noapte.Azi toata lumea va petrece pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

La multi ani, Oana !!!

Cat despre Loriana mea: are aproape toti dintisorii (inclusiv maselutele), mai putin caninii. Acum este bine sanatoasa, rasfatata si mancacioasa dar, de-a lungul timpului am avut si ceva probleme: o stomatita care tot revenea, tratata cu medicamente prea tari de pediatra ei - lucru care i-a provocat o diaree atat de urata incat a stat internata 3 zile la spital, din cauza deshidratarii. Din fericire, au trecut toate aceste necazuri. Stie o gramada de cuvinte dar nu leaga inca propozitii. Spune mama, tata, bu (buni), baba (strabunica), tanti, nenea, nani, papi (si arata cu degetelul spre gurita), tceau (ciao), moco (morcov), ou (si arata cum se ciocnesc ouale), bop (boabe de struguri), dita (suzeta), apa, tatci (taci, asta spre caine, cand latra)... Nu am reusit sa o obisnuiesc cu olita. Are o fire voluntara si isi apara drepturile prin tipete puternice insotite de batai energice din picior. O iubesc imens de mult si sunt foarte necajita pentru ca, din cauza serviciului, nu reusesc sa stau mai mult langa ea.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Buna

Ma mai primiti pe aici? Ca tot pe la primele subiecte ma opresc cnd deschid DC-ul (adica "Generale" si "Parintii intreaba"), si aici ajung tot mai rar.
Am vazut ca v-ati facut mari, ca mergeti la gradinita..Cand a trecut timpul??
Am citit ca sunt si bebelusi bolnaviori, imi pare rau! Pupicei multi din partea noastra.

David face acum acomodarea la cresa. Pana la urma s-a gasit un loc.
Problema e ca vom schimba apartamentul, mergem in alta zona ca vom cumpara un apartament si nu stiu cum va fi cu cresa - cred ca va fi cam greu cu deplasarea, insa bine ca avem loc.
Eram tare stresata ca astia nu ii dau viza lui tata pe 1 an. Iar cu legile astea noi...

Am fst in vacanta..Avem poze..Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozici.

Va pupam tare!
Fug sa pap ca sunt lihnita.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Lumi, ce poze frumoase ! Iar David seamana atat de bine cu tine ! Sa dea Domnul sa ti se indeplineasca dorintele : sa cumparati un apartament exact cum va doriti si sa -i dea viza tatalui tau !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Luminita, bine-ai venit!!!!Mi-a fost dor de tine si de David!!!
Ce site frumos i-ai facut si ce frumusel e David!
Te pup si fug sa vad toate pozele si ce mai e pe-acolo...

Danitin, imi pare bine de cunostinta,si bine-ai venit la noi.Loriana sa-ti traiasca(ce nume frumos), si felicitari pentru atitia dintisori.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Oana, te anunt de pe acum ca azi n-am papat nimic, astept tort de la tine

Danitin, felicitari pentru dintzoci!

Spiculet, bine ai revenit!
AM vazut pozele cu voi, sunteti frumosi rau!

Laura, doar atat?? Cum e fara Daria?? Ati inceput show-ul?? offf ca si noi reincepem...noi tot in santier o tinem

Kata, baietii tai ce mai fac?? inafara faptului ca se iubesc?

ALONNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa, unde sti???

La noi e tare frumos, a venit vara

Noi mai anuntam voios aparitie celui de-al patrulea incisiv!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Gata Clau vine tortulDa' de o Hm nu ar merge?Sa stii ca tortul e cu fructe multe frisca si nu ingrasa nici un pic
Si la noi e superb astazi ,eu sunt vesela foc si parca apare soarele si pe strada mea ,hai noroc!
Lumi s-a facut baiat mare si chiar seamana cu tine.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

LA MULTI ANI, OANA!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi tie. Pupici si o floare de la noi:

N-am mai avut timp de scris. Abia am citit.

Luminita, vazut cateva poze cu David. Ce mare s-a facut. Ma voi uita la restul mai spre seara cand am mai mult timp.

Daniela va pupa pe toate. S-a mutat, n-a avut internet, etc.

Rayu, felicitari pt fetitzu cuminte

Danitin, bine ai venit la noi!

Katalina, multumim ca intrebi de noi. Si mie mi-e dor de voi! Imi inchipui ce emotii ai pt. Catalin in prima zi. Ce baiat mare ai!!

Sper ca toti copilasii care au fost bolnaviori s-au facut bine. Ii pupam cu drag pe toti.

Mergi la inceput