situatie delicata !!!!!! (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana2005 spune:

Am raspuns in ultima perioada la anumite mesaje care au aparut in Situatie delicata de la zz...
Vreau sa le multumesc celor care mi-au trimis pm sau mail sa intrebe ca fac pt ca nu am mai raspuns.
eu sunt bine, bb e vioi si astept nasterea ....cam 3,4 sapt mai am se pare.
M-am calmat si cel mai imp lucru acum este ca totul sa decurga bine sa ma vad cu el acasa.

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciocolata cu piper spune:

Salut fetelor,
Imi place subiectul.Pentru prima oara l-am rasfoit.
Ce-am inteles? Adriana105 a avut un moment de ratacire cu un domn 'x' si el casatori.OK.
Cine nu greseste?Suntem oameni,nu-i asa?
Eu cred ca trebuie sa-l uiti pe 'x',sa nu mai faci nici un test pentru a nu-i trezi suspiciuni sotului.Sotul in nici un caz nu trebuie sa afle despre aventura,iti spun sigur ca nu te va ierta,tot timpul va fi motivul principal de cearta.
Eu zic sa va cresteti copilul impreuna,sa-l iubiti si sa fiti fericiti.Un copil aduce o sralucire,o bucurie in casa ceva de neimaginat.Atunci cand se va naste nici n-o sa-ti mai pese de sot sau de 'x',copilul te va face sa te simti implinita.
Se spune ca acela care nu a facut un copil si nu a sadit un pom in viata a trait degeaba.
Iti doresc nastere usoara,un copil sanatos,iti doresc sa fii puternica sa poti trece peste aceasta incercare si sa poti face alegerea potrivita.Copilul are nevoie de multa liniste,de armonie,de multa....multa iubire,blandete,de siguranta.Copilul are nevoie de doi pentru a creste sanatos.
Nu-i spune sotului tau nimic.Treci peste aceasta greseala si incearca doar sa inveti ceva din ea.Pe viitor poate te vei gandi de 10 ori inainte de a gresi.
Cu totii gresim, dar cred ca cel mai important este sa invatam ceva din greseli si sa nu le mai repetam.
Acum cel mai important este copilul.Tu trebuie sa fii foarte linistita,sa fii calma,sa mananci cat mai diversificat.
Iti dau un sfat foarte important.Cand se naste copilul sa-l alaptezii la san cat mai mult posibil, chiar si un an.Laptele matern ii creaza copilului toti anticorpii de care are nevoie.Si in plus copilul iti va simti caldura si se va simti mai bine.
Te felicit pentru bebe si sa stii ca-mi placi.Spui lucrurilor pe nume.
Te pup pe tine si pe bebe.Apropo i-ai pus vreun nume? Daca ai nevoie de idei pentru nume da un semn pe forum.
Cu drag Ciocolata cu piper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Sincer nu stiu cum puteti da asemenea sfaturi, poate gresesc eu dar mi se pare total gresit sa traiesti toata viata cu chestia asta pe constiinta si nici macar sa nu stii al cui e copilul!!!

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Ciocolata cu piper- multumesc pt sfaturi ,am de gand sa-l alaptez un an, stiu ca ii creste considerabil imunitatea si se creaza o legatura extraordinara.Acum sunt pe ultima 100 de metrii si singurul meu gand este ca nasterea sa fie ok.
Toate femeile insarcinata sunt asa sensibile oare? eu plang din orice si inainte cosideram ca numai oamenii slabi dau apa la soareci!
Acum cand il simt si ma uit la patut,si la hainute...ma topesc in mintea mea ramane o singura idee- el,bebelusul meu!Poate sunt egoista dar orice imagine imi vine in minte este el cu mine!
In ce priveste o discutie cu sotul meu...ar fi necesara o discutie cand se calmeaza totul dupa nastere...nu vreau sa se mai repete nici o greseala...acum avem o relatie ca niciodata...am muncit si eu cat am putut...dar si el si-a dat seama ca nu era bine cum proceda- chiar el mi-a spus asta.
In ce priveste numele inca alegem...e greu

Jocelyn - pentru linistea mea (cel putin )voi face pe dracu-m patru sa aflu !!!!!!

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciocolata cu piper spune:

Draga Adriana,
Stiu ca este foarte greu sa traiesti cu incertitudinea asta.
Iti spun insa un lucru s-ar putea ca atunci cand nasti sa-ti dai seama singura al cui este.Este un instinct matern.Eu cand am nascut,cand mi-a aratat-o doctorita parca l-am vazut pe sotul meu in miniatura.Era o asemanare zdrobitoare.Acum fetita mea Bianca are 4ani si jumatate si este toata taica-sau.De aceea iti spun ca atunci cand se va naste iti vei da seama cu siguranta al cui este.
Pentru linistea ta poti face si testul, dar nu cred ca este bine sa-i inoculezi sotului indoiala ca ar putea ca acesta sa nu fie copilul lui.
Nici un test din lumea asta nu este 100% sigur.Tot exista un 1% de nesiguranta.Toata viata sotul va trai cu o nesiguranta ca acesta nu este copilul lui.Poate si daca testul va dovedi ca el este tatal tot nu cred ca se va impaca cu ideea ca l-ai inselat.Eu zic sa nu-i spui nimic.
Dupa nastere singura iti vei da seama al cui este copilul.
Un lucru este sigur in toata acesta poveste TU esti mama si trebuie sa te gandesti la ce este mai bine pentru copil pentru ca acesta sa se nasca sanatos si sa creasca intr-o familie armonioasa.
Nu are rost sa tulburi apele atunci cand ele sunt linistite.
Poate si sotul tau ti-a gresit vreodata nu ai de unde sa stii.Poate atunci cand era distant avea o alta relatie.Cine stie....Este mai bine sa nu stii decat sa traiesti cu asta toata viata.
Eu sunt pentru a nu-i spune sotului tau nimic.El este tatal cu siguranta.Repeta-ti asta zilnic.Crede asta.Te va ajuta sa fii mai linistita.
Eu iti doresc sa-ti cresti copilul impreuna cu sotul tau si sa fiti fericiti sa va puteti bucura de copil.
In legatura cu sensibilitatea in timpul sarcinii este adevarat ca femeia insarcinata este mult mai sensibila are nevoie de mult mai multa atentie,afectiune.Trebuie sa incerci sa fii optimista,sa plangi cat mai putin,sa fii relaxata. Stresul poate face mult rau pentru inimiara copilasului care simte toate trairile mamei.Gandeste ca atunci cand tu plangi si el plange asa ca incearca sa fii cat mai vesela, vorbeste cu el,canta-i, citestei povesti.Exista o legatura uimitoare intre mama si copil in acest stadiu.Dupa nastere ai sa vezi ca la auzul vocii tale va fi receptiv,te va recunoaste.
Pune-l si pe sotul tau sa-l asculte,sa puna urechea pe burtica ta,va fii cu siguranta emotionat sa simta cum creste o viata in tine.Implica-l in viata copilului chiar inainte de a se naste.
Nasterea este cel mai frumos si misteris moment pe care-l traieste o femeie in viata.Este unic.Este uimitor sa simti cum creste o viata in tine. Si eu imi mai doresc un copil.
Adrina tu stii ce este baiat sau fetita?
Orice este eu iti doresc multa sanatete tie si copilului si naste usoara.Ii doresc si sotului tau multa intelegere asta in cazul in care te hotarasti sa-i spui adevarul.
Mult noroc si fericire Ciocolata cu Piper

Mergi la inceput

Ciocolata cu piper- draga mea cand spun ca imi vine sa plang...nu e de suparare....dar vad lucrusoarele lui (e baiat) si gata ...m-am topit ....de bucurie ca abea astept sa-l vad aici langa mine.Vorbesc cu el in continuu,mangai burtica si am observat ceva...cand il mangai eu...se mai misca,mai da un shut,cand pune oricina altcineva....se opreste ca un soricel speriat.
Intr-adevar sarcina este un moment extraordinar in viata unei femei, trezeste niste instincte pe care nici nu stii ca le ai.
Sotul meu s-a schimbat uimitor...nici nu-mi vine sa cred...la inceput am avut probleme...ne certam ...,eu tranteam tot ce-mi cadea in mina...dar totul s-a schimbat si suntem aceeasi dintodeauna ... parca momentele acelea au fost un moment de ratacire (ma refer la discutii si certuri)foarte indepartat.
Cine vede acum relatia noastra nici nu ar cred ca ne-am dat cap in cap o perioada.
Am facut si eu tot posibilul ca sa-l inteleg pe sotul meu ...e prima oara cand am ramas insarcinata ...si m-am gandit ca poate nu stia nici el cum sa reactioneze si nu era corect sa-l acuz pt niste lucruri pe care nu le stie...am avut rabdare,am discutat...si am devenit aceeasi prieteni si soti.Iar el a avut o rabdare cu carul pot spune ,nu stiu cati m-ar fi suportat...dar a meritat din plin sa incercam !!!!!Vine cu mine la medic tot timpul...se uita la eco... e incantat cand doc ii explica ce se vede pe ecran.
Pot spune ca e persoana de care m-as indragosti acum ...
Nu stiu daca ai remarcat(in postarile anterioare)...dar spusesem ca eu in adancul sufletului stiu ca este al sotului meu....simt asta.La asta se mai adauga si faptul ca amicul are prob medicale si nu a avut niciodata copii si are 39 de ani.Totusi aveam emotii.
In plus ...voi face tot ce este posibil sa-i ofer copilasului un camin stabil si 2 parinti...sa aibe parte de afctivitate si dragoste.

sa-ti traiasca fetita sa va bucurati de ea !

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Adriana,
te rooog nu-i spune sotului tau nimic despre toata povestea. Chiar daca nu e copilul lui. Mai bine suferi tu in tacere.
Copilul e al cui il creste, nu al cui

Ca sa te inveseles, iti spun o istorioasa. Povesteam cu cineva despre dragostea pentru copii. El are un baietel de 3 ani. Barbata-miu i se confesa ca nu se poate raporta inca la copil pina nu-l vede. Dar ca femeia se raporteaza imediat, ca doar e parte din ea. La care eu il intreb cum s-a raportat el la copil cind era in burtica si cum s-a raportat dupa aceea. "Ca," zic eu, " pentru noi e simplu, face parte din nou, stim sigur ca e al nostru. Dar pentru tine? Voi nici macar nu aveti niciodata siguranta totala ca e al vostru." La care tipul mi-a rapuns foarte frumos: "Da' ce? Tu crezi ca mai conteaza acum, dupa toata dragostea asta dintre noi, daca biologic e al meu sau nu?"

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Adriana ..Nastere usoara ( ca a lui Benny daca se poate ..in 15 min de la prima contractie dureroasa) ...voi sa fi-ti sanatosi si fericiti de aici incolo ..viitorul conteaza acum ...acel viitor minunat din burtica ..Va pupam si va dorim numai bine ..Nastere usoara ,un bb mancacios si super sanatos !! Un bb norocos sa aiba o mamica minunata ca tine...vrem poze!!!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Alessia Multumesc din suflet pt urari ...recunosc ca m-au facut sa ma simt bine.

Bic-multumesc mult pt istorioara....hmmm te poate pune pe ganduri asa ceva...

Stiti ce as dori eu?? multa sanatate la toti iar cele dintre noi care doresc un bb si se lasa asteptat...sa le dea Dzeu sa aiba parte de un ingeras cat mai curand pt ca ceea ce trezeste in tine acest mic ghemotoc cu sufletel e de neinlocuit!

Bb creste, vorbesc cu el toata ziua si noaptea (mai ales cand are chef de joaca si ma suteaza de ma simt ca la K1).
Cand l-am vazut la eco zilele astea....cu pumnisorii stransi si dormind....imi venea sa nu mai plec.
Adevarul este ca nu pot descrie in cuvinte ce simt...stiu doar ca e bb meu si ma simt implinita,abea astept sa ma vad cu el acasa!!!!

va pup
adriana

Mergi la inceput

Buna dimineata

De mult nu s-a mai scris aici...acum am noutati...am nascut, copilul e bine si eu la fel.
De asemenea ceea ce mi-au spus unele dintre voi s-a adeverit... anumite semne particulare la nastere...ei bine are acelasi semn la cap ca si sotul meu...un anumit os mai bombat in vf capului...
Pe pritenul meunu l-am anuntat...am tacut malc...am rupt cu el orice legatura de cateva luni.
acum trebuie sa am grija de bb.......

adriana

Mergi la inceput