situatie delicata !!!!!! (2)

situatie delicata !!!!!! (2) | Autor: casandra

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53841&whichpage=1" target="_blank">prima parte

Inainte de a o judeca pe Ileana, observati ca fostul i-a spart timpanul, apoi, de cate ori il deranja cate ceva, ii mai dadea cate o palma. Si erau doar prieteni. Cine ar mai fi ramas alaturi de un astfel de barbat? Eu sigur nu.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Eu nu judec pe nimeni, inclusiv pe tine Ileana, nu am nimic cu tine, din contra imi place ca esti mai "dura" in principii . Nici eu nu as fi stat cu un bataus.

quote:

Loma, spuneai ca multe dintre voi nu ar face ce am facut eu: sa-si paraseasca prietenul si sa se casatoreasca cu prietenul lui. Unde ar fi greseala mea, in viziunea ta?
Sau era mai indicat sa ma culc cu prietenul lui, sa ma simt bine, si sa ma complac in situatia pe care o aveam acasa, avand in vedere ca eram impreuna de 4 ani? Sau dupa parerea ta, trebuia NEAPARAT sa imi gasesc un altul care nu avea nici o tangenta cu prietenul meu, eventual unul de pe alt continent?

Nu trebuia sa-ti cauti de pe alt continent, ca nu s-au terminat cei din Romania.

Insa uite eu, daca m-as desparti de actualul sot, ipotetic vorbind,(si noi tot de 4 ani suntem casatoriti) nici in ruptul capului nu-mi pot imagina sa ma "imprietenesc" cu vreunul dintre prietenii lui oricat de bune partide ar putea fi si oricat de singuri ar fi ei, NU POT, mie mi se pare ceva pervers, scuze am fortat un pic termenul, insa nu gasesc un cuvant mai potrivit.

Prietenul cel mai bun al sotului e la fel ca el, ca de aia sunt prienteni f. buni, se inteleg se suporta unul pe altul, diferente prea mari intre ei nu exista, pot sa zic ca sunt ca fratii deci... si apoi eu nu pot sa-l vad altfel pe prietenul lui, decat un prieten, si daca as simti ca el ma "vede" altfel m-ar deranja teribil.
Ca doar nu ai inceput relatia cu actualul sot exact dupa ce tu i-ai dat papucii fostului si n-ati mai avut nimic unul fata de celalalt, ceva flirturi au existat si inainte, asa cum si tu marturisesti, deci... unde ti-au fost principiile mai Ileana.

Nu mai raspund la provocari, sorry ca m-am bagat.

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

S-o lasam in pace pe Ileana,nu despre ea e vorba aici...

Mai bine s-o intrebam pe Adriana ce are de gind sa faca in situatia (nedorita si ingrata) in care copilul e al "prietenului".

Va marturisi sau nu sotului adevarul ?

Mai are citeva saptamini sa-si limpezeasca gindurile ...

Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

aprilie, tu nu poti dormi noaptea de grija asta ?
ce-o sa-i spuna sotului, daca o sa-i spuna ?

cred ca suferi de lipsa acuta de ... telenovele, de birfa si comentarii facute pe la spate
las-o sa-si vada de copil, sa-si pregateasca cuibul, sa fie relaxata ... ce-nseamna ultimatumul asta "mai are citeva saptamini sa-si limpezeasca mintea" ? ia muta tu pe "acasa" si ia o portie de filme siropoase, ca sa te mai linistesti ...

adriana2005, esti bleguta daca bagi in seama toate parereile astea de "femei virtuoase". Parerea mea sincera este ca mai devreme sau mai tirziu voi oricum o sa va despartiti, asa ca nu mai conteaza absolut deloc al cui e BB.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

hai ca nu ma pot abtine.adica draga mea Simona ce ai vrut sa spui cu:

adriana2005, esti bleguta daca bagi in seama toate parereile astea de "femei virtuoase".
era o aluzie subtila, un repros ca mai exista femei care nu sunt de acord cu ce a facut ea, care au o conduita morala pe cale de disparitie??!

cu respect o femeie virtuoasa,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mariagi, nu e vorba de a fi sau a nu fi de acord. Ideea e ca ea nu a intrebat "am facut bine sau nu?". Intelegi?
In schimb, unele fete au acuzat-o, iar noi nu suntem in masura sa facem asta.
Ne-a cerut un sfat. Atat!!!
Asta a vrut sa spuna Simona.
E adevarat, ca e o poveste pe care n-o auzi in fiecare zi, dar ne-am transformat in justitiari. Si nu e corect!!
colega mea!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ileana, chiar daca intra atunci si cerea sfatul, probabil ca rezultatul ar fi fost acelasi.
Dar, acum, se mai poate schimba ceva, daca o punem la coltz?
Cu sigurantza nu.
Si apoi, revin si zic...nu suntem in masura s-o judecam.
Ai vazut ca si la preot cand te duci sa te spovedesti, te accepta, iti iarta pacatele (in numele lui Dumnezeu), nu da cu tine de pereti.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Mai fetelor,precum a spu si Anca Wish, Adriana, a postat acest subiect sa ceara un sfat, sa isi descarce sufletul in fata unor persoane care sunt considerate prietene( fie ele si virtuale).Daca citeste tot ce ati scris voi aici, ma indoiesc ca a inteles ceva.Doar cateva i-ati dat un sfat, restul grabindu-va sa aruncati cu pietre in ea si sa o puneti la colt.
Nu asta a cerut ea.Cred ca nu ati facut altceva decat sa o faceti sa se simta si mai vinovata.Pana la urma nu stie nici una dintre voi ce e in casa lor, sau in casa ''amantului''.
daca as avea nevoie de vreun sfat de la voi cred ca m-as gandi de doua ori inainte sa vi-l cer.Cu regrete spun asta.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

stii ce mi se pare mie curios? ca nici una din voi nu i-a aici in calcul ..copilul... dc nu e al tatalui si va afla intr-o buna zi? minciuna se afla... dc e mai tarziu si copilul e adult poate o sa o inteleaga... dar dc afla chestia sta adolescent fiind?

ai mei aveau o cunostinta care a avut un accident de masina; a necesitat perfuzii...paritii, colegii lor de serviciu, prieteni au fost sa doneze sange... pe scurt, fata a aflat atunci ca tatal ei nu era tatal ei natural... maicasa era deja insarcianta cu ea cand s-au casatorit (dar el stia asta si a fost de acord)... fata asta a ratat intrarea la facultate si a avut nevoie de doi ani cas a isi revina... in plus a fost teribil de dezamagita si tatal real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Wow ce subiect... Abia acum l-am descoperit si m-am apucat sa-l citesc... Dar e de citit...
Pana acum am doar o remarca la ce a scris cineva...

quote:
Originally posted by Oana C

Daca mai incolo, Doamne fereste, copilul va avea nevoie de transfuzie de singe si grupa ta nu i se potriveste; atunci ce tata ii aduci sa il ajute???

Aici chiar trebuie sa te contrazic... Gasisem odata un link cu combinatiile de grupe de sange... imi pare rau ca nu-l gasesc acum sa iti si demonstrez... Din doua grupe de sange diferite, grupa copilului nu este (in unele combinari) nici una din grupa de sange a parintilor...
Exemplu cazul meu: eu OI, tac'su ABIV, bb BIII... Concluzia tac'su chiar n-are cum sa-i doneze sange copilului...

E uite ca am gasit si linkul: http://www.sangepentruviata.ro/grupedesange.html

Am reusit sa citesc in mare raspunsurile...
1. Chestiile de genul de ce n-a cerut sfatul inainte sa se intample, de ce n-au folosit metode contraceptive etc. nu-si au rostul acum, dupa parerea mea... Faptul e consumat...
2. Niciodata sa nu spui nicidata... oricaruia dintre noi i se putea intampla asta... nu mai judecati oamenii...
3. Adriana si-a spus oful, cred ca astepta niste sfaturi si poate chiar sa fie incurajata. Cred ca are si asa destule probleme pe cap... nu era nevoie sa o atacati.

Adriana parerea mea este sa faci testul ADN dupa ce se naste bb si in functie de cum va iesi poti sa te gandesti la o solutie. Daca tatal este sotul tau si vrei sa ramaneti impreuna, parerea mea este ca n-are nici un sens sa te apuce sinceritatea si sa-i povestetsti toate astea... Dar pana atunci poti incerca sa stai linistita. Iti doresc sarcina usoara, un bb sanatos. Si sper sa ne ti la curent cu ce ai mai facut.
Si inca ceva... dupa parerea mea esti o curajoasa pt ca ai decis sa pastrezi bb, chiar daca nu stii al cui este si aveai posibilitatea sa faci un avort. Si pentru ca nu iti este teama sa cresti copilul singura daca ar fi cazul... Eu una nu cred ca eram in stare sa trec prin toate astea.

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Eu urmaresc de mult acest topic ..nu am postat nimic pana acum si chair ii promisesem lui adi ca ii voi da un mail,dar din nefericire nu prea am avut timp( soacra mea a avut un atac cerebral si am stat mai mult e la spital ...ma rog ...) Mai promit odata ca o voi face in curand ...m-am gandit mult la tine si la bb ....
Multe dintre voi au cam pus-o la zid si au acuzat-o.....va rog frumos incercati ptr un min sa va puneti in locul ei ( cea dinainte de conceperea lui bb) cea cu un sot rece , distant ,morocanos ( o sa ziceti ca de ce l-a luat ...e iubirea e oarba catodata )..o femei care cauta nu luna de pe cer ci un pic de romantism , iubire si de ce nu o vorba buna...si intr-o zi le gasiti ...mmm? cum ati judeca ...sa nu imi ziceti ca nu v-ati insela sotul ca nu va cred ..repet puneti-va in sit ei ..o persoana care are nevoie de cele enumerate mai sus...
Ok s-a intamplat ..acum e o pacatoasa ( asta e viata barbatul daca are doua e cel mai tare ...femeia daca are doi e ....si cica e egaliate intre sexe) si ce hai sa incepem cu ......"mama ce ai facut"..."wow sunt fara cuvinte"...chiar nu mai exista compasiune ...
Eu am trecut prin multe in viata si am invatat un lucru ...Niciodata nu spune Niciodata ca nu se stie Niciodata !!!!!Iar cand acel Niciodata se va intampla ..as vrea sa vad cate ar avea curajul sa o recunoasca pe fata ..eu o admir ca a avut puterea aceasta !!
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar eu una stiu pe cineva care a ridicat piatra si nu e persoana respectiva usa de biserica ,iar ce a facut Adi e floare la ureche ..dar ma rog fiecare cu pacatele lui ...
Dar compasiunea..? Ea cred ca a ramas undeva la urma.....

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput