Buna.
Eu sunt angajata din iulie 2002 , dar din august 2003 am intrat in prenatal iar apoi in ingrijire copil. Acum pe data de 26 august trebuie sa ma intorc la serviciu.
As vrea sa va intreb cei doi ani cit am fost in ingrijire copil se iau in calcul la vechime, adica eu fiind angajata de 3 ani voi putea beneficia de sporul de 5% ce se acorda pentru vechime de la 3 la 5 ani ?
Va multumesc.
Pt sporul de vechime nu se ia in calcul deoarece ai avut contractul suspendat,ti se va lua in calcul la pensie
in carnetul de munca ti se va scrie contract suspendat de la... pana la
quote:
Initial creeata de ariadnne
Buna.
Eu sunt angajata din iulie 2002 , dar din august 2003 am intrat in prenatal iar apoi in ingrijire copil. Acum pe data de 26 august trebuie sa ma intorc la serviciu.
As vrea sa va intreb cei doi ani cit am fost in ingrijire copil se iau in calcul la vechime, adica eu fiind angajata de 3 ani voi putea beneficia de sporul de 5% ce se acorda pentru vechime de la 3 la 5 ani ?
Va multumesc.
anne
din cate stiam eu sunt legi pt acordare sporului de vechime iar o colega de-a mea care a fost in prenatal nu i s-a tinut cont..poate s-a mai schimbat de anul trecut.