Refacerea dupa cezariana
As dori sa stiu la cat timp dupa nasterea prin cezariana pot sa ma apuc de sport, de gimnastica...
Raspunsuri
szivarvany spune:
Cel mai indicat sa-ti raspunda este medicul tau, dupa un examen de specialitate.
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
Kehleyr spune:
Am sa iti spun ce mi-a recomandat mie medicul. In nici un caz inainte de 6 saptamani nu trebuie sa faci nici un fel de efort. Dupa care, la controlul standard care se face atunci, medicul iti va da sau nu OK-ul. Ai grija sa o iei treptat, orice fel de sport ai face.
Luminous beings we are, not this crude matter.
mihaela amalia spune:
Cel mai indicat e sa mergi mai intai la controlul de 6 saptamani si doctorul iti va spune cant te poti apuca din nou de sport.In aceeasi dilema ma aflam si eu si doctorita maia dat unda verde dupa cele 6 saptamani pt ca totul decurgea f bine si eu ma simteam in stare.Insa trebuie sa o iei incetul cu incetul si sa nu te fortezi prea tare la inceput, pt ca totusi ai fost taita.Mult succes.
Mihaela si bb Amaalia
Gabbriela spune:
Dupa 6 saptamani, mie nu mi-a dat unde verde, din prostia mea ca pe la 4 saptamani ma simnteam in putere si ma pus aghiuta sa ridica o cutie mare... asa ca doar la 9 luni am putut sa ma apuc de exerciti... tot timpu simnteam un mare inconfort... am luat-o treptat cu cate 5 abdomene pe zi, cate 7 zile la rand, dupaia urcam tot din 5 in 5... la fiecare 7 zile...
Nu te grabi cu exercitiile, ca ai tot timul din lume, gandeste-te ca ai avut muschii taiati... le trebuie timp pana sa se vindece bine.
O zi buna
Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
Lavi spune:
Dupa 2 luni, sportul poate sa astepte, gindeste-te ca pot aparea complicatii, ca poti sa te ranesti si alte lucruri rele ce deriva din activitatea asta.
Eu am patit-o de la efort, la 3 saptamini am ridicat un pic partea de jos a canapelei si am ajuns la dc, cu probleme, ma rog, ideea e ca mai tre sa astepti, sa te refaci complet.
E mai sigur asa!
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
Fiquelle spune:
Iti voi spune ce mi-a spus mie dr. mea: un an fara abdomeme, dupa 6 luni gimnastica usoara.
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE CU MINUNEA MEA
grati.ela spune:
Ozana mea avea 6 saptamani cand am mers la bazin. Eu ma simteam bine iar doctorul la controlul de 6 saptamani mi-a spus ca pot relua nebuniile cu sotul (ha! ha! de parca noi asteptaseram atata) si inot lejer. Asa ca a doua zi am fost in piscina si am tras de voie 400m.