ce muzica le punem bb-ilor?

ce muzica le punem bb-ilor? | Autor: tania-z

Link direct la acest mesaj

din citite si auzite se pare ca, incepand cu luna a 6-a, bb-linilor le place sa asculte muzica.

ce sugestii aveti? ati experimentat deja efectele muzicii la o sarcina anterioara?

Tania & Punctuletz 22+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Orice fel de muzica, draga mea.
Ce iti place tie.
Se spune ca e bine daca pui muzica simfonica, dar eu cred ca ideea a aparut pentru ca pe muzica simfonica te relaxezi tu, gravida, mai bine.

Daniela (14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Dana, vezi, chiar asta e problema: mie imi place muzica rock...insa nu stiu cum o tolereaza bb si de aceea am cam evitat-o in ultima vreme. Am vazut pe net ceva referiri la asa-numita "muzica prenatala" si ma gandeam ca e vorba de vreo recomandare, asa cum spuneai de muzica simfonica.

Tania & Punctuletz 22+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Adica cum?
Le punem special muzica?
Eu, una acasa nu prea am chef de muzica pentru ca imi fac de treaba prin bucatarie si las televizorul sa mearga...
Da, ascult muzica in masina.
Nu e suficient?

Toanca si bebe Matei 18+

si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ei, se spune ca e foarte bine pentru bebei daca mamica sta linistita, relaxata, intinsa pe o canapea si asculta muzica.
Am mai citit undeva ca e bine si daca punem castile pe burtica, sa auda bebe muzica.
Eu n-am facut-o insa.

Tania, sa stii ca si eu am ascultat rock cand am fost insarcinata cu Oana. Nu mi s-a parut ca e exagerata.

Incearca o muzica de relaxare, stii.. exista asa ceva.

Daniela (14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Din documentarul "In pantec", eu am retinut ca undele joase ajung cel mai bine la urechile lui bb, basii. Deci i-ai putea pune rock linistita, daca vrei sa auda ceva

Apoi: dintre toate sunetele, vocea mamicii ajunge cel mai bine la bb. In Anglia stiu ca exista chiar cursuri pentru viitorii parinti, in care ii invata ce/cum sa le mai cante la bb

Eu cred ca ei sunt mai degraba sensibili la ritm decat la melodie...

Pe de alta parte, mai e efectul muzicii asupra mamicii si atunci intr-adevar se recomanda ceva linistit...

Si mai exista legenda ca daca-l obisnuiesti de pe-acum cu o anumita muzica, dupa nastere va fi foarte usor sa-l adormi tot cu ea... Nu stiu, poate tine, de incercat oricum nu strica

In orice caz, toata lumea recomanda Mozzart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mai sunt cele 4 cutiutze muzicale, apoi bim-bam si clopotelul, eu asta le am,mai caut, dar stiu ca se recomanda sa asculti clasica si slow.
Dar cica din sapt 20 se poate incepe sa asculti, ca sa iti fie apoi usor sa il inveti sa adoarma si singur cu muzica, ar fi super

Denisa
17+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

pustoaica mea se linisteste rapid la muzica din "Lacul lebedelor", Spargatorul de nuci. si mie imi place si mai am un CD cu Barbie si Spargatorul de nuci si il voi folosi cand e agitata. Sper sa mearga smecheria si dupa ce se va naste.

Felicia + Ilinca Teodora 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Eu am citit ca e bine sa tii langa burtica o jucarie care tragi de ata si cata,de-aia speciala ptr. ei si cand se vor naste vor adormii mai usor cu melodia aia.Apoi cat despre muzica simfonica da e adevarat ca e "buna " ca te linisteste....pe mine ma linistesc manelele iar cand e sa ascult o muzica aia e cu siguranta manea28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Doamne ce topaiala si mai si tragea pe sunetul basilor din orice melodieSi s-au facut studii si se pare ca bb recunoste coloana sonora a telenovelei preferate de mamica de ex dupa ce iese din burtica.Pe Bibi o linisteste Rapsodia Romana pe care am asculta-o mult cand era ea inauntru.S-ar parea ca e adevarat studiu.

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput