40 cu + sau - (2)

40 cu + sau - (2) | Autor: Pegasis

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52512" target="_blank">Partea I

M-am tot codit si m-am invirtit si tot am ajuns unde mi-e locul...

Carmen

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Vin si eu pe lista ! Am fost in vacanta si cind sa ma intors descopar 11 pagini !

So, am 36 de ani, ma simt destul de bine, am 3 copilasi si un sot super ! II admir pe cei care sunt de mai mult de 20 de ani cu aceeasi persoana, sper sa reusessc si eu performanta.
In alta ordine de idei, cu virsta am inceput sa am probleme, mai ales in RO, nimeni nu ma credea si ma intrebau toti daca cel mare e din prima casatorie a sotului.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti "batraneilor" ,
Marius si Lorena,hehehehehe......sunteti bine veniti....fac pizza,de ce nu?
Marius,sa sti ca forumistele din Timisoara ,cred ca ti-am mai scris,au tot organizat intalniri....Nu vrei sa vi si tu odata la una din intalneli? Iti garantez ca o sa distrezi,pe bune,ma parole!Iar una din intalniri si cea mai barosana,la care ne-am prezentat toate cele 17 doamne si domnisoare cu activitate pe DC la "Impreuna,Timisoara!" a fost la pizzaria Poli.Asa ca de ce nu ai veni si tu?Ce zici?
Adrienne,sa sti ca nu-i o regula cu fetele care se maturizeaza mai repede....Iote pe subsemnata,care la 16 ani pieptana papusile si urla ca nebuna cand cineva le schimba locul de pe recamier...Ca sa nu mai spun de jurnal ascuns si altele.....Zici ca flacaul tau inca citeste Pif la 19 ani?Da' ce spui de mine,mama a doi copii,unul de 9 ani si altul de 1 an si 9 luni,cumpar revista "Lumea copiilor" pentru al mare si nici nu i-o dau copilului pana nu o citesc eu intai din coperta in coperta si nici macar nu-mi aud copilul smiorcaindu-se langa mine sa-i dau revista ,ca e a lui,asa de absorbita eram de ceea ce citeam...Eu cred ca fiecare e in felul lui....Las' ca are el timp flacaul de baiat al tau sa cresca mare....Sa fie sanatos,asta e important.Si mamica lui,ca sa ii poata face poftele...Este?
Mik,ce mi-ar place sa imi spuna si mie oamenii ca sunt sora cu fiica-mea.....Dar n-ai sa vezi,ca aveam 34 de ani cand am nascut-o....Bine ai revenit !Cum ai petrecut in concediu?Sa fiti sanatosi!
Oameni buni,sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eiii nu pot eu sa fug acuma pentru o pizza pana in Timisoara. Dar merg in Timisoara cu probleme de firma si pot sa cuplez eventual dar nu asa doar pt pizza iti dai seama ca nu e chiar peste drum. Poate reusim cumva sa le cuplam viitorul e in fata.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Hehehehehehe.......poate le cuplam ,cum zici tu....Invitatia ramane deschisa!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

Salutare!Ma primiti si pe mine in vostru?Am venerabila varsta de 37,4 ani si e adevarat ca ma simt de 27 ani.Sincera sa fiu am tot ocolit subiectul asta de pe site dar din curiozitate tot l-am citit.Ca ziceam eu:ce sa citesc eu despre 40 ani ca la mine mai e tare mult pana atunci si cand colo vad ca majoritatea sunteti de varsta mea.Si mai era o problema cum sa intru eu in clubul vostru si sa vorbesc despre fiica mea cea mica care are 1,6 ani.Ma gandeam ca va rade cineva de o mamica asa "tanara".Dar sunt f incantata si chiar bucuroasa ca nu sunt singura mamica "tanara".Pt ca atunci cand am ramas insarcinata f multa lume mi-a zis ca sunt nebuna sa mai fac un copil la varsta mea si cu diferenta de varsta intre copii de 12 ani.Gata!deocamdata am vorbit cam mult si imi e teama ca o sa ma alungati fiindca va plictisesc cu multa vorbarie.Oricum ,multumesc .Pa.

LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos

Mergi la inceput

Luminita,bine ai venit!
Vezi?Nu esti singura mamicuta tinerica,cum spui tu....Luana mea are 1 an si 9 luni si,la fel ca la tine,colegele faceau semnul ala cu mana,la tampla,cand le spuneam ca sunt gravida si o sa fac copilul....Ca Alex,cel mare, are 9 ani si 6 luni...
Hai sa auzim de bine si......multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Dragelor eu am o prietena care gravida la 40 ani si fiul ei are 22! Felicitari si bafta mamicilor tinere. Personal va invidiez. Eu pur si simplu nu am mai avut curaj, asa cum i-am spus si lui Rufus. Si sa stiti ca nu va mint dar eu cred ca in Romania sint f. multe femei frumoase. Mergind pe starada pur si simplu in Ro vezi mult mai multe femei frumoase si suple decit in New York de pilda.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Oh, am uitat sa va spun. Fiu-meu, 19, e abonat la Pif si la Playboy! Acum Playboy e mult mai soft decit multe publicatii din ro dar totusi cred ca postasul ma crede nebuna cind trebuie sa livreze abonamentele noastre: Pif, Playboy, Time si New Yorker.... Am citit ultimul Playboy si avea un comentariu politic la adresa raznoiului din Irak pe 6 pagini si mult mai pertinent decit am gasit in Time...cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Dragelor eu am o prietena care gravida la 40 ani si fiul ei are 22! Felicitari si bafta mamicilor tinere. Personal va invidiez. Eu pur si simplu nu am mai avut curaj, asa cum i-am spus si lui Rufus. Si sa stiti ca nu va mint dar eu cred ca in Romania sint f. multe femei frumoase. Mergind pe starada pur si simplu in Ro vezi mult mai multe femei frumoase si suple decit in New York de pilda.

cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Adrienne, eu sustin ca barbatii in Ro sunt prea grasi si unele femei prea machiate. Si unguroiacele sunt femei foarte frumoase. Dintre barbati cel mai bine arata francezii.

Ana, lasa lumea sa vorbeasca. Sa-ti traiasca copilasii !
In concediu am fost in Ro, in Ungaria si Germania. Ne-am simtit foarte bine.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Iar eu sustin ca in general atat barbatii cat mai ales femeile din Romania arata mai mult decat bine ca si trasaturi. Ceea ce vreau insa sa precizez este ca in afirmatia mea ma refer la trasaturi naturale la anatomia corpului si fizionomie nu la machiaj.

Si este opinia mea.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput