Miresele anului 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Ioana.........sunt superbe verighetele.......cred ca sunt cele mai frumoase din toata oferta.......cam la cate grame ajung amandoua?Nu stii daca putem sa trimitem doar masurile la degete prin mail si avansul prin posta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Au 18 grame perechea si poti sa faci comanda online. Eu vreau sa ma duc la ei la sediu. Mi se pare cam riscanta treaba cu comanda online...Dar poti sa suni sa-ti dea detalii.

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ioana-Cristina nu reusesc sa vad verighetele .........se incarca pagina greu iar pozele nu se mai incarca deloc....ramane loading ...

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Ooana , mai incearca o data...la mine merge !

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana-Cristina sunt dragute verighetele, dar nu sunt deloc genul meu. Nici nu prea seamana a verighete.
Sa nu te superi, dar fiecare are gustul sau, voua sa va placa.

Eu le vreau simple, aur alb si mat, eventual una, 2 dungulite aur lucios, sau un mic diamant.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Fetelor , ca tot e vorba de verighete as vrea sa va dau un sfat si sper sa nu va suparati. Cand comandati sau cumparati verighetele cred ca ar fi bine sa le luati putin mai largutze decat marimea voastra pt ca in urma oboselii degetele se umfla , ca sa nu mai vorbim de trecerea anilor...In acest caz va treziti cu neplacuta surpriza de a nu va mai putea scoate verigheta de pe deget si astfel , sunteti nevoite sa mergeti la bijutier sa o taie.
Sincer cred ca nu trebuie sa facem compromisuri cand e vorba de verighete. Sunt singurele care nu se schimba toata viata.Celelalte bijuterii le poti schimba , dar verigheta niciodata...Asta este parerea mea si sper ca macar o parte dintre voi sa fie de acord cu mine.

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ioana Cristina, nu reusesc sa le vad, o fi netu de vina de nu se incarca pozele pe pagina. O sa mai incerc!

Normal ca le luam cu o marime mai mari, eu am de fapt marimea 11 dar le voi lua 12!

Sa nu crezi ca verighetele astea le vei purta toata viata, uita-te in jurul tau si ai sa vezi ca oamenii le schimba..........pentru ca peste 30 de ani e greu de crezut ca vor mai fi bune ca marime! Asta e din pacate!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Giova , fiecare are gustu sau. Mie , de exemplu , nu-mi place argintul si ca atare am o aversiune si fata de aurul alb. De ce ? Pentru ca tenul meu are o tenta de masliniu iar auru alb nu ma prinde bine. Zici ca as purta cine stie ce tinichele...
Asa ca stai inistita ca n-am de ce sa ma supar.Important este sa gasesti ceva care sa-ti vina bine , nu neaparat ca e sau nu in pas cu moda.
Mie imi plac foarte mult bijuteriie si din acest motiv prefer sa nu fac nici un fel de compromis ref la verighete.Eu mi-am ales acest model pt ca vreau ceva mai deosebit dar mai putin pretentios in sensul ca nu are pietre, exceptand modelele cu o singura pietricica-astea sunt potrivite pentru noi femeie care mai stam si prin bucatarie si mai facem si alte treburi.Daca eram cine stie ce pui de rege sau mai stiu eu ce rang imi luam atunci verighete cu zeci de pietre pretioase.Pupici !

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Ooana , da-mi adresa ta de mai si-ti trimit fotografia. Asa nu te mai chinui.Cred ca ai probleme cu netul.

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

asa se si iau verighetele putin mai mari.
Ai dreptate ioana -Cristina gusturile nu se discuta, dar daca pietrele sunt prinse bine nu cad. dar la noi in romania te poti astepta de la orice.
inelul meu de logodna are un diamant, spal cu acest inel, fac mancarica, dar e tot acolo pietricica.
Oana, daca pot normal ca le iau de dincolo, numai sa-i arat surorii mele exact ce vrem, ca saraca s-a saturat sa mearga prin magazine si sa faca poze, pe urma sa le trimita pe net, eu sa-mi dau acordul si tot asa.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput