Miresele anului 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Ioana-Cristina spune:
Raza , eu abia astept sa incep pregatirie pt nunta dar ma cam ia teama ca nu stiu cat timp o sa am a dispozitie pt ca o sa fiu si cu licentza , oricum , noroc este ca puiul meu e inteegator si cam , ca altfel.... E in stare sa faca e tot numai sa nu ma supere...Manca-l-as eu de pui !
Ioana-Cristina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Pai de ce sa nu se faca verighete un pic diferite ? Cine vrea, asa isi face...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Raza , eu abia astept sa incep pregatirie pt nunta
Si eu... si eu !...
![](icon_smile.gif)
![](ups.gif)
Raza de soare
Ioana-Cristina spune:
Fetelor , cu verighetele am cam stabilit...dar sa vedeti ce-o sa zica mama - ea adopta stiul clasic , si oricum tot ca mine o sa fie ,dar invitatiile ?! Ma tot invart pe net sa gasesc ceva dar....nimic...faza e ca la noi o sa fie textul cam maricel....ca mai avem si motto. Voi cam cum ati vrea sa fie invitatiile ?
Ioana-Cristina
Raza de soare spune:
Ioana, multam pt PM !
Uff... sper sa gasim un restaurant care sa ne placa la fel de mult ca Interm. si Elite... ca oferte sunt, am luat acum de pe net... dar... daca mi-s pretentioasa, deh...
Raza de soare
Ioana-Cristina spune:
Raza ce fac de invitatii ? Eu vreau culorie specifice de nunta sa fie alb si auriu. Crezi ca merge sa fac invitatii de gen papirus ab cu auriu ? Faza e ca si eu sunt pretentioasa dar daca nu-i pac soacra-mii ? Oare ce o sa zica ?
Ioana-Cristina
tigrutz spune:
'Neata miresici! Mai, dar vad ca sunteti tare harnicute azi...uite de la mine, asa sa aveti o zi frumoasa
Alinush, eu n-am spus ca asta e un plan care nu va fi incalcat, ne-am gandit doar sa le punem cumva in ordinea importantei lor ( e doar un fel de a spune pt ca toate sunt la fel de importante), asta ca sa nu ne trezim ca va trebui sa dam foarte multi bani deodata.
Anamariame iubita, cu cea mai mare placere poti sa folosesti "planul" meu, daca tu crezi ca iti este de ajutor
Oana, nici varianta pe care mi-ai spus-o tu nu mi-o doresc, cea cu o cruciulita mica neagra langa numele tatalui, prefer sa nu trec deloc numele parintilor. Le-am explicat tutror chestia asta si, se pare c-au inteles, sper ca socrii sa nu se razgandeasca. Sincer, nu cred ca o vor face pt ca sunt niste oameni de treaba care ne-au spus ca nu se baga, doar daca avem nevoie de ceva, ne ajuta cu placere.
Giova, poate ai mai povestit pe aici si nu stiu eu, dar cum de o sa aveti apartamentul vostru peste 11 luni? Faceti un credit, ceva?
Ioana-Cristina spune:
Neatza Tigrutz ! Ce faci ? Ca nu dau de fetele astea de vreo ora...
Ioana-Cristina
tigrutz spune:
Merci bine, Ioana, pe la scarbici
Lasa ca mai am putintel si intru in concediu, ba chiar a doua tura de concediu, am mai fost si in iulie
Fetele pe unde umbla?