Miresele anului 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
tigrutz spune:
Ioana,pls, fie-ti mila si de mine, trimite-mi si mie poza aia pe mail pt ca incerc de ceva vreme sa o vad, dar....
ooana spune:
Tigrutz........ne face frati de cruce....oare cumva nu se deschid pozele ca si la mine?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ooana spune:
Ia uitati-va , asta e modelul pe care in Romania mi s-a cerut 500 euro iar in Turcia le gasisem la 200 euro ..........si e un model clasic pot spune, doar ca e aur alb cu aur galben.
http://www.panda.ro/rei/ - primul model de pe pagina, nr.66688665
Oana & Marius
Wedding Day
ooana spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Ai dreptate Ooana ! Daca poti de ce nu iti iei din Turcia?
Ioana-Cristina
.....pentru ca ar trebui sa imi fac din nou concediu la anu in Turcia si parca m-as duce altundeva...........dar astea pe care le-am gasit pe adresa care ai postat-o tu sunt 11.500.000 si mi se pare rezonabil fata de 18.000.000 cat mi se ceruse in Bucuresti in urma cu o luna.
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Feteor , dar model de invitatie v-ati gasit ? V-ati orientat spre ceva anume?
Ioana-Cristina
tigrutz spune:
Ioana-Cristina,am primit poza....super, mi se par atat de finuta. Cat costa?
Pt invitatii ne-am facut planul sa ne uitam pe la inceputul anului viitor, dar daca veniti cu ceva idei sunt mai mult decat binevenite.
Momentan nu stiu decat ca mi-ar placea sa aiba poza noastra pe ele si sa compun eu un textulet ceva pe langa ala clasic "x si y, alaturi de, va invita...:"
Si mai am o problemuta, vreau ca pe invitatii sa scrie doar numele noastre si ale nasilor, pt ca tatal meu nu mai este printre noi si am inteles ca ii scrie numele pe invitatie, dar intr-un chenar negru, ori asta e ultimul lucru pe care-l doresc.
Ioana-Cristina spune:
Verighetee costa 800.000 sau 27$ gramul si au 18 grame perechea.Referitor la chestia cu invitatiile eu zic sa nu-ti faci probeme. Poti sa treci doar numele vostru si al nasior.Important este sa-ti amintesti cu drag de tatal tau si nu trebuie sa te gandesti ca ai putea face altfel.Nimeni nu stie si nici nu poate sa ghiceasca ce e in sufletul tau. Gata cu tristetea ! Zambeste!
Ioana-Cristina
Giova spune:
Oana sunt dragute verighetele, dar pretul e enorm, in comparatie cu Turcia. Lasa ca poate pana la anul mai gasiti ceva asemanator si poate mai ieftin.
Am pus poze de sambata, cu mamele si noul apartament si binenteles eu cu burtica mea.
Mai este un album, nunta Ada, nunta la care am fost in 31 iulie, de nu mi-a placut.
poze
gio si bb 18+