Miresele anului 2006 (14)

Miresele anului 2006 (14) | Autor: krelia

Link direct la acest mesaj

MIRESICI 2006

27.05. BlueEyes, Complex Severus, Zalau
03.06. alinush2005, Bucuresti
03.06. nicolici26, Bucuresti
03.06. ralnied1, Iasi
03.06. Raza de soare, Bucuresti
17.06. piggy, Casa Bucur, Bucuresti
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
??.06. adriana15
01.07 ooana, Restaurant Europa, Tg Mures
01.07. ralu_trancu, restaurant Intim, Calarasi
22.07. tigrutz, restaurant Casa Ardeleneasca, biserica Gradina Icoanei, Bucuresti
19/26.08. Andita, Bucuresti
19.08. cris-papureanu, restaurant Dorna, Mamaia
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia
??.08. Ioana-Cristina, Bucuresti
26.08. krelia, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta

??.??. anamariame, Botosani
??.??. madutza_1978, Bucuresti
??.??. mexxa, Iasi

daii - te asteptam sa revii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54792" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936&whichpage=1" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963&whichpage=1" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273&whichpage=1" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484&whichpage=1" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834&whichpage=1" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863&whichpage=1" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203&whichpage=1" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)

Mda, deja ma duare capu'...de la nea roshu' asta....
nici nu vreau sa mai vorbesc de el, ce atata..."publicitate"...sa-i vina admin si moderatorii de hac!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Hello, hello, fetelor!
De 2 zile incerc sa intru pe forum si nu reusesc Sper sa mearga acum.
ce ne facem ca ne strica baietii astia rai toata distractia? haideti mai, ce aveti cu noi, asa tare va deranjam, sau e asa "just for fun"?
In alta ordine de idei, cum mai stati cu pregatirile, ati mai rezolvat ceva, ati mai gasit ceva interesant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna searaAm hotarat data nuntii: 8 iulie!Sper din tot sufletul sa fie vreme frumoasa atunci, pentru ca avem multi invitati si nu o sa incapa prea comod in restaurant, iar terasa acestuia e superba, ar fi pacat sa nu o putem folosi.Maine mergem sa dam avansul pentru restaurant, si cam asta e cu pregatirile de pana acum. Deja au inceput discutii cu ai mei, ei vor ca la primirea invitatilor sa ciocnim nu cu sampanie, ci cu cognac. Cum vi se pare? Mai e cineva printre noi care face asa? Eu ar trebui sa citesc tot ce ati scris voi, sa va ajung din urma, dar sper sa pot recupera din mers.Sunteti hotarate in legatura cu ce veti purta la cununia civila? Vi se pare ciudat sa fie la 11 dimineata, si apoi pe la 18 cea religioasa? Eu vreau neaparat sa merg imbracata in altceva la starea civila, nu in rochita de mireasa.Mai astept pareri si de la voi.O seara minunata va doresc!Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Salutare miresici!
Se pare ca iarashi merge forumul nostru dragutz Sper sa nu se strice...ca nush ce ma fac fara voi. Eu n-am ma facut nimika pt nunta ... ca iubi meu lucreaza pana seara...shi singura nu vreau sa merg Voi ce-ati mai facut?

Va pupik

Nunta noastra
Noi doi

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by alinush2005

Apropos de inel...

Voi stiti exact cum e cu inelul de logodna?
Adica pe ce mana si pe ce deget se poarta inainte de nunta si unde se muta dupa nunta? Ca daca sta pe inelarul mainii stangi atunci unde se pune verigheta?

Pai, puiu' mi l-a pus pe inelarul stang. In ziua nuntii il mut pe in. drept, iar dupa ce pune preotul verigheta, il mut la loc. Da mult mai bine dupa verigheta, nu inainte, cum am vazut la unele...

Apropos, fetelor: de ce unii preoti pun verighetele pe in. drept, cand de fapt, toata lumea stie ca tre' sa stea pe stangul ???

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anamariame

Deja au inceput discutii cu ai mei, ei vor ca la primirea invitatilor sa ciocnim nu cu sampanie, ci cu cognac. Cum vi se pare? Mai e cineva printre noi care face asa?
Sunteti hotarate in legatura cu ce veti purta la cununia civila? Vi se pare ciudat sa fie la 11 dimineata, si apoi pe la 18 cea religioasa? Eu vreau neaparat sa merg imbracata in altceva la starea civila, nu in rochita de mireasa.

Ana-Maria

"Some people see things as they are and ask WHY?
I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Pe rand:
1. Ar fi iesit din comun... ca toata lumea da sampanie... plus ca si primarele cere sticla lui... si daca nu vrea coniac ce te faci, ha ? O fi mai ieftin sau nu... nu stiu... dar eu zic sa dai sampanie... Nu stiu pe nimeni aici care sa serveasca altceva.
2. Eu una, voi avea probabil o rochie rosie, am o boala cu rosu...
3. De ce sa nu fie civila la 11, ma rog ? Cui nu-i convine, sa nu vina ? Ce, tu esti toata lumea ? E nunta ta si-o faci cum vrei !
Aici nu se merge cu rochia de mireasa. Am mai vazut asta in jud. Calarasi; acolo, la 17 e cun. civila, la 18:30 cea religioasa. Urat obicei ! Imbraca-te cu ceva frumos si lasa rochita pt biserica si restaurant, daca tu asa vrei... si sincer, asa e si mai frumos... ca deja se obisnuiescte lumea cu tine asa... daca iei direct rochita, sunt sanse ca la biserica si mai tarziu, sa nu se mai uite prea multi curiosi... mergi pe elementul surpriza.

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BlueEyes

Salutare Eu n-am ma facut nimika pt nunta ... shi singura nu vreau sa merg Voi ce-ati mai facut?

Va pupik

Nunta noastra
Noi doi

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Nimic n-am mai facut ! De parca am fi facut ceva... Rusine sa-mi fie, ca m-am laudat 2 saptamani ca mergem iar dupa restaurant... Parca vad ca nu gasim ce vreau si vom lua unul la intamplare... Mi-am vazut pantofii... acum sa vad daca pe aia ii iau si cand si mai ales, daca au nr. meu...
Si atat... Nimic altceva !
Ah, ba da ! Mi-am printat de pe DC o gramada chestii utile si le recitesc din cand in cand...
Dar de azi intra puiu' in concediu si gata, ne mobilizam !

Raza de soare

Mergi la inceput

Miresici somnoroase, trezirea...
Fetelor, am tot vrut sa va spun, dar daca n-a mers DC... Acum 2 zile ii zic sefei ca vreau concediu, iar ea, pe scurt, va zic... " Cum adica vrei concediu ? Pai tu n-ai voie... decat dupa 11 luni ! "...
Acuma, eu stiu de la voi si de la cumnata-mea, ca dupa noul cod, am voie si dupa o luna.
Cica daca am examene - rea veste, de pe 1 dau 11 examene zilnic, chiar si 2 intr-o zi -, sa-mi iau zile libere. Si atat... si " pur si simplu nu ai voie "...
E corect ? E legal ? Ca eu n-am mai zis nimic, m-am blocat... sunt singura din firma care nu ia concediu !!!
Si acum puiu' sta acasa si eu la munca... si acum mi-am adus de invatat aici, ca sefii sunt plecati pana marti... dar vin doar sa pazesc biroul...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetelor, doamne ajuta...........ieri mi-a lipsit forumul.....

Raza,sa o luam metodic:
- de multa vreme vreau sa ma mandresc........am terminat ZUMA

- avand in vedere formarea profesionala.........m-am gandit hai sa ajutam un om sa meraga in concediu .....spune-i la "isteata", respectiv sefa ta.......conform Lg.nr.53/2003 - Codul Muncii, art.139 coroborat cu art.141 rezulta clar ca: dreptul la concediu de odihna anual nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renuntari sau limitari iar.....concediul de odihnă se efectuează în fiecare an!!!!
Spune-i sa se mai puna la punct cu legislatia.........mai ales in domeniul muncii......si sa te lase in concediu ca altfel ......si te ajut!......sa nu se puna cu juristi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

si am uitat...........daca vrei sa intram in amanunte putem,pentru ca se acorda concediu de odina in fiecare an proportional cu durata muncii efectuata!Mai putem discuta pe tema asta........si poti sa o iei direct pe sefa ta ......

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Nu pot sa cred, merge forumul
Mai fetelor, ce ma fac eu, ca-mi vin tot felul de idei, dar imi dau seama ca e destul de nasol sa le realizez pe toate din motive financiare. Adica mi-ar placea sa fac cate un cadou deosebit invitatilor, dar la orice m-am gandit am ajuns la concluzia ca sunt destul de scumpe....dar nu renunt eu asa usor la ideile mele (putine, dar fixe ) pt ca mai am destul timp pana la nunta.
Raza de Soare, asculta acolo ce spune Oana pt ca spune bine, eu la sfarsitul anului trecut eram angajata de 1 luna si jum si am avut totusi concediu 3 zile. Ia-o un pic de gat pe sefa ta si scutur-o bine, poate-i vine mintea la cap.

Mergi la inceput