adenocarcinom de endometru

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikicoco spune:

Draga FORTELADY, tocmai am terminat de citit toate articolele pe care mi le-ai selectat (pe ultimul si cel mai stufos in informatii am sa-l recitesc dupa ce voi primi rezultatul analizei de laborator ).Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

buna miki!
pai, in primul rand.. esti de varsta aproape cu mama mea! (mama face 50 de ani in toamna); :-) asta ma face sa te simpatizez si mai mult!!!
mama a resimtit primele efecte ale menopauzei fortate cam dupa 2 luni de la operatie... pana atunci organismul a fost "ocupat" sa se refaca dupa operatie.
referitor la povestea cu carnea de porc, eu nu am auzit de o asa restrictie. poate doar ca e o carne mai grea si in general nu e recomandata sa o mananci dupa operatii sau in perioadele cand esti slabita. dar alte ratiuni medicale, eu nu cunosc (am mai avut cazuri de cancer in familie, tatal si bunica mea, deci am o experienta destul de mare in boala asta).
ce stiu eu ca este recomandat este... vinul rosu (nu rade!) dar sa fie "curat" fara aditivi - contine o substanta care ajuta extraordinar organismul sa se refaca su sa lupte impotriva bolii si mierea (care iarasi contine nu-stiu-ce substanta).
in rest, cat mai multe legume si fructe proaspete, carne de pui... ca sa te refaci cat mai rapid dupa operatie! lupta e lunga, trebuie sa iti ajuti organismul cat poti!

mai caut azi cand o sa am un pic de timp liber articole ok?
te pup, ai grija de tine!

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput

Draga FORTELADY,si eu care speram sa nu ma supere cu nimic instalarea fortata a menopauzei .Deci pot sa ma astept la efecte nemanifestate pina acum .Am retinut ideea cu consumul de miere si o sa incerc sa o pun in practica .Pa!

Mergi la inceput

depinde de organism... la mama s-a manifestat prin nervozitate, puseuri de caldura, oboseala samd. dupa ce a facut implantul (ti-am zis, e o chestie mica de tot) intr-o saptamana a fost ca noua.
vorbeste cu ginecologul tau despre asta!
eu am fost cu mama la un cabinet particular; medicii de acolo activeaza la Polizu; iti dau pe mail detalii daca vrei/esti interesata.
cum merge refacerea dupa operatie?

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput

Draga FORTELADY,te-as ruga sa-mi dai detalii pe mail despre implantul respectiv,la nevoie,sa pot folosi aceste informatii .Deocamdata am unele stari de caldura ,la citeva zile o data .
Refacerea dupa operatie merge incet ,dar cu progres constant .Pina astazi ,am circulat in zona cca 1 ora pe zi ,insa
astazi am circulat in zona 3 ore si am obosit cam mult .Precizez ca m-am operat acum 5 saptamini .

Mergi la inceput

Ti-am dat mail miki!
Ne putem auzi si pe mailul meu de servici (ti l-am trimis in mesaj); daca te mai pot ajuta cu ceva nu eziti sa imi zici da?
cand iti vine rezultatul de la biopsie?
te pup, ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra21 spune:

quote:
Originally posted by mikicoco

Draga FORTELADY, biopsia a fost luata si efectuata la Spitalul Cantacuzino din Bucuresti ,iar pentru operatie m-am internat la Institutul Oncologic Bucuresti .La operatie ,mi-au scos ovarele ,uterul,trompele si poate alte anexe (exprimarea a fost : "mi se scoate tot" ce avea legatura cu cancerul ).

Miki poti sa mi spui si mie te rog ce doctori te-au operat la institutul Oncologic??te rog...

Mergi la inceput