ce a fost intai?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Cred ca prietenie nu! Daca e chimie, treaba merge, daca nu e chimie, e doar prietenie...
Zi-ne si noua concluzia ca suntem curioase

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

La noi a fost o combinatie la inceput el-iubire, iar eu -prietenie. Apoi a fost o iubire reciproca, iar dupa casatorie simt ca incepem sa alunecam spre prietenie (nu platonica bineinteles)Oricum nu ma e dragostea (mai mult sex) nebuneasca de la inceput, treburile s-au mai "calmat" .

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by kristinutza

hi hi... se pare ca raspunsurile sunt diverse...

danna, spune-ne si noua pana la urma la ce concluzie ai ajuns..

cristina

...probabil ca love..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

intrebarea era ..: daca exista prietenia poate sa apara iubirea?

Da, poate sa apara iubirea si dupa prietenie.
Dar poate si sa nu apara!. Nu e o regula.
Si se pare ca la tine nu apare, asa ca parerea mea e sa nu-l incurci degeaba. Nu-i bine sa te joci cu sentimentele altuia, sa-l faci sa sufere. Lasa-l in pace, spune-i ce simti si traieste-ti viata asa cum vrei tu, simte-te bine, distreaza-te.
Probabil nu e pentru tine.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crini

intrebarea era ..: daca exista prietenia poate sa apara iubirea?

Da, poate sa apara iubirea si dupa prietenie.
Dar poate si sa nu apara!. Nu e o regula.
Si se pare ca la tine nu apare, asa ca parerea mea e sa nu-l incurci degeaba. Nu-i bine sa te joci cu sentimentele altuia, sa-l faci sa sufere. Lasa-l in pace, spune-i ce simti si traieste-ti viata asa cum vrei tu, simte-te bine, distreaza-te.
Probabil nu e pentru tine.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

nu cred ca il incurc, ma ajut pe mine sa stiu cu certitudine ceva.

Mergi la inceput

sufletzelul imi sopteste ca e vb de iubire si cam de mult, NU stiu de ce mi a trebuit atata alergatra ca sa ajung unde PUTEAM fara tot travaliul pe care l am trait.

nu stiu ce e cu mine, dar e 1 oara cand simt ca E ACEEASI lungime de unda, aceasi traire, vibratzie si...;) tot.

merci de sfat!

sper sa revin in timp cu evolutzia..!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Nu orice prietenie se continua cu iubire dar orice iubire are la baza prietenia, asta cred eu.

Inainte sa ne indragostim unul de celalalt, sotul meu si cu mine am fost la inceput prieteni, ieseam cu mai multi si asa am ajuns sa ne cunoastem mai bine. Cu cat mai mult timp petreceam impreuna, cu atat ne doream mai mult. Si uite-asa ne-am indragostit rau de tot, drept pentru care, dupa cativa ani in care am continuat cu iubirea ne-am casatorit, deci se poate.

"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jocelyn

Nu orice prietenie se continua cu iubire dar orice iubire are la baza prietenia, asta cred eu.

Inainte sa ne indragostim unul de celalalt, sotul meu si cu mine am fost la inceput prieteni, ieseam cu mai multi si asa am ajuns sa ne cunoastem mai bine. Cu cat mai mult timp petreceam impreuna, cu atat ne doream mai mult. Si uite-asa ne-am indragostit rau de tot, drept pentru care, dupa cativa ani in care am continuat cu iubirea ne-am casatorit, deci se poate.

"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."

:) da, ma regasesc incet in el, si el CRED in mine..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Daca iubirea apare fara sa aibe la baza cel putin o afinitate de idei, atunci mai mult ca sigur ca prietenia nu va mai apuca sa apara. Si daca e prietenie, intemeiata doar pe o afinitate de idei si preocupari comune, nu cred ca se transforma in iubire. Trebuie cate un pic din toate pentru o iubire adevarata. Altfel, totul dispare ca un balon de sapun.

Iulia, mama lui Cristi (13)

Unii cauta fericirea, altii o creeaza.

Mergi la inceput