CLUBUL BRASOVENCELOR

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

Din ce cartiere sunteti?? Ca poate ne si cunoastem si nici nu stim. Care are poze cu Brasovul mai recente?? Lumi ai zis ca faci tu niste poze, asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Pai ne cunoastem, uite eu si cu Luminita am fost colege de clasa in scoala generala. Iulia Grosman am inteles ca a fost la aceeasi scoala cu noi, dar cu un an mai mare, dupa nume nu ne stim, dar din vedere poate ca da.
Eu am locuit in Tractorul pana la maritis, apoi inca 11 ani in Racadau.
Zapacila, chiar am primit niste poze cu ursii din Racadau si m-am gandit la tine. Vazusem si un documentar pe Discovery despre ursii comunitari, dar asta acum vreo 3-4 ani, parca, eram inca in Brasov.
Mereu mi-am zis ca nu voi putea vreodata sa locuiesc in alta parte decat in Brasov, m-am simtit extraordinar de norocoasa sa ma nasc acolo. Dar asta pana cand mi-a venit cheful de duca si... am plecat. Cum zicea si Lumi, mai sunt si parti mai putin placute, din pacate. Legat de asta, am vazut niste gropi si ceva mizerie in Montreal... m-am simtit ca acasa!
Daisy, ne-ai lasat cu gandurile... imaginile cand vin?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Sorry,
abia acum am realizat ca nu am pus link-ul!
http://www.brasovcity.com/index.php?p=cat&cat=CAT0000372&BrasovCitySID=69c4d007431379af2e7c5f2f3106be53

Cea care spera

Mergi la inceput

Eu am copilarit pe Drumul Poienii Brasov, mai precis pe Picard, dealul pe care e amplasat sanatoriul TBC pentru copii (niste peisaje mirifice si o copilarie de neuitat, credeti-ma), apoi am ajuns in Cartierul Florilor, pe Crinului (pe sub podul dinspre Zizin, vis-a-vis de Uzina2) iar dupa ce m-am maritat, ne-am mutat in Planetelor, pe Marte.
De 10 luni sunt in Canada, in Toronto, Etobicoke.
Sc. gen. - Pedagogic
Liceu - Saguna
Fac. de drept - IC Dragan (1997)

http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Voi?

Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Salve ,la toate brasovencele si nu numai.
Nu e nimeni care a locuit (sau locuieste)in Steagu?Mai exact pe Galaxiei,sau imprejurimi?
Sau care au facut liceul la Sportiv?
O zi buna.

Mama lui elena-Stefaniasi Mircea

panagia gabri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fetelor, mi-ati facut o mare bucurie!!! !
Voiam sa deschid subiectul, dar am zis hai sa mai sap, poate, poate exista si cand l-am gasit, mi s-a umplut inima de bucurie. Eram chiar invidioasa pe celelalte si nu-mi venea sa cred ca din Bv nu e nimeni.

Eu am locuit primii 7 ani pe Harmanului, la intersectia cu Vlahuta, dar amintirile sunt putine si mai estompate, dar copilaria adevarata am petrecut-o in SCHEI!!!
Si acum ma gandesc cu nostalgie la cat am batut scheiul in lung si-n lat in cautare de aventuri, a fost super!
Am facut scoala generala la Pedagogic, apoi liceul la Cluj si fac. din nou acasa.
Acum locuiesc in Racadau, la intrare.
Parintii mei locuiesc in Olanda, de fapt mama care s-a casatorit in '92 acolo, si sora mea, eu din pacate nu am putut sa emigrez, fiind majora. M-am consolat cu vizitele, cam din 2 in 2 ani.
Cumnata-mea e si ea in Italia, numai noi am ramas acasa.

Prezentarile fiind facute, in linii mari, sa purcedem la discutii.

Brasovul! mie imi place accentul, mai bine zis lipsa accentului, se vorbeste, zic eu, cel mai "curat".
E plin de hipermarketuri ceea ce ma bucura ca ma aduce mai aproape de NL, in rest astept si eu sa vina ai mei in sept.
Cumnata-mea e si ea in tara, ne-a botezat fetita.

Sper sa ne auzim cat mai des!

Eli
Poze cu Bianca (13.06.2005)
Poze cu Andreas (17.08.1998)
Botezul 27.08.2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabry

Salve ,la toate brasovencele si nu numai.
Nu e nimeni care a locuit (sau locuieste)in Steagu?Mai exact pe Galaxiei,sau imprejurimi?
Sau care au facut liceul la Sportiv?
O zi buna.

Mama lui elena-Stefaniasi Mircea

panagia gabri

Gabry, daca citeai cu atentie prezentarea mea ai fi vazut ca am precizat ca am locuit pe Crinului, asta e destul de aproape de Galaxiei. Unde stateai, in blocurile de pe langa alimentara?

Cea care spera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

Servus la toate fetele din Brasov,

si eu sint din Bv, nascuta, traita pina la 25 de ani dupa care am plecat in USA. am fost in fiecare an acasa, mai putin vara asta si tare mai suspin dupa Brasov. eu iubesc oraselul nostru la nebunie pentru ca are munti, stradute interesante, arhitectura fascinanta, istorie, copilaria mea....

eu am crescut pe linga liceul Mesota, iar de la 7 pina la 25 pe str. Nicopole, pe linga strada Lunga. ambele locuri minunate. apropos, va mai amintiti de piata Kogalniceanu? eram micuta tare cind mergeam cu bunica la piata Kogalniceanu si mi se parea de fiecare data fascinant. dar cinematograful tineretului? (unde am vazut de 2 ori filmul Maria Mirabela). eh, deja imi scriu amintirile din copilarie...

Daisy, poate ne cunoastem. Si eu am facut Saguna; am terminat in 1993. Apoi am facut filologia si am terminat in 1997

Va imbratisez cu drag,

Oana

Oana si Matei (25 februarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

Vai imi e asa de dor de-acasa...am fost ultima data de pasti dar....
Donia eu am invatat la sc.30si diriga mea era profa de chimie(am uitat cum o cheama)iar la pietrele lui solomon a murit vecinul meu un baiat de 18 ani in 1986......inca imi aduc aminte ce cosmar a fost atunci.a mers la catarat si a cazut de la 40 metri.Cred ca va mai aduceti aminte Tractorencelor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Daisy,ti-am citit prezentarea cu atentie,dar credeam ca nu cunosti zona,dar m-am inselat.Stateam exact in blocul legat de alimentara.(fosta alimentara)

Mama lui Elena-Stefaniasi Mircea

panagia gabri

Mergi la inceput