CLUBUL BRASOVENCELOR

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti fetele.
Ce frumos sa gasesc subiectul nu doar pe prima pagina, ci chiar primul.
Elisor, imi pare tare rau pentru invataoarea lui Andreas, off, ce greu trebuie sa le fie, mai ales copiilor.
Daisy, mi-a placut la nebunie postarea ta..si eu am avut nenumarate ocazii sa raman prin diferite tari din Europa, am lucrat o bucata in Germania, detasata de la firma din Romania, dar nu as pleca pentru nimic in lume. Probabil suntem si noi niste norocosi si nu ne lipseste nimic aici, dar sa stii ca te inteleg perfect.
Fetelor, ma bucur ca v-au placut pozele noastre. Am avut intr-adevar o nunta de vis si se vede starea noastra si in poze; iar cele de la eco sunt 3D, si acesta este motivul pentru care se intelege atat de bine.
Cat despre cadou de Mos...probabil noi vom astepta bebelina pentru ca acum nu ma pot gandi la nici un alt cadou .
Pupici la toate Brasovencele.

Ralu 34+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Salutare, salutare, Hop si eu ca's din Bv

Daisy, hai inapoi dragutza, da-le-n colo de strainatati. La noi viata e grea, dar e frumoasa .

, Deea 30+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Hei, stiati ca exista un subiect de forum :
Cel mai frumos oras din Romania...

La rubrica :
Toate forumurile
Desprecopii.com: liste de discutii
Discutii generale (prin pagina 3 sau 4)
Cel mai frumos oras din Romania...(2)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63028

E nevoie de sustinatoare ale orasului Brasov ca bietul nici nu prea a fost pomenit.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karmyna

buna brasovencelor!!!

am ajuns si eu dar pe la sfarsit.sigur nu citeste nimeni mesajul meu dar fie..
si eu sunt o brasoveanca 100% dar din pacate nu mai lokuiesc de 2 ani in brasov.dar e orasul meu natal si imi e dor de el acum de nu mai pot.am sa merg in brasov in concediu si deabia astept.
va sarut..

carmenn

Nici eu nu mai locuiesc de 5 ani in Brasov, dar asta nu il impiedica sa fie orasul meu drag si sa fiu o brasoveanca.
peste cateva luni voi locui din nou in el doar in weekenduri (ma cheama munca la Bucuresti).

Dai un pup Brasovului si pentru mine, ca nu o sa ajung imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

primiti in club si un brasovean? cu un banc
Intr-o zi acasa la un vanator vine un prieten in vizita. Pe pereti numai trofee de vanatoare: cap de lup, cap de mistret, cap de urs si... culmea un cap de femeie mai in varsta care zambea. Curios, prietenul intreaba gazda:
- Ce reprezinta capul de femeie?
- A, stai linistit ca e soacra-mea!
- Bine, dar de ce zambeste?
- Ea credea ca o fotografiez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI ROMANIA!!!!
Salutare tuturor!!
ELISOR in primul rand LA MULTI ANI pt Andreas !!(chiar daca e a fost ieri).Sa va traiasca si sa va bucurati de el!!
In al 2 lea rand imi pare tare rau pt invatatoarea lui.Intr-adevar e tare trist...
Referitor la sarmale....as face eu aici dar n-am varza acra (si nici nu se vinde asa ceva...astia-s axati pe lamai).Apoi smantana iok!!! Bors hai ca fac...noroc cu borsul magic din pliculet!!Iar aici nu am vreun magazin de unde as putea cumpara produse romanesti.Imaginati-va ca pana si delikatul mi-l trimite mama.
Aaaa sa nu uit cica s-ar fi deschis un restaurant grecesc in Bv.Se numeste Zorba si este pe traseul autobuzului 4 spre liceul de Arta ,acolo unde se bifurca stradutzele una pt Teatrul Dramatic si una pt Liceul de Arta. Deci daca vreti sa incercati si mancaruri grecesti...there u go!!! Si cica s-ar mai deschide o taverna..dar nu stiu exact unde.Stiu doar ca o sa danseze fosta mea trupa de dansuri grecesti de la Comunitate. Deci d.p,d.v al programului artistic va asigur ca nu o sa va plictisiti.Oricum cand aflu detalii va anunt (daca va intereseaza).
ANGELP fain banc.Mai stii si altele?
V-am pupicit pe toti!!
Poli

http://photos.yahoo.com/gpoli_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Mai fetelor ati avut treaba nu gluma,ma refer la scris!N-am mai intrat de mult si ce surpriza....sa vad ca sinteti la pagina10.
Dar eu de ce nu cunosc nici una din voi?Nu ma mai joc!Oricum,aveti copii superbi si sa va creasca mari de tot!
Mi-e dor si mie de dragul meu Brasov si mereu ma gindesc cu nostalgie la tot ce ma leaga de acele locuri superbe.
Polixeni,dupa cum vezi am nume grecesc...ca am luat in casatorie un italian de origine greaca si tare-i mindru de originile sale.Cred ca e o tara minunata Grecia!
Pupici la toate....brasovencele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI DE SF.NICOLAE!
Sper ca Mosul a fost darnic cu voi!
La noi a fost tare darnic,mai ales pt pitic.
Draga mea DAISY,mai impresionat,frumoase cuvinte...da,te inteleg perfect...poate nu ai sa ma crezi dar eu de aceea am plecat si am venit acasa...acum insa,hmmmmm...dar nu are rost sa-ti mai zic nimic...doar ca oriunde voi trai, voi fi ROMANCA intotdeauna,si copiii mei vor creste in acest spirit,dupa aceste traditii...asa ca nu conteaza foarte mult locul ci sufletul ,zic eu...atata doar,ca acolo poti sa-i oferi,poate mai multe decat aici,chiar daca e dureros ,din pacate asta e adevarul....cel putin momentan...si noua ne-ar place sa traim aici dar daca ar fi alte conditii,si nu ma refer neaparat la partea materiala,ci la muuuuuuulte alte aspecte.
ELI,condoleante pt invatatoare...e cam tarziu,dar zilele astea am fost plecata si nu am intrat pe net...imi pare sincer rau,ce groaznic trebuie sa fie si pt copilasi.

la toata lumea si SARBATORI FERICITE,ca e luna cadourilor si a sarbatorilor!

PS.Am ramas profund dezamagita de cum este decorat Brasovul anul asta,dezastruos...foarte intuneric ...voua cum vi se pare?

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

POLI,am vazut restaurantul acela grecesc,dar nu am ajuns inca...am sa merg sa vad daca e aproape de adevar...in toamna asta am fost in Grecia,la NEI PORI,si a fost fain,dar m-au cam dezamagit grecii,ca oameni...sper ca nu jignesc pe nimeni..doar ca poate am avut eu ghinion
Si am mai avut tangente cu grecii si in USA..sotul meu a lucrat intr-un restaurant acolo...au muzica superba...insa nici acolo nu mi-a placut prea mult caracterul oamenilor.

pt tine si multa sanatate!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Sa ma prezint:

Brasoveanca din tata in fiu (nu si din mama in fiica) si indragostita iremediabil de Brasov (desi nici Parisul nu-i de lepadat).

Bianca (Daisy), figura ta imi spune ceva. Nu pot sa o leg de un eveniment anume, dar in mod sigur ne-am mai vazut. Nici nu era greu.

Am terminat Saguna in 1991.
Scoala generala am facut-o la Scoala de Arta.
Iar facultatea la matematica-fizica la Universitatea Transilvania.

De locuit am locuit pe Agriselor, in centru, langa scoala 5, pana pe la 10 ani.
De la 10 ani pana la 27 in Schei, pe Clabucet, nu departe de Curcanilor (pe care a copilarit tata).
Ultimi 5 ani la Paris si in suburbia pariziana.

Iar acum ma intorc acasa, in Brasov, pe la sfarsitul lui ianuarie. Doar ca in timpul saptamanii voi fi mai mult prin Bucuresti din motive de munca.

Am o fetita nascuta pe 3 octombrie 2004 care e in cautare de prieteni brasoveni. Cum nu a fost inca la cresa, e innebunita sa se joace cu copii pentru ca ii lipsesc.

Crismir, o idee buna sa ne intalnim cu toate, dar se pare ca pana ajung eu in Romania tu si bebe ati pleacat. Pacat, Robert are aproape aceeasi varsta cu Marina, fiica mea.

Bianca (Daisy), m-am regasit si eu in in cuvintele tale intre Aici si Acolo. Mi-au mers la inima. Si eu sunt undeva pe drum, dar acum ma intorc, cel putin pentru o perioada, Acolo (in Romania). Si am emotii. Daca o sa imi lipseasca Aici (Parisul) ?

Va propun si un posibil subiect de discutie. De fapt, e mai mult o intrebare pe care mi-am pus-o eu.

Sunt brasoveanca. Dar daca copiii mei nu vor fi? Asa cum e cazul pentru cei plecati in strainatate sau in alte orase. Copilul meu nu imi va intelege nostalgia cand voi povesti despre Tampa, despre Schei, daca nu va creste cu ele. Voi ce credeti ? Cum iti inveti copilul sa fie brasovean ?

Daca ati avea posibilitatea de a trai rezonabil in Brasov, ati mai pleca ?

Mergi la inceput