CLUBUL BRASOVENCELOR

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Ralu,eu am vrut sa zic ca e Zorilor,dar mi-ai luat-o inainte.Am locuit pe Zorilor pina in 1986,deci cunosc cartierul ca in palma!!
Mai e zapada,sau s-a topit?
Noi am mincat mai mult prin centru cind am fost in Brasov,dar nu prea am fost incintata,vom incerca data viitoare ce recomandati voi .
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ralu bine ca ai zis de Bricks, ca as fi vrut sa merg undeva mai aproape de casa cu toate ca greu pot renunta la "4 amici" ca-mi place la nebunie pizza lor, doar ca imi e cam peste mana zona. Mai exact unde in Racadau?
La Millenium am auzit ca e scump???
Poli ti-au iesit pozele, le-am vazut eu. Moama ce motocicleta!!!
Corina zapada inca e si e cam frig. Brrr!
Poli din pacate nu am auzit de Etnovember si nici nu as pi putut merge, am un bb de 5 luni si e mai greu sa ies cu el pe vremea asta in locuri publice, daca ar fi fost vara (stiu, e vorba de Etnovember) eram pe afara mai toata ziua.
Corina daca cunosti zona Carpati-Zorilor inseamna ca stii si de Temelia, ei bine uite aici o veste: nu mai exista fabrica de ciment!!! Au reusit sa o dinamiteze prin implozie si mai au de "cules" molozul. La anul cica trag un hipermarket (sau supermarket, nu mi-e clar inca) care se va numi Magnolia, parca.
Daisy ti-am admirat printesa, dar ca o nesimtita ce sunt, am uitat sa ma infintez si cu un "La multi ani!". Ti l-am spus acum. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Eli,asta e o veste buna!!Eu am mers la generala 4 pe Racadau si imi aduc aminte ca treceam pe linga!Casele din jur aveau acoperisul gri de ciment!!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare!
POLI,eu am terminat in 1994,am avut diriga pe Beschea,super faina,si clasa a fost ok,eu am fost la real,dar am facut filo(parca) cu Luca..cunosc echipa,tareeeeeeee ciudati...frumoase poze!

Fetelor si eu stau pe Sitarului,deci foarte aproape de fabrica de ciment,am tot auzit bubuiturile...ce bine ca au daramat-o!

si pe maine!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Multumim de urari si de aprecieri!
Torturile s-au mancat in gasca:))
Noi mergeam pe la Mustarie, la Pizza Roma, la Coliba, la Roata. Am auzit atatea nume noi ca abia astept sa se faca anu' si sa ajung in tara sa le calc (macar pe cateva dintre ele...)
N-am recunoscut zona Carpatilor, rusine sa-mi fie!
Cat despre Temelia e un lucru bun ca s-a daramat dar eu am amintiri frumoase cu aceasta cladire, mama mea a lucrat ani in sir la ICPILA (Institutul de cercetare si proiectare a ipsosului, liantilor si azbocimentului, parca aceasta e denumirea corecta, daca ma insel, nu dati cu rosii - de pe langa Temelia) si eu mergeam aproape saptamanal la sfarsit de vineri dupa ore sa o iau acasa, caci avea zi scurta:))...
Ce vreti, era pe vremea raposatului (ca de, asa sunt unii, mai batrani...).
Care mai este piata locurilor de munca prin Brasov? Ce se mai cauta, cum se intra pe pozitiile "serioase", tot cu pile sau au inceput adevaratele procese de selectie, cu recrutare in toata regula???
Intreb ca nu se stie niciodata cum bate vantul si parca as dori ceva vant de schimbare si de ce nu ar fi "return to innocence"????
La 35 de ani (cati voi avea daca ma voi intoarce) este vreo sansa sa ma mai angajeze cineva sau ....
Multumim mult pentru poze, mai vrem:))
La noi e frig (-5grade) dar nici pic de zapada (e un soare de te dor ochii si toamna inca nu si-a luat peplumul ruginiu de pe copaci), si cand te gandesti ca lumea cand spune Canada ne vede locuind in igluuri si dand cu batul la copca:))
Va pup si ma bucur nespus sa va vad active si din ce in ce mai numeroase:)

Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Elysor, eu inca ma pun la punct cu numele de strazi, dar Bircks e visavis de posta, de pietonala, langa sediul BRD, f aproape de tine.
La Millenium e un pic mai scump decat in alte localuri, ar e papa f buna. Acolo mergem mai ales cand ne fac sefii cinste de la munca.
Crismir, ti-am admirat pozele si mandretea de baietel. Tu unde ai nascut? Ca am vazut conditii f faine in maternitate.
Cat despre zapada, mai este, dar putina, in schimb e f frig.
Am pupat fetele din Brasov.

Ralu 33+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

RALU,multumesc de aprecieri,eu am nascut in Florida,langa Miami...intradevar sunt conditii supeeeeeeeeeer...si pe al doilea tot acolo vreau sa-l fac...ca e ca la hotel...mai in gluma mai in serios,foarte bine a fost,cu sotul langa mine ...eu am fost tare multumita.... si tie la burtic!
DAISY,hmmmmm,de ce vrei sa vii acasa,inapoi?!...sau sunt indiscreta?!...si eu am vrut,dar acum vreau acolo inapoi...chiar daca gasesti un job ca lumea,tot nu-ti ajung banii...si pilele tot asa sunt,adica fara ele e cam greu...cel putin din ce am vazut eu....cel mai bine e sa vi acasa in vacanta,e super fain,parerea mea.

si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

buna brasovencelor va scriu iara...
sunt curioasa daca gasesc pe acest forum...fete din brasov care au fost la liceu cu mine..am terminat scoala profesionala si seralul la liceul c.f.r din triaj in 2002 si tare sunt curioasa daca gasesc pe cineva pe forum..sau daca este cineva pe forum care sta in cartierul scriitorilor...str.i.l.caragiale.....
imi este foarte dor de brasov si de familia mea..si ca acum vin sarbatorile si nu pot sa merg in vizita acasa din cauza serviciului imi vine sa urlu de ciuda.daca as putea as ..hm..zbura pt cateva ore akoloooo...nicaiari nu e mai frumos decat sa petrec craciunurile in brasov ...desi sunt acum in germania de 2 ani si aici sunt frumoase craciunurile dar nu asa ca acasa cu familia..imi e foarte dor de brasov in 2 ani de zile am fost doar o data in brasov ca sa imi vad familia...am fost cu sotul si sa minunat cate minunatii are brasovul...lam dus peste tot...biserica neagra..piata sfatului....in poiana ,, pe sub tampa ,, dupa ziduri,, pe racadau am urcat in padure pe (la iepuri)....la codlea la piscina sau cum se cheama..am fost in poiana brasov in capra neagra in disco si iau placut fooooarte mult manelele (acum are vreo 10 c.d-uri cu manele si le ascultam tot timpul)....am mai fost la predeal , la timisul de sus , timisul de jos , la 7 scari ,la darste si cred cam atat pt ca am stat doar o saptamana...dar la anu cand mai mergem la brasov vom sta vreo 3 saptamani ca sa putem merge la bunica mea la buzau sa vada cum e viata la tara ca inca nu prea stie..si poate vom merge la mare o saptamana pentru ca sotul meu face windsurfing si iubeste apa si spera sa poata face wind surfing in marea neagra...
cam atat am avut de spus...daca imi mai amintesc ceva va mai scriu daca ma mai primiti...
-ce noutati mai sunt prin brasov eu nu am fost de un an acasa..
va pup..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

CRISMIR ti-am admirat si eu baietelul, dupa ce l-ai tuns tot asa carliontat i-a crescut parul? La cat timp a mers?
Si tu esti o mamica de toata lauda, arati super!
Deci vei pleca din Brasov?! Se prefigureaza bb2 sau e doar in plan?
Ralirali sigur am sa ajung la Bricks ca e chiar aproape si mi-ai starnit curiozitatea.
Karmyna pai intr-o saptamana ati umblat nu gluma, eu nu am mai fost la "7 scari" de 2 ani, parca au reparat scarile, nu?
Rali m-am uitat si pe pozele tale, aveti o camera asa frumoasa pt. bb, mai are un picut si gata va intra in viata voastra! E pentru prima data cand inteleg ceva din poze de ecograf!!! Am vazut si eu talpita, fata!!! Ura!!! Si ce mireasa frumoasa ai fost! In gasca ta e cumva o fata Diana?

Mergi la inceput

Salutare fetelor!
ELI,,pai Robert a inceput sa mearga pe la 10 luni,dar nu chiar bine,adica eram tot in urma lui ca se impiedica tare repede,acum merge bine dar tot impiedicat e...l-am tuns prima data la un an,si apoi la 1 an si o luna,acum nu mai vreau sa-l tund...deci nu stiu cum ii va creste...multumim de aprecieri!...bb2 nu e in plan pt urmatorii 3 ani,sunt tare obosita cu unul,asa ca nu ma gandesc inca la al doilea....vrem o fetita dar mai incolo....vom pleca din tara prin ianuarie sau februariem,inca nu stim exact,pt ca tati nostru(sotul meu) ne asteapta acolo.

tuturor fetelor si sanatate!

Mergi la inceput