Bebelusi de nov-dec 04 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

quote:
Originally posted by onitza

[b][teal]ELIZA, tu ce mai faci? cum te mai descurci, si cu sv, si cu copil, si cu casa??? parca ai doica, oricum, cred ca esti moarta de obosita la sf de saptamana...toate cele bune!!!!!!!

Onitza, A fost binisor pana acum pentru ca lucram doar de la 8 pana pe la 4. Dar acum a intrat in concediu de maternitate colega mea si trebuie sa stau pana cel mai devreme la 6.. Si cand ajung acasa asta micu' ma ia de noua :-) Dar cand il vad, dupa o zi intreaga petrecuta la serviciu, mi se umple inima de dragoste si-mi vine sa-l mananc de drag ce-mi e.
Are atat energie ca nu putem sa tinem pasul cu el :-) La sfarsit de saptamana sunt obosita, intr-adevar, dar nu am ocazie sa ma odihnesc pentru ca de obicei plecam din Bucuresti la mare sau la munte si il luam si pe Alex cu noi intotdeauna. Iti dai seama ce odihna e pentru mine :-)))
Simona, vezi ca se ia

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELIZAAAA, WOW, e bine sa il luati cu voi peste tot, mai ales la munte, la mare, ....eu mi-s mai panicoasa, si ma stesez cand e vorba sa plec undeva cu el, e obisnuit cu masina, ca mereu cand avem treaba prin oras il luam cu noi, ma refer la locatie in sine, ca ma intreb : o manca? o dormi? o plange? o raci???? si uite-asa stam mai mult pe acasa...o sa mergem si noi cred ca pe la incept. lui spet. in concediu, dar fara Paul , pe el il las la mama...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Incerc si eu sa ma fac folositoare....daca mai e nevoie....
Eu altfel pun link-urile in text....Si mi se pare ca e mai usor....
Cind raspunzi la un subiect,in bara aia de unde poti modifica scrisul,marimea,culoarea si alte chestii....apare un pliculet cu 2 sagetele(a patra din dreapta).Dai clic acolo si iti apare o ferestruica in care scrii textul carte vrei tu sa apara(ex :aici sau poze cu...,sau copilul meu cel mai)....,dai ok si apare o alta fereastra care un text..."malito" pe care il stergi si in locul lui copiezi adresa(adica toata minunea aia care apare scrisa si nu va place voua).Cu inca un ok,e gata totul.

Sper sa vi se para si voua la fel de simplu...
Si sa mai intereseze pe cineva ca altfel am umplut spatiul degeaba

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Votati Cristiana Bianca C.!Va multumim!

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ELIZOOO l-am intrebat pe sot cum de m-a prostit si stii ce a spus?"da ce Eliza zice ca-s urat?".me cu cutremurul a fost jalnic,la mine a fost de 5grade,problema e ca a fost lung de 1min si la aceeasi intensitate.ne-am speriat grozav,pana si Ken si-a dat seama ca e ceva,atunci l-am insfacat din premergator caci mi-a fost frica sa nu cada mobilierul din bucatarie peste el.sotul a deschis larg usa de la balcon caci aveam impresia ca nu se mai termina si ne era frica sa nu creasca in intensitate.multumesc lui D-zeu ca a fost acasa cu noi(in Japonia toata lumea este libera pt ca in august este saptamana mortilor si ii comemoreaza)caci alfel cred ca faceam stop cardiac.mi-e frica de cutremure si de avioane

mai am vrut sa pun pozele ieri seara si stiti ca un haker mi-a furat parola si mi-a bagat un serial ca la un interval de 30sec sa-mi bage o alta parola la contul de poze din yahoo.m-am chinuit o groaza de timp dar am reusit asa ca fetele schimbati-va parolele din cand in cand si vedeti ca aveti acolo o optiune cu secure,accesati-o inainte de a introduce parola!
"

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mey onitzo am dat iama si in pozele tale si cand colo ce gasesc in pozele din Ior:2ochi mari si migdalati de mi-au dat lacrimile la cat sunt de frumosi.sigur e Paul si nu Paula?tare seamana cu o fetitza

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

fetele ampus si eu poze cu SPARGATORUL DE PIETRE

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by Viovio

Incerc si eu sa ma fac folositoare....daca mai e nevoie....
Eu altfel pun link-urile in text....Si mi se pare ca e mai usor....
Cind raspunzi la un subiect,in bara aia de unde poti modifica scrisul,marimea,culoarea si alte chestii....apare un pliculet cu 2 sagetele(a patra din dreapta).Dai clic acolo si iti apare o ferestruica in care scrii textul carte vrei tu sa apara(ex :aici sau poze cu...,sau copilul meu cel mai)....,dai ok si apare o alta fereastra care un text..."malito" pe care il stergi si in locul lui copiezi adresa(adica toata minunea aia care apare scrisa si nu va place voua).Cu inca un ok,e gata totul.

Sper sa vi se para si voua la fel de simplu...
Si sa mai intereseze pe cineva ca altfel am umplut spatiul degeaba

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Votati Cristiana Bianca C.!Va multumim!

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Ptiiiuuu, multumim, parca e mai simplu asa !!!

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

ELe, dar maricel bine este spargatorul de pietre..

Daviduchele meu

Simona si David (10 nov)

Mergi la inceput

Mai incerc miine .........

Simona si David (10 nov)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55491" target="_blank">Bebelusi de nov-dec 04 (71)

Mergi la inceput