Copilasii din 2002 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
light spune:
Elena inca o data la multi ani pentru George, sa fie sanatos!Sanzi nici prin cap nu imi trece sa tin vreun animalutz in apartament. Poate doar cand vom avea casa la curte.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati
Gabbriela spune:
Am vb cu Anina_n chiar acuma.
A spuns ca au ajuns cu insulina sa faca numai de 2 ori pe zi cate o injectie. Testele au iesit toate bune, si daca si maine dimineata ies tot bine o sa ii dea drumu acasa cu Cristina. Cristina e vesele, mananca bine, chiar cere papa, lucru care nu il facea Cristina prea des inainte.
Ma bucur tare tare ca au reusit sa stabilizeze doza de insulina si ca acuma pt sa revina acasa si sa isi reia rutinele zilnice.
Nina va tranzmite sanatate, noroc si fericire la toate 
sinzi_ana nici prin cap nu imi trece sa ii aiu ceva animalute la Julian pana nu e responzabil, adica sa stie sa isi tina oridne si sa isi curete camera singur, sa manance singur, sa se spele singur, sa site sa aiba grija de un animalut, sa ii dea papa, sase joace cu el, nu sa uite de existenta lui sau sa il iubeasca pana il omoara.
HelleneC bine ai revenit acasa, astept poze de la ziua lui George.
O zi buna si sanatate 
Nicole
mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian 
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
sinzi_ana spune:
Eu ma gandesc sa ii iau un catelus ceva...ca e mare iubitor de animale!!!
Am pus poze de la ziua Mariucai (crig)!!!
Ma grabesc...ca cred ca l-a ciupit ceva de picior si s-a inflamat rau am sa pun si un sub separat...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi
si David
David la 2,6 ani printre valuri
ruxandra_sb spune:
Ce vesti bune despre fetita Aninei!
quote:
Originally posted by Gabbriela
sinzi_ana nici prin cap nu imi trece sa ii aiu ceva animalute la Julian pana nu e responzabil, adica sa stie sa isi tina oridne si sa isi curete camera singur, sa manance singur, sa se spele singur, sa site sa aiba grija de un animalut, sa ii dea papa, sase joace cu el, nu sa uite de existenta lui sau sa il iubeasca pana il omoara.
Cam asa ne gandim si noi. Cu toate ca sotul drag ar vrea un perus :-)
Sanzi, cu catelusul. Pana va mai creste David toata munca va pica pe tine. Si nu-i putina, chiar daca il tii in curte.
Dar si acolo trebuie facut curat, strans ..., etc. Ca miroase
Iar cand pleci din localitate si trebuie sa faci adevarate jonglerii cu cine vine sa-i dea de mancare, sa-i dea apa.
Am citit cu umflatura de la picior. Multa sanatate.
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
sinzi_ana spune:
Eu am avut animale de cand ma stiu...chiar si cand s-a nascut DAvid aveam un dalmatian (cora) pe care am tinut-o pana a plecat Radu...apoi nu prea am mai putut sa ma descurc cu toate...la inceput o lua soacra-mea din cand in cand...pana cand am ajuns sa o aduc eu acasa din cand in cand...
Si acum sta la ea...nu mai vreau sa o aduc inapoi pt ca s-a obisnuit acolo, e deja batrana si isi are rostul ei...si la cate domicilii a schimbat...are si ea nevoie de o batranete linistita...cred ca e cel mai bine pt ea sa stea acolo...oricum o vedem macar o data la 2 zile!!!
DAr David o iubeste asa mult, si iubeste animalele asa de tare, incat vreau sa ii iau un catelus (pui) mai micutz (ca rasa)...doar pt el...
Stiu cum e sa ai catel...dar ma gandesc ca voi avea timp acum, mai ales ca incepe el gradinita, e mai mare, putem sa iesim la plimbare impreuna...
Umflatura s-a mai retras acum...cred ca a fost o ciupitura pana la urma si a facut o reactie alergica!!!
Sinzi
si David
irina_ina2000 spune:
Am revenit si noi cu vesti.Am tot umblat pe la gradinita si vestile sunt urmatoarele: grupa in principiu nu va fi chiar mixta ci vor predomina copii de 3-4 ani si cativa mai marisori, clasa am vazut-o si e draguta-de fapt arata mai bine decat clasa de la cresa,una dintre doamne am constatat ca o cunosteam din vedere si pare ok, am platit deja si de acum asteptam prima zi.Singurul lucru care pe mine m-a surprins sunt patuturile care tare sunt mici , iar Alexandru tare se mai invarte in pat acasa si ma intreb cum se va odihni acolo dar asta este.
Intre timp am pus si cateva fotografii din concediu:
http://community.webshots.com/user/irinaina
Numai bine si week end placut!!!
sinzi_ana spune:
Si noi am fost dimineata la gradinita, sa ne acomodam...
David s-a suit rapid pe tobogan, s-a dat in leagan...deci a fost in forma...acum sa il vad cand va trebui sa il las acolo...am emotii pt luni!!!
O sa fac poze oricum!!!!
Irina, ati fost la Pitici??? Ca nu stiu de ce mi se pare ca v-am zarit...
Sinzi
si David
light spune:
Si eu am ceva emotii pentru luni. Deja ma gandesc la vorba unei prietene daca va fi total inadaptabil si va plange pana va face febra?!!!!!!!!Da hai sa fim seriosi daca toti copiii ar face asa, ar ramane gradinitele goale.Pana una alta iata cateva perle:3 ani si 2 luniLiviu vede un nene in varsta in parc, cu bustul gol stand la soare. Nenea avea cam multe alunite si nu stiu ce i s-a parut lui Liviu ca zice: De ce are nenea tzatze si pe spate?Andreiutza de ce face pipi din fundulet?Catelul ala de ce merge cu picioarele goale?Pe un tir scira Danone. Il intreb pe Liviu ce scrie acolo si zice: Iaurt.Taica-su umbla cu o foarfeca dar umbla in asa stil ca era clar ca la un moment dat se va rupe acea foarfeca pe care o folosea ca dalta.Evident foarfeca s-a rupt si Adi zice: "Bai ce prost sunt!" Liviu - Tata de ce esti prostTAta- Asa, sunt prost!Liviu - Ba nu esti prost!Tata - Dar cine e prost?Liviu - Nenea care a facut foarfeca.Si azi se chinuia sa manance struguri dar nu ii placea coaja. Zice "De ce au facut astia strugurii cu coaja?"
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati
sinzi_ana spune:
Am pus poze de luna septhttp://community.webshots.com/album/445759919mkZjvn
...si o selectie de poze de cand s-a nascut david
Sinzi
si David
David (best of...), tati si mami
A venit toamna!!!
light spune:
Iar avem nunta in cartier. Trebuie sa culc copilul si nu stiu cum ne vom descurca cu zgomotul asta infernal.