Luna de miere? (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by danye

[font=Arial]Fetelor va rog recomandati-mi si mie cateva locuri in Europa unde sa fie si plaja si ceva de vizitat, sa nu fie exagerat de scump si sa fie romantic...ca am innebunit si nu ma pot hotari deloc Cine stie ceva despre cum ar fi o luna de miere in Malta? Dar intr-una din statiunile de pe langa Barcelona? Dar Barcelona? Multumesc anticipat celor care ma ajuta

daca e sa alegi intre zona barcelonei si malta, cu ochii inchisi alege : barcelona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
malta nu e cine stie ce....stancoasa si nu multe de vazut. insula e mica.....; merita excursia aceea de o zi in sicilia.....si in rest...doar vizite rin valetta si in citadela veche din sud-estul insulei. (medina parca..). am dat mult mai multe amanunte la :calatoriile sufletului, acum vreo 3 saptamani....

deci, alege barca!!!!!!

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

HELLOOOOOOOO..IN BULGARIA NU MERGE NIMENI????A FOST CINEVA ACOLO IN LUNA DE MIERE???EU VREAU SA MERG SI AM NEVOIE DE "IMPRESII"..PLEASEEEE

ATI VAZUT OFERTELE????MIE MI SA PAR SUPER OK....PRETURI MICI..ETC

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

ramosss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by ramonzca79

HELLOOOOOOOO..IN BULGARIA NU MERGE NIMENI????A FOST CINEVA ACOLO IN LUNA DE MIERE???EU VREAU SA MERG SI AM NEVOIE DE "IMPRESII"..PLEASEEEE

ATI VAZUT OFERTELE????MIE MI SA PAR SUPER OK....PRETURI MICI..ETC

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

ramosss

am vazut multe topicuri deschise pe tema asta la: calatoriile sufletului.
gasesti acolo informatzii multicele elga de hoteluri recomandate, facilitatzi, traseu optim.....etc.

succes!!~

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Pentru fetele care au fost in Singapore si Kuala Lumpur...imi puteti recomanda si mie un hotel mai ieftin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inuta spune:

Buna!
Si noi avem nunta tot pe 22 iulie. Pe 28 iulie plecam in Grecia, pe bratul Kassandra, Hotel Possidi Paradise. Am dat ieri restul de bani (a fost cam 650 EUR, 7 nopti, cu autocarul. Vezi ca sint multe oferte last minute, mai ieftine.
Apropo, a fost cineva pe aici? Stiti ceva despre hotelul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Citeste la Vacanta in Grecia, ca sigur afli informatii!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Mersi, am citit, multe detalii interesante si utile dar aveam nevoie de informatii punctuale, despre acest hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by Inuta

Buna!
Si noi avem nunta tot pe 22 iulie. Pe 28 iulie plecam in Grecia, pe bratul Kassandra, Hotel Possidi Paradise. Am dat ieri restul de bani (a fost cam 650 EUR, 7 nopti, cu autocarul. Vezi ca sint multe oferte last minute, mai ieftine.
Apropo, a fost cineva pe aici? Stiti ceva despre hotelul asta?

poti intra pe www.tripadvisor.com si vei gasi sigur comentarii despre hotel de la turisti care au fost acolo! poate iti va fi de ajutor!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

M-am uitat acolo, am cautat pe tot netul si nu am gasit decit hituri cu agentii. Nici un turist nu zice nimic de hotelul asta, de parca nimeni n-ar fi fost acolo!
Asta e, e mai romantic asa, sa nu stii nimic. Oricum, luna de miere nu poate fi decit superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Inuta, ai spus un lucru mare: Luna de miere nu poate fi decat superba!

iti doresc sa te bucuri de fiecare clipa!

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput