Luna de miere? (2)
Raspunsuri - Pagina 12
livia_adela spune:
Multumesc si tie VRABIUTA daca zici ca tie ti-a placut atunci e bine inseamna ca e frumos.
Daca mai ai si tu sugestii detalii ceva sfaturi nu ezita sa mi le dai.
Eu sunt foarte dornica sa stiu cat mai multe despre locurile in care merg sa fiu pregatita pt orice.
radu300 spune:
Austria este superba. Salzburg, Viena, nu o sa regreti. De altfel pana in Germania se pot face excursii de o zi la castelele din Bavaria. O sa-ti placa cu siguranta
Rexanne spune:
Livia,
Am pus mai multe poze in album, de la Vai si din Santorini.
Nu stiu cine ti-a spus tie de volanul pe partea dreapta, dar nu e cazul, noi am condus ca in Romania. Numai sa aveti o harta buna, si sa nu va fie rau de serpentine, ca uneori ai impresia ca mergi pe marginea prapastiei si stai sa cazi in mare.
Eu m-am albit la fata in Santorini, unde drumul chiar este sapat in stanca...dar o sa vedeti voi, o sa fie interesant.
Daca va duceti la 5 stele o sa fie foarte bine...mai lae sla Santorini am vazut un hotel de vis de 4 sau 5 stele, dar nu stiu pe unde e poza...era mirific... sa stai pe marginea piscinei si sa vezi marea aia...
Cat despre preturi, sa stii ca in Creta sunt acceptabile (noi in ultimii 3 ani am fost in Olimpic Beach, in Halkidiki si respectiv Creta), putin mai mari decat in Grecia continentala, cu 1-2 euro la mancare, respectiv pentru o portie de mancare foarte buna si extrem de mare, plateai intre 4,5-7,8 euro (am mancat un pui cu ciuperci in Rethimno, un super oras de acolo, un pt 7 e mi-a dat efectiv jumatate de pui si un platou cu de toate...Imi era o foame de lup dar nu am reusit sa mananc decat jumate de portie). Deci sa fiti fara grija in privinta mancarii, ca este plin de taverne, unde poti manca foarte civilizat.
Desre haine...noi de fiecare data ne juram ca nu mai luam haine...dar ne mai cumparam cate o valijoara mica...ca nu mai incapeau...oricum si hainele sunt putin mai scumpe decat in Grecia Continentala, dar unele chiar se merita.
A! Daca vreti sa vizitati si sa va inchiriati masina, sa aveti grija sa luati nu cea mai ieftina oferta, ci oferta cu toate asigurarile incluse....Noi pe 3 zile am dat 110 euro (eram 3 persoane), pe un Fiat punto (dar pentru doua persoane sunt si masini mai mici si mai ieftine)si am vazut toata Creta, daca luam excursiile optionale, ne costa 300-400 de euro.
Cat despre ce mi-a placut si ce nu mi-a placut...singurul lucru care nu mi-a placut (putin ...) a fost hotelul in care am stat, care numai de 3 stele nu era...si ne dadeau o masa...mai bine lipsa (desi aci sunt putin cam rea...).
Cam asta ar fi...mai sunt multe de povestit da' ma intind ca o placinta si scriu romane fluviu...
hai te
livia_adela spune:
Am vazut poze.Mi-a placut.Saru'mana mult.Acolo vom merge pt ca e frumos.
M-am linistit in privinta masinilor pt ca nu au volanul pe dreapta.
Mi s-a parut mie o prostie dar daca asa au spus am zis ca asa o fi.
Stiu de piscina de care zici.Sunt multe hoteluri in Santorini cu piscine ca alea.Asa vrem si noi sa gasim un hotel cu piscina din aia.
In privinta mancarii e bine ca preturi deci nu vom muri de foame.
Iar de haine stiu cum e pt ca tu macar pleci cu gandul sa nu cumperi dar eu plec tocmai cu gandul de a ma intoarce acasa cu inca o valiza.
Of ce sa fac daca sunt innebunita dupa hainute!
Te pup
vrabiuta spune:
livia - cred ca cei care ti-au spus de volanul pe partea dreapta au incurcat creta cu cipru. intr-adevar, in cipru se conduce ca in anglia, exact pe partea cealalta.
sfaturile de la rexanne sunt excelente, subscriu. neaparat mare atentie la masina, sa intrebi ce fel de asigurare au. daca vrei sa faci si ceva shopping cel mai bine e sa mergi in heraklion, unde gasesti o multime de magazine (chiar si zara), iar preturile sunt, desigur, la jumatate fata de romania!
atentie mare, nu mancati la tavernele care au la intrare poze cu mancarurile pe care le vand si meniul cu litere mari in engleza. marea majoritate sunt o mare teapa, special facute pentru turisti.
daca mai ai intrebari, spune-mi.
cele mai frumoase
livia_adela spune:
M-ai facut cea mai fericita cand mi-ai zis de Zara desi stiam ca au magazin in Creta dar nu stiam exact unde e localizat.Abia astept sa fac shopping mai ales ca sunt mult mai ieftine.
Interesanta faza cu tavernele alea.O sa tin minte.
Iar la chestia cu volanul asa cred ca s-a intamplat.Am stat si noi aseara si ne-am gandit ca respectivul a incurcat Creta cu Cipru.
Multumesc pt informatii.
Te pup
balkina spune:
Eu voi zbura pana in Viena cu SkyEurope (De fapt pana in Bratislava ca de acolo avem un bus pana-n Viena). Stie cineva detalii despre acesta companie. A zburat cineva cu ei? Plecarea e din Baneasa, ca nu sunt curse din Otopeni.
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1
majaginn spune:
fetelor, am mai pus niste poze din luna noastra de miere din Thailanda! Ptr. cele care vor sa mearga in tara celor o mie de zambete....
Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
danye spune:
[font=Arial]Fetelor va rog recomandati-mi si mie cateva locuri in Europa unde sa fie si plaja si ceva de vizitat, sa nu fie exagerat de scump si sa fie romantic...ca am innebunit si nu ma pot hotari deloc Cine stie ceva despre cum ar fi o luna de miere in Malta? Dar intr-una din statiunile de pe langa Barcelona? Dar Barcelona? Multumesc anticipat celor care ma ajuta
Gabitza1977 spune:
quote:
Originally posted by balkina
Eu voi zbura pana in Viena cu SkyEurope (De fapt pana in Bratislava ca de acolo avem un bus pana-n Viena). Stie cineva detalii despre acesta companie. A zburat cineva cu ei? Plecarea e din Baneasa, ca nu sunt curse din Otopeni.
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1
Buna!
Si noi vom merge in saptamana de miere in Austria, in Viena. Desi am mai fost, mi se pare locul ideal pentru dupa nunta! Cei de la Skyeurope sunt OK, au fost cunostinte ale mele si nu au avut probleme. Este cursa charter, deci nu te astepta la masa in avion si alte chestii dintr-astea...dar zborul este ok, nimeni nu mi s-a plans. Asa ca poti sta linistita, veti ajunge cu bine!
Gaby