data ovulatiei ?

data ovulatiei ? | Autor: mel_g

Link direct la acest mesaj

Sunt foarte debusolata!

Mi-am luat temperatura in fiecare dimineata, am fost atenta si la mucusul cervical, si dupa calculele mele ovulatia ar fi avut loc pe 14 februarie. Ori astazi suntem in 2 martie si mie nu mi-a venit ciclul. In toate articolele citite pe net scie ca ovulatia are loc cu 14 zile inainte de ciclu. (Trebuie sa va spun ca despre BB nici nu poate fi vorba) Deci, intrebarea mea este : intre ciclu si ovulatie pot fi mai mult de 14 zile ? La voi cum este ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

in sfarsit cineva care aplica aceeasi metoda ca si mine!!

sa stii ca si eu sunt debusolata.
si mie mi-a zis dr. ginecolog ca sunt exact 14 zile de la ovulatie pana la ciclu, dar mie mi-a venit intotdeauna cu cateva zile mai tarziu. imi urmaresc ciclul de cateva luni, temperatura nu am luat-o decat de luna asta, dar s-a nimerit sa merg la doctor exact cand aveam ovulatia si ciclul mi-a venit la 16-17 zile dupa.
am fost, de curand, foarte speriata, pentru ca s-a intamplat sa facem dragoste o singura data fara prezervativ si mi-a venit ciclul exact la 14 zile dupa, ceea ce inseamna ca... ori am avut atunci ovulatia si am scapat ca prin urechile acului, ori am avut-o mai devreme.
dar stii ca trebuie sa folosesti alte metode contraceptive 6 zile inainte de ovulatie si inca vreo patru dupa, nu? (unii zic ca mai putin, dar prevederea nu strica)
eu zic sa mai ai putina rabdare, mai ales daca ai ciclu mai neregulat, si sa vezi ce se intampla. e posibil sa iti vina in cateva zile.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mergeti la forumul "Asteptind un ingeras in viata noastra" sunt f multe subiecte pe aceasta tema.

Make love,not war!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanataba spune:

eu iti pot spune metoda pe care o aplic eu de citva ani buni si care pina acum a fost f.f. eficienta nu am avut niciodata probleme nedorite-slava domnului-dar se poate aplica numai in cazul unei menstruatii f.regulate(28zile).asadar: imi notez prima zi de ciclu si numar si din a 9 a zi si pina in a 19 a zi stiu ca "semaforul arata:rosu! interzis!" si stau cumintica pina ce trece, dupa care vine"verde" si stiu ca pe aici "se poate circula in voie"
in speranta ca ti-am putut fi de ajutor,iti doresc sa te poti bucura de culoarea verde si sa nu te faci verde la fata cind astepti sa iti"vina" si numai "vine"
roxana

Mergi la inceput