PILULELE
Raspunsuri - Pagina 2
riana spune:
Eii Cristina, nu inseamna acum ca daca ai luat anticonceptionale, sigur afecteaza viitorul bebe
. Dar, in general vorbind, e bine sa le eviti.
Tu stai linistita, ai grija de tine si bebe va fi sanatos si frumos.
oanamc spune:
Eu am luat pastile 9 ani fara intrerupere.Le-am tolerat excelent,aveam greutate normala(pot sa spun ca aratam bestial
).Cand eu si sotul meu ne-am hotarat sa facem un copil, am intrerupt pastilele cu 6 luni inainte sa incepem incercarile, desi medicul mi-a zis ca ajung 3 luni.Ei bine, a doua luna de "incercari" a fost tare productiva si ne-am ales cu o bebelina absolut superba, perfect sanatoasa.
Buluci, celulita nu o ai de la pastile ci de la sedentarism.Dupa ce nasti trebuie sa faci multa miscare.Miscarea e tare recomandata si in timpul sarcinii daca nu ai probleme.Bea multe lichide.
Dupa ce m-am declarat sustinatoare a pilulelor anticonceptionale etica ma obliga sa va spun ca pot avea efecte adverse si sunt persoane care nu le tolereaza.In plus, scad libidoul si nu ne protejeaza de boli cu transmitere sexuala.
DAR, e mai elegant si mai sanatos sa previi o sarcina nedorita decat sa "scapi" de ea.
Iubiti-va mult!
http://community.webshots.com/user/oanamucenicu
nemessis24 spune:
CAMI71, se numesc PHARMATEX si sunt frantuzesti,le gasesti la farmacie si pe net...din aceeasi gama mai sunt un gel spermicid,un spray..si nu mai stiu ce,dar ovulele sunt cele mai bune...dr mi-a zis k te protejeaza impotriva unor infectii,virusi,etc...nu stiu dak,in cazul in care ai deja ceva,te pot ajuta,poate doar preveni sa nu evolueze...ar fi bine sa mergi la un cabinet de planning si sa intrebi de ele...
konsuella spune:
PT.BULUCI:dupa ce ai intrerupt tratamentul cu DIANE 35 cum a fost cu acneea?A mai reaparut?Si eu iau DIANE 35 tot pt acnee ,si vreau sa stiu in momentul cand le intrerup o sa imi apara din nou nesuferitele de cosuri ?Multam mult ...