Miresele anului 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

multam nushulica... da unde e listutza? ca n-o vad :(
fetele, dati-mi si mie linkul la torturi sau cofetarii din bucuresti (stiu ca era pe aici), ca-l caut de o jumatate de ora si nu dau de el

DIANE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Fetelor, acum m-am adunat si eu pe acasa, am strabatut orasul azi dupa haine si pantofi incat cred ca maine nu o sa mai pot merge......
I-am luat iubitului costumul de cununie, camasa si cravata...am pus si o poza daca sunteti curioase.....maine ne vom continua calatoria dupa pantofi, eu merg dupa rochita de mireasa dupa ce imi voi lua pantofii ca sa mi-o modifice la lungime..... pentru cununie vreau sa-mi iau un costumas - pantaloni cu sacou pe vernil, dar nu stiu unde sa caut, poate imi dati vreo idee... costumul de mire inca nu l-am gasit....a probat acum o luna la Dinasty unul care ii venea perfect, dar azi nu l-am mai gasit...

Anangel_lexi nu mai fi suparata, las-o pe bunica ta sa vorbesca si tu fa tot ceea ce simti......

SUNT EPUIZATA.....
PUPICI TUTUROR FETELOR....

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by dianette

multam nushulica... da unde e listutza? ca n-o vad :(
fetele, dati-mi si mie linkul la torturi sau cofetarii din bucuresti (stiu ca era pe aici), ca-l caut de o jumatate de ora si nu dau de el

DIANE

pe prima pagina la postarea mea

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonam_78 spune:

anangel si pe mine ma deranjeaza rautatile unora care se baga in viata mea nepoftiti. Important este sa fiti fericiti impreuna - altceva nu mai conteaza.
Eu voi pleca in concediu si am intrat sa-mi iau la revedere de la voi. Casa de piatra viitoarelor miresici si cel mai important: vreme insorita!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;111/st/20050827/e/Wedding/dt/8/k/97fe/event.png
http://community.webshots.com/user/simonamiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

lasati fetelor rudele rautacioase mai la spate; alte lucruri sunt importante. si la mine au fost comentarii la inceput pe diverse teme dar am avut grija sa asez fiecare persoana la locul ei cu tact si dibacie si acum nu mai indrazneste nimeni sa mai spuna nimic
zambiti si nu uitati ca trebuie sa fim cele mai frumoase in ziua nunti noastre.va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

LA MULTI ANI, DRAGELE MELE!si eu abia astept ziua cea mare; acum inca mai alerg dupa micile detalii aranjamentul pt. prima masina, lumanarici - apropos de detalii, ce parere aveti despre manusi? eu as fi vrut scurte, din licra dar nu gasesc decat din plasa si din cele fara degete cu colt.
Doamne, nu stiam ca stau in Rwanda; eu am selectat Rom. dar... Sunt in tara fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pai eu chiar vroiam sa te intreb in ce tara esti ...eu una nu am mai auzit de tara asta

nunta
noi doi
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;0;116/st/20050924/e/my+wedding/dt/8/k/2499/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Fetelor , si eu vreau manusi. Dar ma tot chinui sa gasesc pe net pahare pt miri...

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by nushulica

pai eu chiar vroiam sa te intreb in ce tara esti ...eu una nu am mai auzit de tara asta

http://ro.wikipedia.org/wiki/Rwanda

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Apropo de torturi, noi am avut tortul fara suporturi. Deci se poate face si fara suporturi.
Pozele cu tortul sunt in link-ul din semnatura. Astept pareri daca vi-a placut sau nu.

Pupici

Nunta noastra

Mergi la inceput