Miresele anului 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 12

dianette spune:
[/quote]
Merci inca o data!
Ti-am scris pe PM mai multe detalii. Daca nu primesti mesajul scrie-mi.
Nunta noastra
[/quote]
Nu am primit nimik ... Poate imi scrii pe mail> emmmanuellla@yahoo.com
Merci mult
DIANE

Yrys78 spune:
\fetelor, cucuietelor, io am ramas in urma un pic...io vreau sa ma marit la sfat pe 21.10.2005 la ce ora vrea muschii lor - nu am pretentii asupra orei. Insa vreau musai pe 21 ca pe 22 ma marit la biserica. Cu cate zile inainte trebuie sa depun cele necesare?
Cu tortul : la mine intra in meniul de la restaurant - trebuie sa imi pun problema suportului? Nu il au ei?
Multumesc ca lamuriti o nauca
Pupici

rally spune:
Salutare miresici!
Yrys draga, vezi ca tre sa depui actele la primarie cu cel putin 10 zile inainte de data stabilita; ele tre sa stea acolo 10 zile, dar vezi ca certificatele prenuptiale au valabilitate doar 14 zile. vezi cum te incadrezi ca sa impaci si capra si varza.

Darria spune:
Miresici de 20 si 21 august: CASA DE PIATRA ! Sa fiti fericiti pana la adanci batranete
idei nunta

blanca000 spune:
blanca 000 :Nunta a fost la Sf. Elefterie.
http://community.webshots.com/user/vmariejeane
[/quote]
ups...sorry asa am avut impresia din poze
Nunta noastra
Nasi de cununie

rally spune:
Blanca, da-mi voie sa te felicit si eu ,cam tarzior ce-i drept, pentru nasit si pentru rochia pe care ai purtat-o; incredibila.sunt rautacioasa, dar ai eclipsat mireasa.si ca sa-ti mai spun o chestie, poza de la nunta ta la intrarea in biserica unde esti cu nasul in prim plan, a stat multa vreme pe desktop-ul calculatorului meu pentru ca rochie ca a ta imi doream si eu

ioana07 spune:
Fetelor am revenit si eu!!! Sper ca nu m-ati uitat...
Sunt asa de emotionata ca va scriu... Am atatea sa va povestesc....nici nu stiu cu ce sa incep...
In primul rand: AM AVUT O NUNTA DE VIS!!! nu-mi puteam dori ceva mai frumos!!!
Toata lumea s-a simtit minunat...eu am dansat NON-STOP...am fost o miresica FERICITA!!!
Va pupicesc ca tare mi-a fost dor de voi!!!
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

olguttza spune:
quote:
Originally posted by ioana07
Fetelor am revenit si eu!!!Sper ca nu m-ati uitat...
Sunt asa de emotionata ca va scriu... Am atatea sa va povestesc....nici nu stiu cu ce sa incep...
In primul rand: AM AVUT O NUNTA DE VIS!!!nu-mi puteam dori ceva mai frumos!!!
Toata lumea s-a simtit minunat...eu am dansat NON-STOP...am fost o miresica FERICITA!!!
Va pupicescca tare mi-a fost dor de voi!!!
Felicitari, tizo!

Si, vorba ceea: poze???
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

anangel_lexi spune:
Casa de piatra si multa fericire miresicilor de week-endul asta:
Flafi, Katle, R.Cata, Floricika, Pisoi_turbat, Ioana81, Katie, Inger alb, Megbeng, Hirondella, Olim (Ioana), Pyssy si Ank si bb
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi