Miresele anului 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

[/quote]

Merci inca o data!
Ti-am scris pe PM mai multe detalii. Daca nu primesti mesajul scrie-mi.

Nunta noastra
[/quote]

Nu am primit nimik ... Poate imi scrii pe mail> emmmanuellla@yahoo.com
Merci mult

DIANE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

\fetelor, cucuietelor, io am ramas in urma un pic...io vreau sa ma marit la sfat pe 21.10.2005 la ce ora vrea muschii lor - nu am pretentii asupra orei. Insa vreau musai pe 21 ca pe 22 ma marit la biserica. Cu cate zile inainte trebuie sa depun cele necesare?
Cu tortul : la mine intra in meniul de la restaurant - trebuie sa imi pun problema suportului? Nu il au ei?
Multumesc ca lamuriti o nauca
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Salutare miresici!

Yrys draga, vezi ca tre sa depui actele la primarie cu cel putin 10 zile inainte de data stabilita; ele tre sa stea acolo 10 zile, dar vezi ca certificatele prenuptiale au valabilitate doar 14 zile. vezi cum te incadrezi ca sa impaci si capra si varza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Miresici de 20 si 21 august: CASA DE PIATRA ! Sa fiti fericiti pana la adanci batranete

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

blanca 000 :Nunta a fost la Sf. Elefterie.

http://community.webshots.com/user/vmariejeane
[/quote]

ups...sorry asa am avut impresia din poze

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Blanca, da-mi voie sa te felicit si eu ,cam tarzior ce-i drept, pentru nasit si pentru rochia pe care ai purtat-o; incredibila.sunt rautacioasa, dar ai eclipsat mireasa.si ca sa-ti mai spun o chestie, poza de la nunta ta la intrarea in biserica unde esti cu nasul in prim plan, a stat multa vreme pe desktop-ul calculatorului meu pentru ca rochie ca a ta imi doream si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Fetelor am revenit si eu!!! Sper ca nu m-ati uitat... Sunt asa de emotionata ca va scriu... Am atatea sa va povestesc....nici nu stiu cu ce sa incep...

In primul rand: AM AVUT O NUNTA DE VIS!!! nu-mi puteam dori ceva mai frumos!!! Toata lumea s-a simtit minunat...eu am dansat NON-STOP...am fost o miresica FERICITA!!!

Va pupicesc ca tare mi-a fost dor de voi!!!

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Felicitari tanara Doamna! asteptam poze.
CASA DE PIATRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by ioana07

Fetelor am revenit si eu!!! Sper ca nu m-ati uitat... Sunt asa de emotionata ca va scriu... Am atatea sa va povestesc....nici nu stiu cu ce sa incep...
In primul rand: AM AVUT O NUNTA DE VIS!!! nu-mi puteam dori ceva mai frumos!!! Toata lumea s-a simtit minunat...eu am dansat NON-STOP...am fost o miresica FERICITA!!!
Va pupicesc ca tare mi-a fost dor de voi!!!

Felicitari, tizo!
Si, vorba ceea: poze???

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Casa de piatra si multa fericire miresicilor de week-endul asta:
Flafi, Katle, R.Cata, Floricika, Pisoi_turbat, Ioana81, Katie, Inger alb, Megbeng, Hirondella, Olim (Ioana), Pyssy si Ank si bb

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput