Constanta la apel !(44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

quote:
Originally posted by tatianaS
...........Aveti remedii pentru obraznicii infantile?

Tatiana si Bia...obraznicutza

http://community.webshots.com/user/TatianaS

DAAAA!!!! Legat toate dulaputile! Off, doamne credeam ca nu mai scapam de perioada cotrobaielilor!

Racushoarele Cristina& Alexia - Maria
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Salu fetelor;apar mai rar pentru ca am timpul ocupat luna asta,dar o sa ma revansez de la 1septembrie.Citesc fugitiv tot ce scrieti voi si ma bucur ca Tatiana mi-a recomandat site-ul.Va pup pe toate si ne mai auzim.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Revin,a-ti citit de la poveste adevarata,problema lui GHUR?Cititi-o merita.De o luna de cand am citit-o astept raspunsul cu sufletul la gura.Parintii astia sufera enorm.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

copii asha fac.
eu zic sa o lasi sa faca in mediu controlat.adik ia-o tu de mana si pune-o sa faca.si apoi ai sa vezi ca nu o sa mai faca.
eu amprobat pe alex si vorba aia ea chair e mica si nu stie.
rupea orice servetel pe care il prindea drept urmare am stat intr-o dupaamiaza si am rupt servetele impreuna vreo 2 ore.si acum prinde servetel si nu il mai rupe
doar il papa putin

jo si alexandra

pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

noi mai avem pana la faza cu umblatu prin casa.acum ne rezumam la dat jucariile jos de pe marginea patutului si adunatul lor in poala.
mai nou alexutza se intinde si dupa jucariile atarnate.
banuiesc ca tre sa le dau pe alea jos eu cu manutza mea.

azi mi-am dat seama ca nu am mai pus-o de mult pe burtica si drept urmare am pus-o dupa maxim 2 minute tacere.ma uit la ea, alex era cu ceafa la mine si capu lipit de covertura.
cand ma duc dormea de mama focului.am zis ca e doar o atipeala de moment dar pana la urma am dormit amandoua 2 ore de am rupt.

jo si alexandra

pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyly spune:

salutare. Am o problema. As vrea sa-i scot lui Dinu una din mesele de noapte. Si vreau sa-i dau ceai in loc de lapte de la san. Si nu stiu ce fel de ceai. Voi ce spuneti? Am uitat sa va spun ca Dinu are 1luna si 1 saptamana. I-am dat putin ceai de musetel si pot spune ca a facut kk mai moale. Nu stiu ce altceva ar fi indicat pentru ei la varsta asta.
Mygirl eu cand am fost gravida cu bebe am avut o infectie la masea. La recomandarea ginecologului am luat ampicilina sau amoxicilina nu mai stiu sigur, dar nu a avut nici un efect. Cand m-am dus la stomatolog mi-a facut incizie si mi-a scos puroiul. Deci nu stiu daca are rost sa iei ceva pastile. Cel mai bine e sa consulti un medic.
Mav eu cred ca totusi este prea mic pentru atata antibiotic. Eu am un exemplu nu tocmai bun in familie legat de antibiotice. Cumnata mea a avut probleme cu copilul. Racea tot timpul toamna de nu putea sa-l lase la gradi mai mult de 1 luna iar pe timpul iernii copilul era acasa racit. Asta pana cand s-a dus la un medic homeopat si dupa 1 an copilul se poate duce la gradi tot anul. La un moment dat anumite antibiotice nu isi mai faceau efectul. Asa ca ai totusi grija cu antibioticele.
Va pup si somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Am deschis subiect nou:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55792

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE CU MINUNEA MEA

Mergi la inceput