Constanta la apel !(44)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
sinzi_ana spune:
Salutare!!!
La multi ani Alexandra@!!!! Domnisoara ce mai!!!! Hihih!!!
Cornelia, te referi la caruciorul meu sport??? E de la ABC design, dar nu se da prea mult pe spate, a costat vreo 3 mil si ceva, l-am luat de la Vic's, e usor, are si pelerina de ploaie si o husa de transport (pe umar sau in masina ). Cel de la Chicco (pick up) a fost cel mai rezistent carut, a carat de a rupt, a mers pe munte la greu, a fost tarait pe scari 3 etaje sus-jos, calarit de David si acum...e ff misto, merita toti bani!!!
Si lasa depresiile, ca nu e timp!!!! Nici motive nu sunt!!!!
Narcisa, azi DAvid a mancat bine, asa ca m-am linistit...ieri cred ca a fost agitat ( a mancat in Mamaia) si a mancat haplea ...Probabil ca aia s-a intamplat!!!!
L-am inscris si io pe DAvid azi la gradi...dar incepem pe 12 sept!!! De abia astept!!! ihihih...
Baieti mari, ce sa mai!!!
Cris, tre sa ma invredicesc sa tirmit pozele cu Mariuca, sunt superbe!!! Azi e ziua bunicii si suntem "ocupati"...hihi...nu foarte dar...pe aproape!!!
unde ati fost la plaja ca si noi am fost!!!
Laura, am fost eu azi la gradi, era pustiu pe acolo, am vb cu directoru, l-am inscris...oricum nu am inteles prea mare lucuru ca DAvid si cu prietenul lui i-au calarit toate canapelele, radeau si nu puteam sa ma concentrez de loc!!!!
Asa ca mai tine-ma si pe mine la curent cu noutati, cand il inscrie mama ta!!!
Taxa e de 100 de euroi!!!
Oana, eu lui DAvid ii mai dau si ambroxol...il ia foarte bine si ii face bine!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
jone spune:
oana ce copilash frumos.imi venea sa pup monitorul.
mi-a placut la nebunie cand am vazut ca are body "sunt printesa".
si are si plete si un cutucutu mare cat ea.
acolo unde sta pe tati al ei...ii face masaj???
tatiana eu nu stiu un medic pediatru bun.noi mergem doar la dr de familie.cat despre vacin antigripal nu m-am gandit pana acum.
sanzi sa vezi ce o sa se tina david dupa fetite la gradinita
ca tot ati zis de copii muciosi.si alex e mucoasa dar nu cine stie ce, are muculetii tari dar nu stiu daca trebuie sa fac ceva.
nu tuseste nu febra, doar fornaie cateodata.
noi azi am fost la plaja si nu am prea avut parte de soare.
stiati ca in septembrie e targul de imbracaminte?
jo si alexandra
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
CRIXIA spune:
@TATIANAS, VEZI PM!
@MYGIRL
O ADEVARATA PRINTESA! SI NOI AVEM ACELASI WINNIE THE POOH, SI-L IUBIM MULT! AAA, DIN ACELASI MAGAZIN CRED CA L-AM LUAT!
@SANZIANA
CRED CA V-AM VAZUT LUNI SEARA, VA RETRAGEATI SPRE CASA, DUPA ORA 22!
DAVID ARATA FFF. BINE, NU TE MAI PLANGE CU MANCATUL!
O VESTE MINUNATA! FACEM LA OLITA! NU CREDEAM CA VA STA VREODATA, C-AM INCERCAT TOATE VARIANTELE! NOROC CU CANICULA DIN ULTIMA VREME..... S-A ASEZAT SINGURICA, IAR ACUM CERE!
DE BIBERON TREBUIE SA MAI SCAPAM!
OFFF DOAMNE, GREU AM MAI RENUTAT LA TOATE CELE!
Racushoarele Cristina&
Alexia - Maria
crixia@gmail.com
sinzi_ana spune:
Crixu, ne-ai prins!!! Mereu ne prinde 22 prin Mamaia...de ce nu ne-ai "acostat"?? Ca io sunt ai baba si mai chioara!!!!
DAr poate eram cu Matheo, prietenul lui David ca el e legat bine!!! hihi...
Va pupam ca noi vom avea casa plina zilele astea, o sa intru scurticel!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Buna seara,dragelor. Chiar a venit sezonul racelilor , Alex a facut febra mare marti dimineata, initial am spus ca este de la dantura dar, nu a trecut cu antitermice, motiv pt. care am mers la dr. de familie. Acolo, surpriza mare, tipa se grabea sa plece acasa si a consultat-o in mare graba, diagnostic? Alex este OK. Bucuroase am plecat spre casa. Bucuria nu a durat prea mult, febra nu cede nici la algocalmin, se schimbase si comportamentul ei (era tare pleostita saraca), incepuse sa verse. In final am ajuns la dr.Fasie, la Spitalul mare- URgenta, diagnostic: rosu in gat si fornaiala
TatianaS - daca nu ai aflat de pediatrii buni, Dr.-ii Fasie si Firomascenco de la Sp.Mare nu sunt de lasat. Le poti afla programul la tel. 503151 - Spital. Fasie vine si acasa daca il chemi. Eu am apelat de mai multe ori la serviciile lui si, Alex a fost OK.Am avut referinte se de la alti pacienti cand am apelet la el.
Sanatate bolnaviorilor.
Tania concediu placut.
Gyly bine ai venit.
Era sa uit, de o saptamana nu mai folosim pampers decat la somn dar, sper sa scapam repede de ei.
O seara buna !
Camelia si Alexandra Elena
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Buna seara, fetelor!
Se pare ca a fost epidemie de muciosi...exact aceleasi simptome le-a avut si Sofia...acum e mai bine, doar de vreo 3-4 ori pe zi mai tuseste, elimina ultimele urme ale racelii.
Fetelor, eu mai am 10 zile si incep scoala...gata, pana aici mi-a fost, eu am vrut-o...incep scoala din toamna asta, Sofia va sta cu mama mea(sper sa poata mama, ca are o problema de sanatate), daca nu o dau la cresa...oricum, ma simt bine cand ma gandesc ca voi fi din nou o fiinta cu un rol bine determinat dpdv socio-profesional....nu voi mai schimba doar pampersi toata ziua...ura!!!!
Mygirl, sa-ti traiasca papusica, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
va pupam...
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Bine ai venit priontre noi, Gyly, sper sa te simti...ca acasa! Ce ne poti spune despre Dinu tau? Te asteptam cu vesti! Pupicei.
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT
CRIXIA spune:
OOOOO NU MADA! NU PLECA DE LANGA SOFI!!! NU INCA SERVICI, MAI STAI!!!!
Racushoarele Cristina&
Alexia - Maria
crixia@gmail.com
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
neatza neatza
hahaha Mada ce m-ai distrat cu rolul definit in societate dpdv socio-profesional!!!!! asa-s si io! imi place de mor la servici! (workoholica, ce vreti?)
Crix iubito voi ce mai faceti? ce mai zice prietena mea Alexia? felicitari pentru actiunea olita!!!
o zi buna tuturor!
nastasie spune:
vreau si io la servici!!!!!!!!!.dar nu am cu cine sa-l las pe razvan.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)