in unul sau in doi mergem mai departe

in unul sau in doi mergem mai departe | Autor: angelp

Link direct la acest mesaj

sursa ziarul libertatea

"Si-a uitat nevasta la benzinarie
Un barbat din Macedonia aflat in concediu si-a uitat sotia intr-o benzinarie din Italia si nu si-a dat seama ca aceasta lipseste decat sase ore mai tarziu, transmite agentia de presa Ansa. Cei doi soti calatoreau impreuna cu copilul lor de tru ani spre Germania. La un moment dat au oprit la o statie de benzina in orasul italian Pesaro. Du ce barbatul a facut plinul s-a urcat in masina si a plecat, fara sa observe ca sotia lui in varsta de 30 de ani lipsea de laga el. Femeia, de origine georgiana, care nu avea nici bani, nici acte asupra ei, a contactat politia, care a dat de urma sotului in Milano, la 340 de kilometri de Pesaro. Sotul uituc a explicat politiei ca nu si-a abandonat sotia in mod intentionat, ci pur si simplu nu a observat disritia ei. "

cateodata si eu as vrea s/o uit pe a mea... pe undeva doar pt putin timp.....de relaxare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Eu nu cred nimic, nu cred ca nu a facut-o cu voie. Plus ca acel copil o fi intrebat de masa timp de 6 ore, nu? Sau el o fi vrut sa o mai intrebe una alta. Sau ce credea ca asa deodata biata femeie tace din gura 6 ore .
O zi buna

Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Eu cred ca a uitat-o ..........intentionat........sa se mai relaxeze si el (cum ai vrea si tu cateodata Angel!)

Elena-V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Initial creeata de angelp
...
cateodata si eu as vrea s/o uit pe a mea... pe undeva doar pt putin timp.....de relaxare

pa

Poate uita si nevasta-ta sa te anunte ca a schimbat yala la usa...tot asa, pentru putina relaxare...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Din articolul asta si din postarea lui Angel nu pot decat sa inteleg ca barbatii au ceva in comun, indiferent de tara de provenienta, de nivelul social, material sau de orice alte standarde in care incercam sa-i incadram. N-as merge pana acolo incat sa afirm ca "toti sunt la fel", dar ceva comun tot ii caracterizeaza....

Iulia, mama lui Cristi (13)

Unii cauta fericirea, altii o creeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Alt subiect mai interesant nu ai gasit?

Dar despre brazilienii aia nebuni care si-au aruncat nevestele de la etaj in timpul unui meci de fotbal?
Tocmai despre grozavii din astea te-ai gandit sa "discutam"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Daca ar fi condus ea,probabil ca l-ar fi uitat acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by KUKI

Din articolul asta si din postarea lui Angel nu pot decat sa inteleg ca barbatii au ceva in comun, indiferent de tara de provenienta, de nivelul social, material sau de orice alte standarde in care incercam sa-i incadram. N-as merge pana acolo incat sa afirm ca "toti sunt la fel", dar ceva comun tot ii caracterizeaza....

Iulia, mama lui Cristi (13)

Unii cauta fericirea, altii o creeaza.

Precis avem ceva in comun, noi, barbatii...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Mie mi-a placut faza!Bineinteles ca a lasat-o intentionat,doar nu e o poseta sa nu remarci !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Maaaaaaaare-i gradina Domnului, mai stau si pe garduri...

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by yank
Daca ar fi condus ea,probabil ca l-ar fi uitat acasa
pai normal, femeia e fiinta net superioara in sentimente, lasa sotzul pacoste acasa, macar isi facea de cap si avea timp de relaxare dar lasa omu' cu o perna sub cap si un acoperis deasupra, nu in mijlocul autostradei la mama naibiiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput