Pestisori, pestisori...(14)
Raspunsuri - Pagina 12
Maruta spune:
buna fetelor
am avut o saptamana f grea ... totul s-a petrecut cu o rapiditate cutremuratoare ... indeajuns cat sa ma faca sa sufar enorm ... am in suflet un gol imens ... ma doare si nu stiu cum sa alin aceasta durere ...
catelusa mea de 12 ani, Dolly, a fost diagnosticata marti cu cancer si vineri dimineata a murit
ii multumesc lui Dzeu ca nu a lasat-o sa se chinuie prea mult
va pup si va doresc numai bine
daniela_daneza spune:
Lori, sincer imi pare tare rau e pierderea suferita, dar asta este viata, toti plecam de pe lumea asta , indiferenta ca suntem oameni sau animalute...Fii tare !
Eu nu am prea multe a va spune doar ca de vineri am o stare de nervi si care se accentueaza , e pe partea profesionala, dar o sa imi treaca!
Va sarut si sa aveti o saptamana linistita!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Salve pestisori!
Azi sunt mai calma, am reusit sa ma relaxez si sa ma detasez cumva de lucrurile care ma enervau.
Voi ce faceti? Vad ca e cam slaba activitatea pe la noi? Unde plutiti?
Dany
CRISMIR spune:
Buna pestisori!
SALISA si DENISA,dragele mele,DORMITI acum ca dupa ce nasteti s-a terminat cu somnul...odihnitiva cat puteti,stati in pat si dormiti chiar si ziua,atunci cand va e somn...stiu ca e greu,si mie imi spune-au fetele,si multa lumea,dar eu tot timpul gaseam ceva de facut si nu prea am dormit...acum mor de somn,sunt tot in urma,as dormii dar nu se mai poate...si chiar daca as vrea sa dorm acum,gandurile si grijile nu ma lasa...asa e cand esti mamica,super fain dar si super obositor... si multa sanatate va doresc!
LOREDANA,,sincer imi pare rau de catelus,fi tare!...ce sa zic,si el era un suflet si deci Dumnezeu sa-l odihneasca!
DANIELA, si lasa naibii nervii,mai ales ca vin de la munca...te pupicesc si iti doresc numai bine!
ELIANA,am vazut pozele,ca la mamici sept-oct nu am apucat(scuze),si sunteti tare dragalasi toti trei,niste frumosi, multe pt voi!
Eu sunt racita destul de rau,si mie frica sa nu ia si gandacelul mai ales ca abia i-a trecut...si sambata avem si chef,ca taiem motul si dansam...sper sa fie totul bine.
multi la toata lumea si sanatate maxima!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
daniela_daneza spune:
Mirela, sa te faci bine pana sambata la chef! Ai flacau mare, deja !Sa iti traiasca !
Petrecere maxima !
Va imbratisez e toate si numai bine.
M-am calmat.
Dany
Denisam spune:
Neatza pestisori!
Chair ca activitate slaba!
Dany-hai calmeaza-te si da-ne vesti buen despre vreun fat-frumso ceva care sa iti schimbe dispozitia!
Mirela-petrecere frumoasa si tiu ca ai dreptate cu somnul, dar cand as vrea sa dorm dupa amiaza nu se poate si in rest nu prea am somn, noaptea dorm prost, adica ma cam foiesc si visez de pe la 12-1 pian dimineatza, ciudatenii, nu sunt inca cosmaruri, ce sa fac, asat e..E antrenamentul dinaitne sa vina bebe, nu?
IEri am fost la masaj, tare fain si ma mai duc pe 21 oct, sper sa fie la fel de bine, 1h, tipa care-mi face e si ea insarcinata,mai amre cu 2 saptamini.
Marutza- imi apre rau de catelusa, dar mai bine c anu s-a chinuit, dc mai vrei ia-ti alt catelus, dc nu asta e..
Va pupic acuma, merg sa lucrez!
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
salisa spune:
Buna pestisori!
Multumim Mirela de sfaturi.
Eu in general incerc sa dorm atunci cand ma simt obosita...si mai ales sa dorm la prinz...avanad in vedere ca ma trezesc la 7 dimineata pentru cursuri.
Uneori e greu sa stau in pat cand stiu ca as avea multe de rezolvat...., dar ijncerc.
Pentru puiutul tau multa sanatate sa cresac mare si voinic!
Denisa: am vazut albumul tau cu fotografii...cateva din ele..., ce de hainute frumoase ai cumparat pt bebelina ta...
Si eu am cateva dar stau in dulap..., inca nu le-am spalat si calcat...
Am vazut ce frumos le-ai aranjat tu pe umerase...Bravooo tie!Eu sunt mai lenesa in privinta asta.
Loredanaimi pare rau de catelusa ta!!!!
Dana Elyana si ceilalti pestisori va pupic pe codite si va transmit weekend fain!
Numai bine de la Salisa 31+!
vanessa ionescu spune:
nu am mai intrat de mult pe aici. am intrat acum dar sunt tot pe fuga, nu stiu ce sa fac dar nu-mi mnai ajunge ziua pentru nimic. nici o baie ca lumea nu reusesc sa fac. si mi-e somn de pic. am avut o groaza de treaba si ca sa-mi puna capac nici calculatorul nu mai merge ca lumea si nu am avut timp de el si nici nu am gasit pe cineva sa vina sa faca curat prin el. l-a umplut andu cu tot felul de "gandacei" cu jocurile lui si site-urile lui de desene animate si de jocuri.
si am umblat si pe la doctori (cu analize si iar nu merge tiroida bine si tot asa).
in rest, suntem bine, copii sunt bine, Cata creste frumos iar Andutu e cu scoala lui.
Loredana, tare rau imi pare pentru ce s-a intamplat. Stiu din e-mail-urile tale cat de mult iubesti animalutele.
Am citit ca pentru Felis azi a fost o zi mare si ma bucur ca a iesit bine. Chiar mi-au dat lacrimile cand am citit ca totul e ok. Te pupam Felis si chiar daca nu am urmarit toata povestea pas cu pas am fost alaturi de tine.
Siu pe celalalte va pup. daca ar fii s araspund tuturor, de cand nu am mai scris, stau aici doua zile.
Sarcina usoara gravidutelor.
Nally, ma rog pentru bunicuta ta. Sper ca e bine, ca nu ai mai intrat la copilasi de mai-iunie de cateva zile.
va pup. si uite asa aduc si eu subiectul pe pagina inatai.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
Denisam spune:
Pestisori vad ca e linsite pe aici.
Felis inca odata iti spun si aici multa SANATATE, Mihai sa se recuepreze f. repede si va asteptam acasa!
Salisa- majoritatea hainelor le-am luat cu umerase si inc ain dulapul bebelinei sunt juam lucruri de ale mele, trebuei si eu sa intru sa le aranjez, dar inati fac camera, sa vian mobila si apoi trec la dulap, nu le-am spalat inca, o sa le si spal, dar dupa 30 de saptamini, mai am timp zic eu. Azi am fost un pic sa ma uit de coffee table pt living, si trebuei sa incepem cautariel de covoras pt camera.
Vanessa numai bine si la toata lumea weekend placut!
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
salisa spune:
Buna pestisori,
Am intrat mai de dimineata zic eu, ca sunt in vacanta si azi am lenevit toata ziulica....o saptamana de vacanta chiar ma simt ca in scoala.
Aici elevii au vacanta in saptamana asta si cum eu sunt eleva la scoala de daneza.....intelegeti voi!
Denisa nici eu nu am amenajat inca camera bebelusului...avem aproape tot ce este esential pentru inceput...patut, carut, cosulet, scaunel, hainute, tarc pentru bebei de 3 luni....si inca multe altele...dar nu le-am amenajat....
In camera bebelusului avem acu biroul cu computerul si parca nu l-as scoate de acolo...mai ales ca as avea loc destul pentru restul lucrurilor pt bebelus....dar parca nici nu l-as lasa.....
Nu prea am unde sa-l bag....
Mai am un dormitor care este al nostru...si e cam inghesuit...si living-ul care e cu tot cu bucatarie....e destul de mare....cred ca are jumatate din suprafata apartamentului...dar nu am unde sa bag biroul cu computerul...avand in vedere ca imi trebuie priza speciala pt cablul cu internetul....
Si la noi e musai cu internet ...ca sotul e soft-ist...si mai lucreaza de acasa..., de fapt chiar internetul il plateste firma lui...tocmai ca sa poata sa mai lucreze de acasa daca e ceva urgent.....
Asa ca nu stiu ce sa fac...?
Credeti ca ar fi rau sa las computerul in aceeasi camera cu bebelusul..., ma gandesc ca ii mai pot pune muzica...
Voi vedea, tre sa ne hotaram repede ca sa amenajam....ca acusica e decembrie...s noi tot amanam.
In rest voi dragi pestisor ce mai ziceti?
Cum va mai merge ?
Ce mai fac copilasii?
Noi va pupacim !
Salisa 31+!