Nu mai rezist. Sunt la capatul rabdarii, sunt cu nervii la pamant. E a nu stiu cata oara cand presedintele de bloc face ce vrea el, taie si spanzura si face legile dupa bunul plac.Concret.E adevarat l-am inundat de 2 ori, sta sub noi, dar din cauze obiective (calorifer spart si noi plecati de acasa sau racord pocnit si nimeni acasa)Acum in decurs de o luna incepe sa se prelinga apa pe tevile comune de la baie si bucatarie, instalatorul spune ca e lucrare comuna si nu o platim noi. La prima lucrare i se da bon de la materiale doamnei administrator si instalatorul primeste banii pe manopera. Acum la a doua problema ma duc sa ii spun presedintelui ca e teava comuna. IMi spune ca o fi comuna da am umblat eu acolo si trebuie sa platesc. Nu stiu de unde a scos-o ca n-am umbalt nicaieri.Ma duc sa cer banii de la prima lucrare pe care aveam sa ii recuperez din intretinere pt ca platisem piesele. Mi se spune ca nu imi da nimic ca am umbalt eu la teava si d-aia s-a stricat apoi imi spune ca numai daca repar si a doua teava care e tot comuna dar in bucatarie, aatunci vad banii de la prima.In concluzie el taie si spanzura, calomniaza santajeaza si escrocheaza si prostii ca mine trebe sa plateasca. I-am si spus chestia asta si acum a bagat-o ca l-am inundat de 2 ori pana acum. Ce e de facut? In acest moment a oprit apa ca daca nu fac reparatia nu da drumul, dar el trebe sa plateasca, adica administratia, ca reparatia e pe teava comuna.Doamne ca la noi la nimeni!
de schimbat prin adunare generala, vot, etc. De reclamat e un "birou" la fiecare primarie de sector care rasounde de asociatiile de proprietari. Si mai era ceva (nu stiu daca mai e) in cladirea unde era registratura generala a primariei capitalei pe bd. Regina Elisabeta, langa libraria eminescu (parca). dar poti afla de la tel., la centrala primariei de sector in primul rand.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
MAMAIA 2005
ZIUA LUI ANDU
Multumesc mult!